gourmand belgian için ürünler (44)

Pirene Balı

Pirene Balı

Pirene Balı. Özellikler: Renk: kehribar – koyu kehribar. Aroma: çiçeksi aroma. Tat: tuzlu notalarla birlikte tatlı bir tat. Üretim bölgesi: Pirene. Renk: kehribar – koyu kehribar. Aroma: çiçeksi aroma. Tat: tuzlu notalarla birlikte tatlı bir tat. Üretim bölgesi: Pirene.
SIRKE BOURGUIGNON VE PATATES - BISTRONOMİK

SIRKE BOURGUIGNON VE PATATES - BISTRONOMİK

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,3 g Karbonhidratlar: 8,4 g Şekerler: 2,4 g Lif: 0,7 g Protein: 7,7 g Tuz: 0,70 g
Beaujolais Köyleri

Beaujolais Köyleri

Geleneksel Beaujolais Yöntemi: Yarı Karbonik Makarasyon. Şarap, Beaujolais'in tipik meyve tazeliğini korumak için paslanmaz çelik tanklarda dinlenir. TADIM NOTLARI Yoğun ve derin bir yakut rengi, parlak yansımalarla. Açık, burun baharatlı, kavrulmuş ve vanilyalı aromalar sunarken, böğürtlen ve vişne notaları da barındırıyor. Ağızda, uyum dolu, yuvarlak ve iştah açıcı bir başlangıç var. Damak, kavrulmuş ve vanilyalı tatları, küçük siyah meyvelerle harmanlayarak ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 15°C civarında servis edin; fırınlanmış tavşan, ızgara antrikot veya kızarmış elmalarla birlikte sunulan kan sosisi ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, Bourgogne Delice veya Dağ Toması gibi peynirlerle de harika bir şekilde eşleşir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar - kıtasal iklim
BERTINELLI Parmigiano Reggiano dop 49 ay 500 g

BERTINELLI Parmigiano Reggiano dop 49 ay 500 g

Ünlü süt ürünleri şirketi BERTINELLI tarafından üretilen 49 ay olgunlaştırılmış Parmigiano Reggiano dop, yüksek kaliteli bir peynirdir. 500 g'lık her bir parça ile eşsiz ve ayırt edici bir lezzete sahip mükemmel bir ürünü tadabilirsiniz. Her yemeği İtalyan geleneği ve lezzeti ile zenginleştirmek için mükemmel bir seçim.
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. nesil bir şarap üreticisi ailesinin ferdi, 1930 yılında Château Lapelletrie'yi satın alarak hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı. Bugün, 9. nesil olan torunu Anne Biscaye, yaklaşık 10 hektarlık bu mülkü aile ruhuyla yönetiyor. Kaliteyi korurken çevreyi koruma konusunda gönüllü bir performans sergilemeye kararlıdır. Üzümün en iyisini almak için infüzyon sınırında, nazik bir şarap yapım süreci uygulamaktadır.\n\nDégustation\nKadehte, belirgin bir renge sahip, ifadesi güçlü ve zarif bir şarap buluyoruz. Güzel bir nar çiçeği kırmızısı rengi. Burunda meyvemsi bir aroma ve hafif bir vanilya dokusu var, damakta yumuşak, yuvarlak bir başlangıç ile etli, ipeksi ve kadifemsi taninler takip ediyor. İyi bir denge, uyum içinde bir şarap.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducteur: Famille Biscaye, Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormats et conditionnements: Şişe (75cl) - 6'lı ahşap kasa - 2019"}
Liège Köftesi

Liège Köftesi

Liège Köftesi
Dağ Balı 500g Kavanozda

Dağ Balı 500g Kavanozda

Aynı zamanda 800-1000 metre yükseklikten toplanan sıvı nektar balı. Dağ Balı Çeşitli ve dokunulmamış çiçek çeşitliliği sayesinde bu özel bal türü ince çiçeksi bir tada ve hafif altın sarısı bir renge sahiptir.
El Yapımı Kestane Reçeli

El Yapımı Kestane Reçeli

kestane reçeli el yapımı içindekiler: %100 Ardèche kestaneleri, vanilya, şeker 320 g kavanoz Ağırlık: 500 g
Beaujolais şarapları

Beaujolais şarapları

Le Domaine de Gry-Sablon ve Vins Dominique MOREL, Beaujolais bölgesinin çeşitli appellasyonlarında üretim yapmaktadır: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Beaujolais bölgesinde lider bir domaine olarak, henüz dağıtım yapılmadığı farklı ülkelerde ciddi ithalatçılar arıyoruz.
Hollanda bisküvisi

Hollanda bisküvisi

Satış için kurabiye, bisküvi ve hamur işleri tedarikçisi
Fleur de Gwenroc - Süt bazlı likör

Fleur de Gwenroc - Süt bazlı likör

Gwenroc çiçeği, ya saf ve iyi soğutulmuş olarak ya da ezilmiş buz ile tadına varmak için tasarlanmıştır. Gwenroc çiçeği, İrlanda kremalı viskisine güzel bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.
Noel - ORİJİNAL TATLAR

Noel - ORİJİNAL TATLAR

Meyve toplam içeriği: 100 g bitmiş ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kayısı, ananas, limon, incir, mandalina, portakal, armut, elma, kuru erik, kıyılmış badem, fındık tozu, kuru üzüm, bal, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 864/204 kJ kcal Yağ < 0.5 g Doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 56 g Şekerler 54 g Protein 1 g Tuz 0.01 g Alerjenler: Kuruyemiş, Bal Noel reçeli, kutlama ruhunu bir kavanozda barındıran, büyüleyici bir mutfak yaratımıdır. Bu lezzetli reçel, mevsim meyveleri ve baharatlarının uyumlu bir karışımıdır ve Noel sabahının sıcaklığını ve neşesini çağrıştırmak için titizlikle hazırlanmıştır. Her bir Noel reçeli kavanozunda, tatların ve anıların bir kutlaması vardır; bu da onu aile toplantıları ve özel günler için değerli ve lezzetli bir gelenek haline getirir. Ağırlık: 335g SKU: 3 455 149 000 508
Bal Tatlılığı

Bal Tatlılığı

Yumuşatıcı ve nemlendirici balm, dudaklarınızı yumuşak, pürüzsüz ve ipeksi bir hale getirir, bal tadında. İçerik: Sarı Arı Balmumu, Shea Yağı, Kakao Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Palm Yağı, Moringa Yağı, Baobab Yağı, Doğal Parfüm.
Kestane Reçeli 370g – BONNE MAMAN

Kestane Reçeli 370g – BONNE MAMAN

İçindekiler listesi: Şeker, kestane, esmer şeker, saf vanilya özü. 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 245 kcal / 100g Hücre 0g / 100g Yağ 0,9g / 100g Şeker 46g / 100g Enerji değeri (kJ) 1038kJ/100g Lif 3g / 100g Protein 0,7g / 100g Doymuş yağ asitleri 0,2g / 100g Karbonhidrat 57g / 100g Ürün içeriği: Klasik (6'lı paket) EAN kodu: 3045320008920 Ürün kodu: 12251 Ortalama son tüketim tarihi: 486 gün Menşei ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Palet paketleme: 1254 UVC (yani 209 paket) Marka: BONNE MAMAN Anahtar kelimeler: bonne-maman
Beyaz Şarap - Crémant De Loire Château Du Breuil Organik - BEYAZ ŞARAP

Beyaz Şarap - Crémant De Loire Château Du Breuil Organik - BEYAZ ŞARAP

Üzüm çeşidi: %60 şenin, %40 şardone. Toprak: Yeşil şist kumtaşı, altındaki şist kumtaşı ile mor geçişler. Budama: Guyot Poussard budaması. Çalışma: Dikkatli tomurcuğun çıkarılması, mekanik yaprak alma. Bağ, organik tarım ile yönetilmektedir. Toprak bakım işlemleri, mikrobiyal yaşamın en büyük saygıyla korunması için hassas bir şekilde yürütülmektedir. Bitki koruma, bitkinin ince gözlemi ve yüksek bir tepki ile temellendirilmiştir. Hasat: 20 kg'lık delikli kasalarda manuel olarak yapılmaktadır. Üzümler, altın aşamanın başında, bağda titizlikle seçilir ve herhangi bir çürümeden arındırılmıştır. Şarap yapımı ve olgunlaştırma: Kesik pnömatik presleme. Sadece şarapların kalpleri korunur. Kısma ve budama atılır. Alkolik ve malolaktik fermentasyon paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir. Servis sıcaklığı: 8-10 °C
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Kırmızı şaraplarımızın fermantasyonu 25° ile 30°C arasında termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşmektedir. Fermantasyonun ortasında daha iyi bir ekstraksiyon elde etmek için bir delestage uyguluyoruz, ardından ekstraksiyon daha yavaş bir şekilde gerçekleşiyor. 8 günlük bir post-fermantasyon macerasyonu ile devam ediyoruz. İfade edici bir burun, baharatlı, kavrulmuş, vanilyalı, siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor. Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap. Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir. Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Alan: 30 ha Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.
BURGONDI - KIRMIZI ŞARAP

BURGONDI - KIRMIZI ŞARAP

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Takip %12,50 75 cl 2018
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Üzümler elle toplanır. Bu Cuvée için yalnızca en iyi yıllarımızın ilk preslerini kullanıyoruz. Yalnızca en iyi yıllarımızın ilk preslerini kullanıyoruz. Şarap, ilk alkol fermentasyonu sırasında yalnızca tanklarda olgunlaştırılır. Yaklaşık 3 ay boyunca, ardından ikinci fermentasyon ile şişelenir. İnce kabarcıklar oluşturmak için ikinci fermentasyon. Şarap, optimum kalite için en az 1 yıl boyunca tahtalar üzerinde olgunlaştırılır. Yemek ve şarap eşleştirmesi: Blanc de Blancs, aperitifler veya basitçe ızgara balık ile mükemmel bir uyum sağlar. Basitçe ızgara balık veya zeytinli fırınlanmış dana eti ile. Aromalar & Tatlar: Bu Crémant de Bourgogne, ince kabarcıkları ile hafif altın rengindedir. Narenciye notaları ile. Limon ve lime baskındır ve damağa hoş bir ferahlık getirir. Damağındaki ferahlık. Killi-kireçli topraklarda yetiştirilen üzüm çeşitlerinin sağladığı minerallik, bu şaraba, yeni şeyler keşfetmeyi sevenler için cazip olan sağlam bir karmaşıklık kazandırır.
Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Barmès-Buecher ailesi, muhteşem Riesling Grand Cru Hengst ile bizi şımartıyor! Bu harika şarap, gerçekten de olağanüstü bir incelik ve zarafet seviyesini ifade ediyor. Aroması derin, karmaşık, karakterli ve aralarında bal, arı balmumu, limon, şeftali ve safran notalarının bulunduğu, muhteşem bir mineral yapıyla destekleniyor. Gençken tadını çıkarabileceğiniz, ancak birkaç yıl mahzende bekledikten sonra inanılmaz karmaşıklığını ortaya çıkaracak çok büyük bir şarap. Kesinlikle keşfedilmesi gereken bir Alsas mutluluğu! Hacim: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Riesling AOC: Alsace Grand Cru Saklama: Şu anda içilebilir ve 2032 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C
Fransa Kestane Balı - 250 g - Miels Villeneuve Markası

Fransa Kestane Balı - 250 g - Miels Villeneuve Markası

Fransa'dan kestane balı, 250 g cam kavanozda paketlenmiştir. Bu, ince kristalleşme eğiliminde olan sıvı bir dokuya sahip monofloral bir baldır ve güçlü bir yoğunluğa sahiptir. Bu balın rengi kehribar ile koyu kahverengi arasında değişir.
Aromalı Tavuk Terini

Aromalı Tavuk Terini

Aromalı Tavuk Terrini Ref: FINE012 İçerik: 100 g
LİMONATA KOLA Litre - SIVILAR

LİMONATA KOLA Litre - SIVILAR

karbonatlı su, şeker, renklendirici (E150d), asidik maddeler (fosforik asit, sitrik asit), doğal aroma, kafein.
TRÜF – 17°

TRÜF – 17°

Renk: Altın yansımaları olan amber Koku: Umami, mantar ve trüf üzerinde çok karmaşık. Ağız: Trüf, pişmiş domates üzerinde çok etkileyici, çok karmaşık ve güçlü, hafif bir acılık trüf tarafından büyük ölçüde örtülmüş. Bitiş: Trüf üzerinde çok uzun, üzüm, hurma, şekerlenmiş meyve aromalarıyla evriliyor, her zaman trüf baskın, genepi, absynt ve gentiyan gibi bitkisel notaların varlığı.
Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIRE VADİSİ

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIRE VADİSİ

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIRE VADİSİ Koşul: 75cl'lik 6 şişelik karton Domaine: Domaine des Bénédictins Appellation: Crémant de Loire Yıl: 2018 Tarım: Yüksek Çevresel Değer Üzüm Çeşidi: Chardonnay Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi
Kestaneler Romda

Kestaneler Romda

El yapımı İtalyan kestaneleri El yapımı İtalyan kestaneleri 6 kavanozluk karton 6 kaplık paket Net ağırlık 360g Süzülmüş net ağırlık 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Sauternes şarabı AOC - Château de Rolland

Sauternes şarabı AOC - Château de Rolland

Sauternes köyünün hemen dışında yer alan Chateau de Rolland, Cirons Nehri'nin yanında bulunan olağanüstü bir terroir üzerinde gelişmektedir (Botrytis için mükemmel mikroiklim). Mülkün kökleri, 1492 yılına kadar uzanmakta olup, "de Rolland ailesi" mülkü satın almıştır. Geçmişine sadık kalan Bay Jean Guignard, bilgisini üç çocuğuna: François, Lucie ve Monique'e aktarmıştır; şu anda şatoyu yönetmektedirler. Barrière'nin yaklaşık 30 yıldır birlikte çalıştığı Guignard ailesi, düzenli olarak olağanüstü ve son derece güvenilir bir "altın" şarap üretmektedir!
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Yorum İlk cru Clos Fourtet ve Beau Séjour-Bécot ile komşu olan plato terroiri, Grand-Pontet, 1980 yılında Pourquet ve Bécot aileleri tarafından devralındı. Prestijli komşularına göre biraz daha aşağıda ve biraz daha killi olan bu cru, büyük yıllarda büyük şeyler yapma kapasitesine sahiptir. Mineral canlılık her zaman meyvenin yoğunluğunun altında yatar; zarafetle kendini ifade eder, ancak şarap olgunlaşması için birkaç yıla ihtiyaç duyar. Bu, uzmanlar için bir Saint-Émilion'dur, kireçtaşı platosunun tutkunları için. Yönetici Pascal Lucin'in yardımıyla, Pourquet-Bécot ailesi 2015 ve 2016 yıllarında cru tarihinin en güzel ikilisini imzaladı; bu, hem bağa hem de şaraphaneye gösterilen artan dikkatle elde edilen bir başarıdır. Üzümler: Merlot ( %70), Cabernet Franc (%15), Cabernet Sauvignon (%15) Üretici: Saint-Émilion'daki Pourquet-Bécot Ailesi (33330) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 12'li ahşap kasa - 2012
Crémant de Bourgogne Extra-brut

Crémant de Bourgogne Extra-brut

Açık, parlak bir renk, yeşil yansımalarla. Olgun beyaz etli meyvelerin (şeftali, armut) ve çayır çiçeklerinin notaları. Taze ve mineral, mükemmel dengelenmiş damak, tamamen zarif bir bitiş sunuyor.
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Yorum Reclus ailesi 1880 yılında Château Pichon Bellevue'ye yerleştiğinde, sadece 2 hektar çoklu tarım arazisi işliyordu. O zamandan beri mülk sürekli gelişti: önceleri Bordeaux meydanında fıçıyla şarap satışı yapılıyordu, ardından 1982'de şatoda ilk şişeleme gerçekleşti. Bugün, Laurent doğal olarak ebeveynleri Christiane ve Daniel Reclus'un işini sürdürüyor, 50 hektarlık bağların bakımına aile geleneği ve değerlerine özel bir dikkat gösteriyor, aynı zamanda modern bir dokunuş katıyor. Çalışma felsefesi her zaman tedavi edici değil, önleyici bir yaklaşım üzerine kurulmuştur; bu da sürekli yağış izleme temelinde akıllı tarım uygulamalarını mümkün kılmaktadır. Üzümler: Merlot ( %80), Cabernet Franc ( %15), Cabernet Sauvignon ( %5) Üretici: Vayres'teki Reclus Ailesi (33870) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2015
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Açık, soluk bir renk, yeşil yansımalarla. Şekerlenmiş meyve notaları ve ballı nüanslar. Tonik, narenciye ile desteklenen, damak zarif, ipeksi bir bitiş ile.