i̇yi çiçeklenme için ürünler (23)

Kakao Fasulyesi

Kakao Fasulyesi

Çiğ kakao çekirdekleri
Organik Kakao Kabuğu

Organik Kakao Kabuğu

Su, süt veya bitkisel bir içecek içinde infüzyon olarak kullanılarak, yağsız ince bir kakao tadı elde edilir.
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
Organik Karanfil

Organik Karanfil

Sri Lanka'dan organik kalitede organik karanfil.
Balkabağı tohumları

Balkabağı tohumları

Açıklama : Balkabağı tohumları, aynı zamanda kabak çekirdeği olarak da bilinir, magnezyum, çinko ve doymamış yağ asitleri gibi besin maddeleri açısından zengin bir kaynaktır. Sağlıklı bir atıştırmalık olarak ve birçok yemek tarifinde çıtır bir doku ve fındık tadı eklemek için yaygın olarak kullanılırlar. Besin kullanımlarının yanı sıra, balkabağı tohumları sağlık ve kozmetik ürünlerinde, özellikle prostat ve cilt sağlığı için faydalı özellikleri nedeniyle de değerlidir. Köken : Ukrayna.
Guarana Ekstresi

Guarana Ekstresi

Paullina cupana L.'den ekstrakt - organik veya konvansiyonel çeşitli kafein içeriği
Biber tohumları

Biber tohumları

Capsicum annuum Menşei: Çin
Takis

Takis

Takis Orijinal Mısır Cipsi, Acı Biber Aromalı, 190 g Acı biber aromalı mısır cipsi Küçük yuvarlanmış ve kızartılmış mısır tortilla cipsleri, acı biber aromalı. Nasıl keyfini çıkarmak isterseniz isteyin, Takis cipsleri sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Mısır unu, bitkisel yağ (palmiye), acı biber ve lime aromalı hazırlanmış baharatlar [tuz, mısır maltodekstrin, asit düzenleyiciler (sitrik asit, sodyum karbonatlar, sodyum asetatlar), şeker, tatlandırıcılar (monosodyum glutamat, dinatrium-5-ribonükleotid), aromalar, maya ekstresi, soğan tozu, boyalar (biber ekstresi, karmen)], bitkisel yağ (ayçiçeği).
Akvaryum Canlı Yemi

Akvaryum Canlı Yemi

Hava durumu ve mevsime bağlı olarak, 14 farklı canlı yem çeşidi sunuyoruz.
Organik Kakao Nibleri

Organik Kakao Nibleri

Temiz bir şekilde kavrulmuş ve soyulmuş fermente organik kakao çekirdeklerinden vakumlu paketlenmiş parçalar. İÇİNDEKİLER: Seçilmiş organik bileşenler içeren ürünler: Organik kakao çekirdekleri.
Takis

Takis

Takis
Aci kola

Aci kola

Bitter kola, aynı zamanda Garcinia kola olarak da bilinir, Batı Afrika'ya özgü tropikal bir bitkidir ve sayısız sağlık faydaları ile tanınmaktadır. Geleneksel Afrika tıbbında yaygın olarak kullanılan bu meyve, tıbbi özellikleri ve çeşitli sağlık yönlerini geliştirme potansiyeli nedeniyle küresel bir tanınırlık kazanmıştır. Aşağıda, bitter kolanın avantajlarını ve tüketiminin sağlığınıza olumlu etkilerini keşfediyoruz. - Anti-inflamatuar ve Analjezik Özellikler - Solunum Sağlığının İyileştirilmesi - Antioksidan Özellikler - Bağışıklık Sistemi Desteği - Kilo Kontrolü ve Metabolizma - Sindirim Sağlığının İyileştirilmesi - Antimikrobiyal ve Antiviral Özellikler - Kardiyovasküler Faydalar - Karaciğer Sağlığı Desteği
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Sebzeler - Chanterelles

Sebzeler - Chanterelles

Koyu gri veya parlak sarı tonlarında bir huni şapkası ile tanınırlar. Etleri sarımsı ve aromalıdır. Genellikle karışımlarda kullanılırlar. Hazırlama İpuçları Doğadan toplanan chanterelle mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmelidir: 2 ila 3 mm ayak kısmını kesin. Mantarları, şapka ve lamelleri küçük bir fırça ile nazikçe fırçalayarak, varsa diken veya dal parçalarından arındırın. Sadece gerekli ise (toprak varsa) mantarları suyun altında yıkayarak veya nazikçe silerek temizleyin. Pişirme: Her zaman “yüksek ateşte” soteleyin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. Doğranmış ve “hazır kullanıma” uygun mantarların elbette sadece pişirilmesi yeterlidir. Saklama İpuçları Chanterelle mantarları, hasat dönemi veya diğer faktörlere bağlı olarak farklı özellikler gösterebilir.
Chaga

Chaga

Chaga, potansiyel sağlık yararları ile bilinen bir mantar türüdür. Soğuk iklimlerde, örneğin Sibirya ve Kuzey Amerika'nın bazı bölgelerinde, huş ağaçlarında yetişir. Chaga, hücreleri oksidatif stresten ve iltihaplanmadan korumaya yardımcı olur. Ayrıca, bağışıklık fonksiyonunu destekleyebilecek polisakaritler içerir. Chaga, sağlık artırıcı özelliklerinden yararlanmak için genellikle çay veya takviye formunda tüketilir. EC numarası:222-226-0 CAS No:3391-86-4
Şurup

Şurup

Melasa, koyu kahverengi ile siyah arasında bir renge sahip, yüksek viskoziteli bir şuruptur. Gıda endüstrisi için bir hammadde olarak melasa, karakteristik bir meyan kökü benzeri, acı tatlı bir lezzet ve doğal bir renk sağlar – tüm bunlar E numaraları kullanılmadan.
Elecampane Ekstresi

Elecampane Ekstresi

Inula helenium L. kökünden ekstrakt. Oran 4:1
Hindi Kuyruğu

Hindi Kuyruğu

Türkiye Kuyruğu, bilimsel adıyla Trametes versicolor, bir mantar türüdür ve benzersiz görünümü ile bir hindinin kuyruk tüylerini andırmaktadır. Geleneksel tıptaki zengin geçmişi ile özellikle Asya kültürlerinde, potansiyel sağlık yararları için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Genellikle çay şeklinde veya besin takviyesi olarak tüketilir ve şifalı özelliklerinden faydalanmak için kullanılır.
Karanfil Yaprağı Uçucu Yağı "eugenia caryophyllata" - Uçucu Yağ

Karanfil Yaprağı Uçucu Yağı "eugenia caryophyllata" - Uçucu Yağ

Karanfil yaprağı esansiyel yağı, Eugenia caryophyllata bitkisinden elde edilir, bu bitki aynı zamanda "karanfil" olarak da bilinir. Bu bitki, Endonezya'daki Baharat Adaları'na özgüdür, ancak artık Madagaskar, Tanzanya, Sri Lanka ve Hindistan gibi diğer yerlerde de yetiştirilmektedir. Çıkarma yöntemi: Karanfil yaprağı esansiyel yağı, bitkinin yaprakları ve gövdelerinin buhar distilasyonu ile elde edilir. Öncelikle, yapraklar ve gövdeler toplanır ve ardından güneşte kurutulur. Daha sonra, esansiyel yağı çıkarmak için çeşitli damıtma işlemleri gerçekleştirilir. Özellikler ve kullanımlar: Karanfil yaprağı esansiyel yağı, sağlık ve iyi yaşam için birçok faydalı özelliğe sahiptir. Diş ve diş eti ağrısını hafifletmek için yaygın olarak kullanılan güçlü bir analjeziktir. Ayrıca, anti-inflamatuar ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir, bu da onu ağız ve cilt enfeksiyonlarının tedavisinde etkili kılar. Botanik adı: Eugenia caryophyllus Aile: Myrtaceae Kullanılan parça: Yapraklar CAS: 8000-34-8 EINECS: 284-638-7
Macerasyonlu Arnica Yağı

Macerasyonlu Arnica Yağı

Macerasyon yapılmış arnika yağı
Kakao çekirdekleri

Kakao çekirdekleri

Kakao çekirdekleri
Amincat dbu - Amin Katalizörleri

Amincat dbu - Amin Katalizörleri

AminCat DBU (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene), C9H16N2 kimyasal formülüne sahip, nispeten düşük volatiliteye sahip, açık, açık sarı bir sıvıdır. Sadece hafif bir amonyak benzeri kokuya sahiptir, su ile karışabilir ve çoğu organik çözücülerde çözünür. (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) ayrıca 2H,3H,4H,6H,7H,8H,9H,10Hpyrimido[1,2a]azepin olarak da bilinir. Mevcudiyet Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde AminCat DBU, yerel depolarımızda mevcuttur. 200 KG çelik varillerde teslimat süremiz yaklaşık bir haftadır. Kanada, Güney Amerika, Güney Afrika ve diğer pazarlara da hizmet verilebilir, daha fazla bilgi için lütfen satış departmanımızla iletişime geçin. CAS numarası: 6674-22-2 EC numarası: 229-713-7 HS kodu: 2933 59 95 Analiz: ≥99.00 % Su: ≤0.25 % Kaynama noktası: 261.86 ºC @ 1.013.25 hPa Hacim yoğunluğu: 1.019 kg/m3 @ 20 ºC Ateşleme noktası: 113 ºC Erime noktası: -100 ºC ile 30 ºC arasında erime noktası yok Log Pow: -6.25 @ 25 ºC (pH 4) Suda çözünürlük: 1.000 g/l (20 ºC)
Kuruyemiş deniz hıyarı

Kuruyemiş deniz hıyarı

Nem < %5 Kum yok Tuzluluk < %2 Renk: Siyah veya Kahverengi Ağırlık: 80-100 adet/kg veya 160-200 adet/kg Boyut: 4.5-7.5 cm Raf ömrü: Oda sıcaklığında serin, kuru bir yerde saklandığında 2 yıl boyunca korunur Şeker yok, koruyucu yok ve kimyasallar yok. Besin maddeleri insanların daha kolay emebilmesi için daha uygundur.