fransızca patee için ürünler (5)

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 4,1 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,1 g Karbonhidratlar: 7,2 g Bunlardan şekerler: 4,5 g Lifler: 1,3 g Proteinler: 6,1 g Tuz: 0,90 g
Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Fransa menşeli domuz sosisleri, doğal bağırsaklar, tuz, karabiber. ŞEFİN TAVSİYESİ: Onları bezelye ile pişirin, çok beğeneceksiniz! Ben onları bir Minervois veya Corbières ile tadıyorum. Sosis hayranı olarak, onları kavanozda da pişirmeye karar verdim.
Lahana Güveç - Bistronomik

Lahana Güveç - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 6,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 2,5 g Karbonhidratlar: 3,6 g Bunların şekerler: 1,9 g Lifler: 1,1 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 1,1 g
Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir. Yağ: 3,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Karbonhidrat: 5,2 g Şeker: 1,5 g Protein: 5,8 g Tuz: 0,56 g
ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

Périgord tarifine göre hazırlanan ördek yağları, ördek eti, ördek yağı ve sarımsak püresi ile klasik ve belirgin bir tat için yapılır. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir, ideal olarak aperatif olarak tostlar üzerinde veya yemek sırasında salata olarak.