jeprc cinolo 35 için ürünler (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Chorizo beyaz criollo 120

Chorizo beyaz criollo 120

Sıcaklıkla işlenmemiş "chorizo blanco" veya "longaniza blanca" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşniler karışımı, geleneksel yöntemlerle en az 30 gün olgunlaştırılmıştır. Format: 160g kutu, 4kg torba