hücreli roller için ürünler (4)

Zeytinyağı Analizi

Zeytinyağı Analizi

Zorunlu analizler: Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen bir belge, zeytinyağlarının analizlerini düzenlemektedir: buraya tıklayın. Bir zeytinyağı, EXTRA Sızma, Sızma veya Tüketim için uygun olmayan LAMPANTE (CEE'de tüketim için uygun olmayan) etiketlemesi için belirli fizikokimyasal parametreleri karşılamalıdır. 11 Temmuz 1991 tarihli 2568/91 sayılı düzenleme, Avrupa Toplulukları Resmi Gazetesi'nde yayımlanmış olup, uyulması gereken kriterleri belirlemektedir (aşağıdaki şemaya bakınız). LAHN laboratuvarı, zeytinyağları üzerinde yaygın analizler sunmaktadır: asit indeksi, peroksit indeksi, UVK ölçümü (K270 – K232). "Lampante" olarak adlandırılan bir zeytinyağı, CEE'de tüketim için uygun değildir. Bu yağlar, yağ lambaları için kullanılmakta olup, bu nedenle "lampante" nitelendirmesi yapılmaktadır. K232 VE K270 analizleri Bu fizikokimyasal ölçümler, zeytinyağlarının iyi korunmasını gösterir.
Tamilce'den çeviriler

Tamilce'den çeviriler

Tamilce'den çeviriler
Test Değerlendirmeleri

Test Değerlendirmeleri

İlgili ölçüm spesifikasyonlarına göre istatistiksel test değerlendirmesi yapılmaktadır. HATALARDAN ÖĞRENME Değerlendirmeler, daha fazla optimizasyonun temeli olarak İlgili ölçüm spesifikasyonlarına göre istatistiksel test değerlendirmesi yapılmaktadır. Anlaşmaya göre, CPK (parti bazında), MSA, Yöntem 1, Yöntem 2, Yöntem 3, hata oranı analizleri ve Gauss normal dağılımı gibi değerlendirmeler oluşturulabilir. Bireysel değerlendirmeler mümkündür ve otomotiv ve ticari araç endüstrisi müşterileri için zorunludur. Değerlendirmelerin belgeleri, bir yandan kötü parçaların hata özelliklerini tanımlamak için bir temel oluşturur. Diğer yandan, endüstriyel üretimdeki israfı mümkün olduğunca azaltmak için uygun önlemler almak amacıyla kullanılır.
Kannada'dan Çeviriler

Kannada'dan Çeviriler

Kannada'dan çeviriler