ham bakır veyae için ürünler (8)

Tam Soyulmuş Bezelye - Tam Soyulmuş Bezelye Paketi

Tam Soyulmuş Bezelye - Tam Soyulmuş Bezelye Paketi

Nohut, baklagil bitkisidir. Nohut, iyi bir protein kaynağıdır, ayrıca karbonhidrat ve sindirimi kolaylaştıran lif de sağlar. Bunun yanı sıra nohut, alkali özelliklere sahiptir. Askeri nohut çorbasının temel bileşenidir, ancak çeşitli sandviç ezmeleri, çorbalar veya salatalar için de mükemmel bir şekilde uygundur.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Yaban mersini meyveleri, vitaminler (C, B, E, K vitaminleri), mineraller (sodyum, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, manganez, demir), lif, organik asitler, karotenoidler, flavonoidler, tanenler ve pektinler açısından zengin bir kaynaktır. Yaban mersini, ısıl işlem sırasında özelliklerini kaybetmediği için, sağlık yararları için, taze yaban mersini meyvesi kadar ekşi olmayan hazırlamalarını tüketebilirsiniz. Cravina, idrar yolu enfeksiyonlarının nüksetmesini önlemede oldukça etkilidir. İdrarı asidik hale getirir, bu da mesanede bulunan bakterilerin öldürülmesine yol açar. Ayrıca, yaban mersininde bulunan asitler, bakterilerin yapışmasını azaltarak idrarla atılmalarını sağlar. Yaban mersininde bulunan asitler, böbrek taşlarının önlenmesi ve tedavisinde etkilidir. Kuru yaban mersini ayrıca diş eti hastalığını ve plak oluşumunu önler. Cravina, güçlü antioksidan özelliklere sahiptir.
Pancar şekeri Polonya'dan

Pancar şekeri Polonya'dan

Şekerimizi Polonya'daki KSC şeker fabrikasından dağıtıyoruz, istediğiniz tasarımlarda ambalajlıyoruz.
Vegan yağ 200 g

Vegan yağ 200 g

Vegan yağ, nohut ve karabuğday temelinde, elma ve fırınlanmış soğan eklenerek hazırlanmıştır. %100 vegan olup, her türlü ekmekle mükemmel bir tamamlayıcıdır. Besleyici karbonhidratlar, lif, protein, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Nohut, aynı zamanda İtalyan bezelyesi olarak da bilinir, yüksek besin proteinleri açısından gerçek bir hazinedir. İçeriğinde büyük miktarlarda B vitaminleri, C vitamini, folik asit ile birlikte diyet lifi ve kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum veya çinko gibi birçok mineral bulunmaktadır. Nohutun içerdiği bileşenler kabızlığı önler, bağırsak hareketlerinin ritmini düzenler ve ayrıca kan basıncını ve kolesterolü düşürür. Porridge'de, baklagillerden gelen proteinler ve lif gibi birçok protein bulacağız. Dışsal amino asitler içerir: kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren lizin ve serotonin üretimi için gerekli olan triptofan.
Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah pirinç, pişirildiğinde mor bir ton alır, bu yüzden mor pirinç olarak da adlandırılır. Kahverengi pirinç gibi, kabuğu soyulmamış olduğu için lif, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun sürede, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu da bizi iltihaplanmalardan ve birçok hastalıktan korur ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. <strong>İçindekiler:</strong> kahverengi pirinç <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1498kJ/354kcal - %18 GDA* Yağ 3,2g - %5 Doymuş yağ asitleri 0,8g - %4 Karbonhidrat 72g - %28 Şekerler 0,7g <1% Protein 7,7g - %15 Lif 3,1g Tuz 0,03g <1% *GDA - Referans Günlük Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Siyah pirinci soğuk su ile durulayın.
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi pirinç, Oiza Sativa bitkisinin tam tahılından elde edilen, popüler beyaz pirincin kaynağıdır. Kahverengi pirinç, dışındaki yenmeyen kabukları temizlenerek, kepek ve embriyo zarar görmeden bırakılır. Kahverengi pirincin tadı hafif fındıksı bir notaya sahiptir, beyaz pirinçten biraz daha serttir, daha uzun süre pişirilir, ancak işlenmiş beyaz pirinçten çok daha fazla sağlıklı özelliğe sahiptir. Kahverengi pirinç, daha fazla vitamin ve mineral içerir, lif açısından zengin kepek barındırır, daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve donma süresi daha uzundur. Bu nedenle, formuna dikkat eden insanlar için idealdir. Başlıca içerikleri: Kemik ve dişlerin oluşumu için gerekli olan fosfor, kalbin düzgün çalışmasından sorumlu potasyum, stresi azaltan magnezyum, hücresel solunum için gerekli olan demir ve cildimizin ve saçlarımızın durumu için önemli olan bakırdır.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.