i̇ncecal 120 mg için ürünler (10)

Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biyotin veya vitamin B7, bağırsak bakteriyel florası tarafından üretilen, doğru glukoz dönüşümü için gerekli bir besin maddesidir. Bu nedenle, diyabetle mücadele eden insanlar için son derece önemlidir. Ayrıca, biyotin yağ asitlerinin sentezinde ve dışsal amino asitler grubuna ait olan lösin metabolizmasında önemli bir rol oynamaktadır ve vücudun doğru gelişimini ve cildin durumunu da etkilemektedir. Biyotin eksikliğinin belirtileri şunlardır: <ul> <li> uyku hali </li> <li> isteksizlik </li> <li> sinirlilik </li> <li> kaygı ve depresyon </li> <li> saç dökülmesi </li> <li> çatlak tırnaklar </li> <li> konjonktivit </li> </ul> Vitamin B7, et (domuz, sığır, kümes hayvanları), yumurta sarısı, peynir, kepek, koyu pirinç, kanola ve ayçiçeği yağı ile birlikte muz, kavun, greyfurt, üzüm ve şeftali gibi meyvelerde bulunabilir. Teknolojik işlemler ve ısıl işlem, gıda ürünlerinde bulunan biyotinin kısmi veya tam olarak kaybolmasına neden olur, bu nedenle önemlidir.
Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, genel iyilik hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihapları yatıştırır. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini ve çeşitli hastalıkların olasılığını geciktirir. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalorilidir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içermektedirler. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar. Ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan bol miktarda diyet lifi içerirler. Antep fıstıkları, vücutta nitrik okside dönüşen L-arginin açısından zengindir.
Kabartma tozu 1000g

Kabartma tozu 1000g

Kabartma tozu - sodyum bikarbonat - tıpta, mutfakta, kozmetiklerde ve daha fazlasında geniş bir kullanım alanı bulmuştur. Çok sayıda uygulaması vardır. En çok her türlü hamur işine eklenmesiyle bilinir. Ayrıca birçok kozmetik ve temizlik ürününün bileşenidir. Saç şampuanlarına, dudak ürünlerine, diş macunlarına eklenir. Kozmetiklerde, özellikle yağlı ve akneye eğilimli ciltler için uygundur. & Nbsp; <strong> Soda kullanımı, kötü kokuları nötralize etmek ve temizlik yapmak söz konusu olduğunda mükemmeldir. Bu madde, zor lekeleri çıkarabilir, hoş olmayan kokuları ortadan kaldırabilir ve fırın veya mikrodalga fırını temizlemeye yardımcı olabilir. Sermas, farklı yüzeylerden kirleri temizlemeye yardımcı olan hafif aşındırıcı özelliklere sahiptir. Su ısıtıcısından, tencerelerden veya kahve makinelerinden kireç temizlemek için kullanılabilir. Mutfak ve banyo yüzeylerini temizlemek için harika bir toz olarak işlev görür. Buzdolabındaki hoş olmayan kokulardan kurtulmak için tek yapmanız gereken, içine soda koyulmuş küçük bir kap yerleştirmektir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio - Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio - Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyominerallerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlara katılır, sinir, kan, sindirim, kemikler, kan aşırı aktivitesi veya böbrek taşı oluşumu gibi sistemlerin etkili çalışması için kritik öneme sahiptir, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15 ila %40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, kahverengi pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bahsedilen ürünler açısından zengin bir diyeti olmayanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül formunda alabilir veya bu elementi cilt yoluyla tamamlayabilirsiniz.
Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO - Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO

Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO - Magnezyum Klorür Heksahidrat 1000g VIVIO

Magnezyum, en değerli biyominerallerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, dolaşım, sindirim ve iskelet sisteminin düzgün çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı pıhtılaşmasını ve böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma süreçlerini yavaşlatır ve vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak emilimi zayıftır. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir. Cevizler, tohumlar, tahıl ürünleri, bulgurlar, kahverengi pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata, magnezyum açısından zengin bazı gıdalardır. Bu ürünleri yeterince tüketmeyenler için takviye almak gerekli olabilir. Magnezyum eksikliği nasıl giderilir? Tablet veya kapsül formunda magnezyum takviyeleri alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyoelementlerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, kan, sindirim ve kemik sisteminin verimli çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı aktivitesini veya böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, esmer pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bu ürünlerin zengin olmadığı bir diyete sahip olanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül şeklinde alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre, bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
MSM Tablet 100 Tablet

MSM Tablet 100 Tablet

MSM, Metilsülfonilmetan'ın kısaltmasıdır, yani vücutta kükürt içeren organik bir bileşiktir: • Proteinlerin, hormonların ve organik asitlerin bir bileşenidir • Sinir sistemi ve beynin işlevini iyileştirir, cilt, saç ve tırnakların durumunu destekler • Kükürt eksikliğinin yenilenmesine katkıda bulunur. : • Görme sorunları • Saç dökülmesi, kötü cilt ve tırnaklar • Kronik yorgunluk hissi • Eklem elastikiyetinin kaybı
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, ruh hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihabı hafifletir. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallere karşı savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini geciktirir ve çeşitli hastalıkların olasılığını azaltır. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalori içerir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içeriğine sahiptir. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar.