gömlekli iplik için ürünler (9)

Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Mısır nişastası

Mısır nişastası

Mısır nişastası genellikle ketçap, mayonez, çeşitli soslar ve pudingler ile tart hamurlarında kullanılır. Bu ürün, hamurun daha az glütenli olmasına yardımcı olabilir ve ona biraz yumuşaklık ve hafiflik kazandırabilir. Mısır nişastası, patates nişastasından biraz daha fazla kalori içerir. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" markasıyla etiketleme hakkını elde eden ilk firma olmuştur. Bu marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 400 g
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
Glutensiz mısır irmiği

Glutensiz mısır irmiği

Mısır irmiği, 300 ile 800 mikron arasında değişen boyutlarda mısır irmiğidir. Bu ürün gluten içermez. Ürün, her üretim aşamasında gluten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" ticari markasıyla etiketleme hakkını ilk elde eden firmadır. Bu ticari marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin gluten içermeyen ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 450 g
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan cevizi unu, kurutulmuş hindistan cevizi posasından yapılan bir un türüdür. Her türlü hamur işinde kullanılır, ancak özellikle hindistan cevizinin hafif tatlı tadı nedeniyle şekerlemelerde tercih edilir. Hindistan cevizi unu, ortalama tahıl ununa göre daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve ayrıca lif, protein ve sağlıklı yağlar açısından zengindir. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" markasıyla etiketleme hakkını elde eden ilk firma olmuştur. Bu marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 300 g
Yulaf İrmik 400g

Yulaf İrmik 400g

Yulaf irmiği, 300 ile 800 mikron arasında değişen spelt irmiğidir (irmik boyutu). Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 400 g