gri goose vo için ürünler (25)

CİN

CİN

doğal bitkiler, ardıç meyvesi, tahıllar, zencefil, absynt, limon kabuğu ve portakal kabuğu. Her bir baharat, diğerlerinden bağımsız olarak damıtılır ve ardından 24 saat dinlendikten sonra soğuk bir şekilde birleştirilir. Bu teknik, maksimum aromaların çıkarılmasını ve korunmasını sağlar. 70 cl
Kırmızı Yerçekimi Şarabı

Kırmızı Yerçekimi Şarabı

AOP VENTOUX %40 Syrah %30 Grenache noir %30 Carignan
Ulysse Elması 75cl - Tonik Elma Şarabı - Domaine Flaguerie

Ulysse Elması 75cl - Tonik Elma Şarabı - Domaine Flaguerie

Ulysse, parlak ve berrak bir görünüme sahip, sarı-turuncu renkte hafif gazlı bir brut elma şarabıdır. Burunda meyvemsi bir aroma, ilk yudumda ekşi ve meyvemsi bir tat hissedilir. Bitiş, hafif bir acılık ortaya çıkarır. Genel olarak, hoş bir ferahlık sunar. Brüt ağırlık: 1340g / 2,2lb 6'lı kutu ağırlığı: 9kg / 19,8lb
Zirve Cin 40% Vol

Zirve Cin 40% Vol

Cin, nötr alkolün ardıç meyveleri ve diğer baharatlarla (melekotu, kişniş, zencefil, dereotu...) aromalandığı bir içkidir. Olivier'in küçük kişisel dokunuşu, ona limon ve Génépy eklemektir. Bu yüzden adı "Dağların Cini"dir ve evet, Güney Alplerde bizim de yerel cinimiz var! Cinler başlangıçta Britanya veya Hollanda kökenlidir. Doğal olarak birkaç buzla ya da ezilmiş buz üzerinde ya da Gin Fizz ve Gin Tonic gibi bilinen uzun içecekler olarak tüketilebilir. Bu iki kokteyl, İngiliz Donanması tarafından birçok yolculukları sırasında yaratılmıştır.
Distilasyon C'est Nous - Norman Vodkası

Distilasyon C'est Nous - Norman Vodkası

Alkol: Yüksek kaliteli Fransız buğdayından üretilen bu lezzetli Normandiya votkası, çok saf bir alkol üretme imkanı sunar ve cömert, yumuşak bir dokuya sahiptir. Ağızda büyük bir berraklık sergileyen bu votka, hafif meyvemsi notaların ardından uzun bir süre boyunca oldukça çekici bir otumsu dokunuşla devam eder. Buzlu olarak tüketilmesi önerilir veya kokteyllerde kullanılabilir! Ev: C'est Nous Distillery, 2016 yılında Fransız bir sommelier olan Julie ve ruhlara aşık bir İngiliz olan David tarafından kurulmuştur. Caen'de bulunan bu zanaat evi, geleneksel bakır damıtma cihazlarında yavaş damıtma işlemleri yapmaktadır. Aromaları, yalnızca tat kaliteleri için seçilmekte ve mümkün olduğunca yerel kaynaklardan temin edilmektedir. Farklı ruhlarının kalitesi oldukça yüksektir ve uluslararası yarışmalarda birçok madalya kazanmışlardır. Tür: Votka Miktar: 70cl Alkol derecesi: %40
Parfüm CP N2 Gri

Parfüm CP N2 Gri

OLOFAKTİK PIRAMİT Üst Nota: Bergamot Kalp Nota: Türk Gülü, Sambak Yasemini Alt Nota: Paçuli, Meşe Kütüğü, Amber Notları Referans: EDP Efsanevi Koleksiyon 50 ML Stokta: 20 Ürün
Yosu Liqueur

Yosu Liqueur

Montpellier'deki cognac, CFC Comptoir Français Commercial'in keşfetmenizi önerdiği bir özel üründür. Cognac üretiminde tanınmış bir uzmanlıkla, firmamız yüksek kaliteli ürünler sunma taahhüdünde bulunmaktadır ve beklentilerinize uygun seçenekler sunmaktadır. İster bir içki meraklısı olun, ister etkinlikleriniz için cognac arayan bir profesyonel, ekibimiz size yardımcı olmaya hazırdır. Farklı cognac serilerimiz hakkında detaylı bilgiler sunarak, bilinçli bir seçim yapmanızı sağlıyoruz. Ekibimizi harekete geçiren tutku, sunduğumuz her şişede kendini göstermektedir. CFC'yi seçerek, özel bir hizmet ve ihtiyaçlarınıza özel bir dikkat avantajına sahip olursunuz. Sizi, dostluk ve paylaşım anlarınızı zenginleştirecek mükemmel cognacı bulmanız için desteklemek üzere buradayız. Seçimimizi keşfetmek ve cognac'ın zenginliklerini öğrenmek için bizimle iletişime geçin.
Beaujolais şarapları

Beaujolais şarapları

Le Domaine de Gry-Sablon ve Vins Dominique MOREL, Beaujolais bölgesinin çeşitli appellasyonlarında üretim yapmaktadır: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Beaujolais bölgesinde lider bir domaine olarak, henüz dağıtım yapılmadığı farklı ülkelerde ciddi ithalatçılar arıyoruz.
Şampanya Brut Gelenek Champagne Rémy Massin 37,5 cl - Kabarcıklar

Şampanya Brut Gelenek Champagne Rémy Massin 37,5 cl - Kabarcıklar

Benim favorim, bu şampanya hem zarif hem de şık, çok ince kabarcıklara sahip. Durum: Yeni ürün Ülke: Fransa Üretim bölgesi: Şampanya Adlandırma: Şampanya Üretici: Champagne Remy Massin Alkol: 13° Hacim: 37.5cl
Fleur de Gwenroc - Süt bazlı likör

Fleur de Gwenroc - Süt bazlı likör

Gwenroc çiçeği, ya saf ve iyi soğutulmuş olarak ya da ezilmiş buz ile tadına varmak için tasarlanmıştır. Gwenroc çiçeği, İrlanda kremalı viskisine güzel bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.
Donmuş Kokteyl

Donmuş Kokteyl

Buzlu Kokteyl
Muscat Moelleux Lune d'Elles - Ülke Şarapları

Muscat Moelleux Lune d'Elles - Ülke Şarapları

Burununda, bu şarap çok ince okaliptüs, mürver çiçekleri, mandalina ve hafif şekerlenmiş limon aromaları geliştiriyor. Ad: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Renk: Beyaz Hacim: 0.75 L Alkol: %13 Hacim İklim: Akdeniz Üzüm Cinsi: %100 Chardonnay Servis Sıcaklığı: 8°
Beyaz Şarap - Crémant De Loire Château Du Breuil Organik - BEYAZ ŞARAP

Beyaz Şarap - Crémant De Loire Château Du Breuil Organik - BEYAZ ŞARAP

Üzüm çeşidi: %60 şenin, %40 şardone. Toprak: Yeşil şist kumtaşı, altındaki şist kumtaşı ile mor geçişler. Budama: Guyot Poussard budaması. Çalışma: Dikkatli tomurcuğun çıkarılması, mekanik yaprak alma. Bağ, organik tarım ile yönetilmektedir. Toprak bakım işlemleri, mikrobiyal yaşamın en büyük saygıyla korunması için hassas bir şekilde yürütülmektedir. Bitki koruma, bitkinin ince gözlemi ve yüksek bir tepki ile temellendirilmiştir. Hasat: 20 kg'lık delikli kasalarda manuel olarak yapılmaktadır. Üzümler, altın aşamanın başında, bağda titizlikle seçilir ve herhangi bir çürümeden arındırılmıştır. Şarap yapımı ve olgunlaştırma: Kesik pnömatik presleme. Sadece şarapların kalpleri korunur. Kısma ve budama atılır. Alkolik ve malolaktik fermentasyon paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir. Servis sıcaklığı: 8-10 °C
GASCOGNE IGP - BEYAZ ŞARAP

GASCOGNE IGP - BEYAZ ŞARAP

COTES DE GASCOGNE MAHZENLERİ ŞARAP UZMANINDAN 11,50% 75 cl
GINGEUR Organik Zencefil Birası Şekersiz 33cl - GINGEUR

GINGEUR Organik Zencefil Birası Şekersiz 33cl - GINGEUR

Bu şekersiz versiyon, doğal ve organik karbonhidratın fermantasyonundan elde edilen en sağlıklı tatlandırıcı olan organik eritritol bazında üretilmiştir. Doğal fermantasyon Eklenmiş şeker yok Alkol yok Organik Düşük kalori (10Kcal/100ml) Fransa'da üretilmiştir Net ağırlık: 580 g Hacim: 330 ml
Burgonya Beyaz - Saint-Véran

Burgonya Beyaz - Saint-Véran

Bağ: Bourgogne'nin tam güneyinde, Beaujolais ile sınırda, appellation alanı köyün alanını aşmaktadır. Saint-Vérand köyü bir "d" harfi taşırken, appellation bu harfi taşımamaktadır çünkü altı köyde toplanmaktadır. 1971 yılında verilmiştir, Mâconnais bölgesinde verilen sonuncu appellation'dır. Bağcılık: Toprak: Chardonnay için ideal olan, Côte d'Or'un kireçtaşı katmanlarını uzatan Jura kireçtaşı. Dikim yoğunluğu: 8.500 kök/hektar. Budama: Guyot. Yaş: 70 ila 80 yıl. Hasat: Manuel. Verim: Bilinçli olarak düşük, yıllara bağlı olarak hektar başına 35 ila 40 hektolitre. Çok şekerli küçük üzümler. Şarap yapımı: Çok uzun, soğuk (15 °C ile 20 °C arasında) şarap yapımı. Olgunlaşma: %20'si 3 ila 5 kez kullanılmış meşe fıçılarda olgunlaşır. Geri kalan olgunlaşma, ince tortular üzerinde 6 ila 8 ay boyunca tankta gerçekleşir.
Eski Marc De Champagne - Şampanyalarımız

Eski Marc De Champagne - Şampanyalarımız

Bu Korunan Menşei Belgesi (KMB) olan şarap, sadece Champagne bağlarından elde edilen saplarından ayrılmış üzümlerin posasının damıtılmasıyla elde edilir; Alkol oranı %40'tır.
BERGERAC ROUGE AOC - NOVELUM - 2017 - SIVILAR

BERGERAC ROUGE AOC - NOVELUM - 2017 - SIVILAR

Nom NOVELUM Tradition Appellation Côtes de Bergerac Millésime 2015 Cépages Sémillon, Muscadelle Couleur Beyaz Moelleux Degrés %11 vol Accords mets vins Aperitif, foie gras, kavun, oldukça tatlı mavi peynir, tatlı. Nez ve Bouche Açık sarı, parlak bir renk. Narenciye, armut ve mango aromaları. Ağızda, egzotik meyvelerin tatlılığı ve yuvarlaklığı ile narenciye ve kayısının ferahlığı ve canlılığı arasında dengeli bir tat. Modern ve trend bir Bergerac Moelleux, hafiflik ve meyve ile.
Organik şarap - Rosé

Organik şarap - Rosé

Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Organik rosé şarap Üzüm çeşitleri Syrah %60 - Cabernet Sauvignon %30 ve Grenache %10. Tadım Ağızda güçlü ve karmaşık bir tat profili sunuyor. - Doku: etkileyici ve sıcak. - Aromalar: kavun, asma şeftali ve taze kırmızı meyveler. - Bitiş: greyfurt ve arpa şekeri notalarıyla crescendo yaparak hoş bir canlılıkla sona eriyor. Yemek Eşleşmeleri: - Armorican soslu ıstakoz. - Narenciye soslu tavada kızartılmış deniz tarağı. - Yaban mersinli dilimlenmiş ördek. - Japon mutfağı. - Kırmızı meyve charlotte.
Waterford - İrlanda Tek Malt Viski - Cuvée Argot

Waterford - İrlanda Tek Malt Viski - Cuvée Argot

Alkol: Güzel bir aromatik karmaşıklık sergileyen bu muhteşem İrlanda Single Malt Viski, Waterford evinin imzasına özgü lezzetli bir malt karakteri sunuyor. Baharat notaları (karabiber, karanfil), portakal kabuğu ve çikolata da mevcut. Olgunlaşma sürecinde 4 farklı fıçı türü kullanılıyor: eski bourbon fıçıları, tatlı şarap fıçıları ve Fransız ile Amerikan meşesi burada mükemmel bir şekilde bir araya geliyor. Malzeme iştah açıcı ama ağızda hoş bir hafifliğe sahip ve 47° olmasına rağmen, alkol özellikle yumuşak. Kesinlikle etkileyici bir hassasiyet! İrlanda distilasyonunun devrimci ilkelerine sadık kalan bu Cuvée Argot, ayrıca 14 İrlanda çiftliğinden gelen yerel arpa ile tanımlanıyor ve üretim süreci tamamen şeffaf. Viskinizin üretimiyle ilgili tüm bilgiler gerçekten erişilebilir durumda. Tür: İrlanda Single Malt Viski Hacim: 70cl Alkol Derecesi: 47%
Beyaz Şarap - Chardonnay Cuvee O'Vent Domaine Du Moulin De L'Horizon Şişe 75 - BEYAZ ŞARAP

Beyaz Şarap - Chardonnay Cuvee O'Vent Domaine Du Moulin De L'Horizon Şişe 75 - BEYAZ ŞARAP

IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Renk: Beyaz Üzüm Cinsi: %100 Chardonnay Şarap Yapımı: Yumuşak pneumatik presleme ve soğuk durultma. 16 ile 17 °C arasında kontrollü alkol fermentasyonu. Olgunlaşma: Tank. Şişeleme: Şarap üretim yerinde. Hacim: 75 cl Tadım: Güzel bir mineralliğe sahip, ferah ve hafif bir Chardonnay, çok ferahlatıcı bir şarap. Saklama: 1 ila 2 yıl. Yemek & Şarap Eşleşmesi: İdeal olarak aperatif olarak Saint Jacques kabukluları ile.
IGP - BEYAZ ŞARAP

IGP - BEYAZ ŞARAP

COTEAUX DE TANNAY %13,00 75 cl 2015
BORDEAUX - ROSÉ ŞARAP

BORDEAUX - ROSÉ ŞARAP

CHÂTEAU JACQUET %12,00 2017 75 cl
BURGONDI ŞARDONE - BEYAZ ŞARAP

BURGONDI ŞARDONE - BEYAZ ŞARAP

DOMAINE DE LA TASSEE D'OR %13,00 2016 75 cl
Burgonya Şarapları - Beyaz

Burgonya Şarapları - Beyaz

Bağ: Bourgogne'nin tam güneyinde, Beaujolais ile sınırda, appellasyonun alanı köyün alanını aşmaktadır. Saint-Vérand köyü bir "d" harfi taşırken, appellasyon bunu taşımamaktadır çünkü altı köyde toplanmaktadır. 1971'de kurulmuştur, Mâconnais bölgesinde verilen sonuncu appellasyonun öncesindedir. Şarapçılık: Toprak: Jura kireçtaşı, Côte-d'Or'un kireçtaşı katmanlarını uzatır, Chardonnay için idealdir. Ekim yoğunluğu: 8.500 bitki/hektar. Budama: Guyot. Hasat: Manuel Verim: 55 ila 65 hls/ha, üzümlerin terroirimizin nüanslarını ortaya çıkarmasına olanak tanır. Şarap yapımı: Meyveyi korumak için çok yavaş presleme. Son presin suları tutulmaz. Olgunlaştırma: 6 ila 8 ay boyunca tankta. Süreç boyunca, kararlar esasen tadım sonuçlarına göre alınmaktadır. Bu veriler, doğal olarak teknik analizlerle tamamlanmaktadır. Tüm şaraplar için olduğu gibi.