köpük çukurları için ürünler (15)

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapioka nişastası, ürünün rengini değiştirmeden viskozitesini artırmasıyla öne çıkar. Tapioka nişastasının özellikleri, patates nişastasının özelliklerine çok benzer. Birçok glütensiz fırın tarifinde, yemeğin görünümünü iyileştirmek veya altın rengi bir kabuk elde etmek için kullanılır. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar. Ağırlık: 300 g
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Hazırlanmış Tatlı Karışımları - Hindistan Cevizi Mugcake Tozu için pişirme

Hazırlanmış Tatlı Karışımları - Hindistan Cevizi Mugcake Tozu için pişirme

Hindistan Cevizi Mugcake, mikrodalgada sağlıklı muffinler pişirmek için hindistan cevizi ve vanilya aromalı bir tozdur. Şekersiz, glütensiz. Protein ve diyet lifleri kaynağıdır. Prebiyotikler içerir. 5 dakikada dengeli malzemelerle lezzetli ve aromalı bir kek. Pişirmesi kolay ve hızlı. Fırın, blender veya ekstra mutfak gereçlerine gerek yok. Sağlıklı bir tatlı. Beslenme ve diyetler için uygundur. Zengin proteinler, sağlıklı karbonhidratlar ve diyet lifleri - kahvaltı veya atıştırmalık için idealdir. Sakaroz, glukoz, fruktoz veya diğer eklenmiş şekerler yoktur. Bir cupcake pişirmek için büyük bir fincan, çatal, mikrodalga, yumurta, kefir veya yoğurt ve Mugcake tozu gereklidir. Pişirme talimatları: büyük bir fincanda bir yumurtayı çatal ile çırpın, 60-80 g kefir veya yoğurt ekleyin. Karıştırın, 2 düz yemek kaşığı Mugcake tozunu ekleyin. Mikrodalgada 2-3 dakika pişirin. Biraz soğutun, fincandan çıkarın, parçalara kesin ve yoğurt, reçel, fındık ezmesi vb. ile yiyin. Net ağırlık, kg: 0,164 Brüt ağırlık, kg: 0,164 Boyutlar (D * G * Y), cm: 5 * 12 * 16 Paket: brüt ağırlık: 4,94 Boyutlar (D * G * Y), cm: 28 * 20 * 30 Palet başına parça sayısı (kg): 2400 Palet başına kutu sayısı: 80
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Hindistan cevizi parçaları - HoReCa

Hindistan cevizi parçaları - HoReCa

Pişirmede, hindistancevizi parçaları esas olarak şekerleme işinde kullanılır. Farklı keklere, tatlı rulolara ve hamur işlerine, hem zarif bir aromatik dolgu hem de bitmiş ürün için lezzetli bir süsleme olarak eklenir. Hindistancevizi parçaları ayrıca çikolatalı atıştırmalıkların, gıda barlarının, dondurma soslarının, krakerlerin, çıtır kurabiyelerin, müsli, şekerlemeler ve birçok diğer tatlının kaplamasında da kullanılır. Kullanım Alanları Tatlılar, hamur işleri, kurabiyeler, her türlü fırın ürünleri, soslar, et ve balık yemekleri. Tat Hafif, tatlı ve hindistancevizi kokulu Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 5,0 Yağ (g / 100g)… 50 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)…520
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Kakao çekirdekleri - doğal

Kakao çekirdekleri - doğal

Doğal organik ham kakao çekirdekleri Net ağırlık: 100 g 100 g başına enerji değeri: 565 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Bezelye Unu 400g

Bezelye Unu 400g

Bezelye unu genellikle ekmek ve tortilla pişirmede, makarna yapımında ve donut ile kurabiye gibi bazı hamur işlerinde kullanılır. Bu yemeklere sadece %10-20 bezelye unu eklemek yeterlidir ve bu sayede yemekler benzersiz bir bezelye aroması kazanır ve biraz daha sağlıklı hale gelir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumayı sağlar, bu da glisemik indeksin düşürülmesine olanak tanır. Ağırlık: 400 g
Lukuma - toz

Lukuma - toz

Doğal organik lukuma tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 329 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan cevizi unu, kurutulmuş hindistan cevizi posasından yapılan bir un türüdür. Her türlü hamur işinde kullanılır, ancak özellikle hindistan cevizinin hafif tatlı tadı nedeniyle şekerlemelerde tercih edilir. Hindistan cevizi unu, ortalama tahıl ununa göre daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve ayrıca lif, protein ve sağlıklı yağlar açısından zengindir. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" markasıyla etiketleme hakkını elde eden ilk firma olmuştur. Bu marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 300 g
özel krep unu

özel krep unu

Bu karışım, buğday krepini hızlı ve kolay bir şekilde pişirmenizi sağlar. Sadece unu su ile karıştırmanız yeterlidir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasına olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Yulaf Unu 350g

Yulaf Unu 350g

Yulaf unu, fırıncılık için iyi bir tercihtir. En popüler yemekler yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Beslenme uzmanları, yulafın diğer tahıllardan daha sağlıklı olduğunu düşünmektedir. Yulaf unu fırın ürünlerine eklendiğinde, daha kabarık ve kırılgan hale gelir, bu nedenle bu un buğday ununun yerini alabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 350 g
Keten Tohumu Unu 350g

Keten Tohumu Unu 350g

Keten tohumu unu, genellikle fırıncılıkta (örneğin, kekler, kurabiyeler, pankekler, muffinler, cupcake'ler vb.) ve bazı sosların yapımında kullanılır. Keten tohumu unu, değerli bir diyet ürünüdür ve birçok tıbbi özelliğe sahiptir. Çok sayıda vitamin (B1, B2, B6, B9 vb.) ve mikroelement (kalsiyum, potasyum, magnezyum, çinko vb.) içerir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumaya olanak tanır, bu da glisemik indeksin düşürülmesini sağlar. Ağırlık: 350 g