Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Yüksek kaliteli ürünler modern tasarımlarla.
Dayanıklı bileşenler ve malzemeler.
Teknik olarak güçlü ürün özellikleri.
Özenli işçilik.
Ayarlanabilir ve özelleştirilmiş ürün seçenekleri.
Güvenli teslimat seçenekleri.
2 yıl garanti.
Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba