ihtişam yüceliği için ürünler (3)

Kekik (100g) - Serpme Kutuları

Kekik (100g) - Serpme Kutuları

Kekik kullanımıyla kazanmayan neredeyse bir yemek yoktur, ancak özellikle Akdeniz mutfağına uygun bir baharattır. Baharat kekik, yoğun baharatlı bir kokuya sahiptir ve acı-aromatik bir tat sunar, hafif biberli bir keskinliği vardır. Kekik, pişirildiğinde tam aromasını ortaya çıkarır. Tat olarak, baharat kekik defne yaprağı, muskat, biberiye ve adaçayı ile iyi bir uyum sağlar. Ayrıca, bu baharatların kendi tadını güçlendirir, ancak baskın olmaz. Kekik, ızgara etler, balık ve güveçler için mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, domates, patlıcan, patates, kabak ve biber ile yapılan Akdeniz sebze yemeklerinde de en iyi şekilde kullanılabilir. Ayrıca Akdeniz mutfağı, çorbalar ve yahni tariflerinde de idealdir. İçerik: 100,00 g Ürün No: 206102
GLYKOSOL N

GLYKOSOL N

Teknik uygulamalar için monoetilen glikol bazlı soğutma ve ısı transfer sıvısı
Yeni Yıl Günü (Yazar: Matsuo Basho)

Yeni Yıl Günü (Yazar: Matsuo Basho)

MATSUO BASHO (1644-1694), Japon şiir biçimi Haiku'nun kurucu ortaklarından biri olarak kabul edilir. Şiirleri, meditasyon dolu yaşam tarzının sadeliğini yansıtır. Birçok dizesine mistik bir nitelik katmış ve büyük, dünya çapında etkili temaları basit doğa imgeleriyle ifade etmeye çalışmıştır. Yeni Yıl Günü, doğayla yalnız kalmanın ve mevsimlerin değişiminin bir yansımasıdır. Yazar: Matsuo Basho Almanca Çeviri: A. Gerhard Grafik Tasarım ve Düzen: Tony Vera Beş illüstrasyonlu Haiku Format: 13x10 cm Karton kapak, renkli baskı, 30 sayfa İkinci Baskı: 2017 Fiyat: 10,50 € ISBN: 978-3-943117-90-5