kırmızı gömlek için ürünler (38)

Kendi sabununuzu yapın

Kendi sabununuzu yapın

Kendi Sabununuzu Yapın ÜRÜN NO: 2212 Barkod: 8699067002212
Gyros Baharatı (50g) - Izgara & Marine Etme

Gyros Baharatı (50g) - Izgara & Marine Etme

Gyros - Yunan restoranında tercih ettiğin gibi, hızlı atıştırmalık olarak pide içinde veya "Gyrosteller" olarak popüler. Eğer kendi gyrosunu yapmak istiyorsan, doğru baharatlara ihtiyacın var. Baharat tuzumuz ile gyros olimpiyatlarına yükselebilirsin. Tipik doyurucu gyros tadı için mükemmel ot karışımı. Vegan çeşitler için de uygundur. Kolay, hızlı ve harika. Ama tipik yan lezzetleri unutma - Patates kızartması ve Tzatziki. Hellas! İçerik: 50,00 g Ürün No: 390948
Sıfır Atık Tahtalar

Sıfır Atık Tahtalar

Sıfır Atık Tahtalar - Sıfır Atık Tahtalar Ürün Kodu: TK SAP
Nohut - Nohut perakende torbaları

Nohut - Nohut perakende torbaları

Markamız Grino altında perakende paketlenmiş ürünler sunuyoruz ve ayrıca müşterilerin markası altında paketleme hizmetleri sağlıyoruz, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin ve diğer ürünlerimizi kontrol edin. Nohut, baklagiller grubuna aittir. Nohudun tadı hafif tatlıdır, hafif fındıksı bir lezzeti vardır, narin ve kremsidir. Nohut, Polonya'da Doğu Avrupa ülkeleri kadar popüler değildir. Nohut, mükemmel bir protein kaynağı olan bir bitkidir ve ayrıca vücudun işlevi için gerekli olan çok sayıda amino asit içerir. Besin değeri yüksek olduğu için tüm vücut için çok değerlidir.
Hindistan Cevizi Sabunu

Hindistan Cevizi Sabunu

Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, soğuk sıkım hindistan cevizi yağı (Cocos nucifera) içeren gliserin bazlı, şeffaf bir sabundur. Hindistan cevizi yağı, cilt ve saç bakımında sıkça kullanılan değerli bir yağdır. Hoş ve egzotik kokusuyla cildinizi nazikçe temizler. Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, dermatolojik olarak test edilmiştir. İçindekiler: Aqua, Gliserin, Sodyum Stearat, Propilen Glikol, Sorbitol, Sodyum Laurat, Sodyum Laureth Sülfat, Sodyum Lauryl Sülfat, Parfüm, Sodyum Klorür, Stearik Asit, Laurik Asit, Cocos Nucifera Yağı, Pentasodyum Pentetat, Tetrasodyum Etidronat, Kumarin, Limonen, Heksil Sinamal, Linalool, Sitronellol. Kullanım: Sabah ve akşam uygulanabilir. Düzenli kullanılması önerilir.
SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

Ayçiçek çekirdekleri Kuzey Amerika'dan Avrupa'ya geldi. Doymamış yağ asitleri, birçok vitamin ve mineral açısından zengin bir kaynaktır. Ayçiçek yağı, linoleik asit açısından zengin bir kaynak olan ayçiçek çekirdeklerinden elde edilir. Ayrıca, besin zenginliği nedeniyle farmasötik preparatların bir bileşeni olarak - kremler, sabunlar, besin maddeleri - kullanılırlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmede önemli bir rol oynarlar ve iltihaplanmalara karşı koruma sağlarlar. İçerdikleri vitaminler ve mineraller, kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar, metabolizmayı iyileştirir, sinir sistemini güçlendirir, cildin genç görünümünü destekler, saçları ve tırnakları güçlendirir. Doymamış yağ asitleri, özellikle Omega 6 açısından zengin bir kaynak olarak, vücut hücrelerinin hücre zarının yapısını desteklerler. Fitosteroller sayesinde, kanınızdaki kötü kolesterol seviyesini düşürerek aterosklerotik değişimlerin gelişimini önlerler.
Yumurta ürünleri, sıvı yumurta, yumurta tozu, tavuk yumurta akı - tam yumurta tozu, ısıya dayanıklı yumurta sarısı, tavuk yumurtaları, organik

Yumurta ürünleri, sıvı yumurta, yumurta tozu, tavuk yumurta akı - tam yumurta tozu, ısıya dayanıklı yumurta sarısı, tavuk yumurtaları, organik

Yumurtanın yağlı kısmı çeşitli işlevsellikler sunar. Size danışmanlık yapmaktan memnuniyet duyarız. Emülsifikasyon yeteneği ve viskozite, yumurta sarısının sadece birkaç işlevsel özelliğidir. Sizin için mükemmel kaliteyi bulmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Kartonlar / Çuvallar: 25 kg
Bagaj Koruma KapağıBagaj Düzenleyici

Bagaj Koruma KapağıBagaj Düzenleyici

Biz, Şeffaf PVC ve Baskılı Kumaşlardan Üretilmiş Bagaj Koruma Kapakları üretiyoruz. Yeni en çok satan ürün olarak, bagaj düzenleyici ürününü pazara tanıtıyoruz.
Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Tapiyoka Nişastası 300g

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapioka nişastası, ürünün rengini değiştirmeden viskozitesini artırmasıyla öne çıkar. Tapioka nişastasının özellikleri, patates nişastasının özelliklerine çok benzer. Birçok glütensiz fırın tarifinde, yemeğin görünümünü iyileştirmek veya altın rengi bir kabuk elde etmek için kullanılır. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar. Ağırlık: 300 g
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
IZGARA YEŞİL ZEYTİN - 10 Kg, 9 Kg, 5Kg , 1 Kg, 900gr

IZGARA YEŞİL ZEYTİN - 10 Kg, 9 Kg, 5Kg , 1 Kg, 900gr

Izgaranın lezzeti, zeytinlerimizle buluşuyor; Izgara Yeşil Zeytin, sofraları şenlendiriyor.
Kavala Kourabiedes - Badem 500g

Kavala Kourabiedes - Badem 500g

Kavala Bademli Kourabiedes 500g
Bulgur Ambalajı

Bulgur Ambalajı

Teklifimizde, kinoa, arpa, darı, irmik gibi çeşitli türde tahıl için ambalajlar bulabilirsiniz. Uygulamaya bağlı olarak, ürünün sergilenmesine olanak tanıyan yarı saydam ambalajlar veya güneş ışığından koruyan tamamen baskılı ambalajlar sunuyoruz. Antistatik katkılar içeren LDPE, tozlu ürünlerin ambalajı üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. KULLANILAN YAPILAR: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macun Çeşitlerimiz için web sitemizi ziyaret ediniz.
Baklava KUTUSU - Standart 1000 Gr Türk Baklava Kutusu

Baklava KUTUSU - Standart 1000 Gr Türk Baklava Kutusu

Ürün Adı: Standart 1000 Gr Baklava Kutusu Kutu Boyutları: 26x17,5x4 cm Kağıt Ağırlığı: 300 Gr. Karton İç Laminasyon: İnci Dış Laminasyon: 4 Renk
Stevia Galetleri 200 G - Mini Kalori Stevia Galetleri 200 g

Stevia Galetleri 200 G - Mini Kalori Stevia Galetleri 200 g

Stevia ile kurabiyeler, şeker yok, fruktoz yok, melas yok. Ağırlık: 200 g
Kekik (100g) - Serpme Kutuları

Kekik (100g) - Serpme Kutuları

Kekik kullanımıyla kazanmayan neredeyse bir yemek yoktur, ancak özellikle Akdeniz mutfağına uygun bir baharattır. Baharat kekik, yoğun baharatlı bir kokuya sahiptir ve acı-aromatik bir tat sunar, hafif biberli bir keskinliği vardır. Kekik, pişirildiğinde tam aromasını ortaya çıkarır. Tat olarak, baharat kekik defne yaprağı, muskat, biberiye ve adaçayı ile iyi bir uyum sağlar. Ayrıca, bu baharatların kendi tadını güçlendirir, ancak baskın olmaz. Kekik, ızgara etler, balık ve güveçler için mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, domates, patlıcan, patates, kabak ve biber ile yapılan Akdeniz sebze yemeklerinde de en iyi şekilde kullanılabilir. Ayrıca Akdeniz mutfağı, çorbalar ve yahni tariflerinde de idealdir. İçerik: 100,00 g Ürün No: 206102
Balık Baharatı (150g) - Serpme Kutuları

Balık Baharatı (150g) - Serpme Kutuları

Haşlanmış balık mı istiyorsunuz? Aşçı balık baharatımız ile balık her zaman mükemmel oluyor. Karmaşık bir hazırlık yok, ince ayarlanmış kombinasyonumuzla haşlanmış balığı kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, balık çorbalarına, balık soslarına ve balık fondlarına da harika uyum sağlar, hayal gücünüzde sınır yok. Denemekten çekinmeyin, buna değer! İçerik: 150,00 g Ürün No: 802182
Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz harika taze, aromatik baharatlı ve hafif acı bir nota taşır. Genellikle maydanoz, yemekleri süslemek için kullanılır. Özellikle ev mutfağında ve Fransız mutfağında çok yönlü bir malzemedir. Maydanozun aroması, baharatlı ve muskat benzeri notalarla taze bir ot buketi sunar. Yapraklar ve saplar, narenciye meyvelerinden daha fazla C vitamini içerir. Doğudan gelen tabbouleh, Provence'dan pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577
Kimyon Bütün (250g) - Baharat Kavanozları

Kimyon Bütün (250g) - Baharat Kavanozları

Kümmel, Orta Avrupa mutfağında bir klasiktir. Bu topraklarda, ayrıca Avusturya, Doğu Avrupa ve İskandinav mutfaklarında, genellikle bütün tohumlar olarak kullanılır. Kümmeli, lahana ve patates yemeklerinde, gulyas veya çorba ve yahni gibi yemeklerde mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz. Ve tabii ki unutulmaması gereken - kümmel, LAHANA TURŞUSU için en önemli baharattır. Ayrıca ekmekte ve elbette içkilerde de sıkça kümmelin güçlü, acı-tatlı aromasını bulabilirsiniz. Pratik depolama kutumuzla uzun süre idare edebilir ve kolayca ölçebilirsiniz. İçerik: 250,00 g Ürün No: 802090
Balık Baharatı (30g) - Balık Yemekleri

Balık Baharatı (30g) - Balık Yemekleri

Haşlanmış balık mı istiyorsunuz? Aşçı balık baharatımız ile balık her zaman mükemmel oluyor. Karmaşık bir hazırlık yok, ince ayarlanmış kombinasyonumuzla haşlanmış balığı kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, balık çorbalarına, balık soslarına ve balık fondlarına da harika uyum sağlar, hayal gücünüzde sınır yok. Denemekten çekinmeyin, buna değer! İçerik: 30,00 g Ürün No: 480779
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve ismi Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. Barbekü için baharat karışımının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşur; bu bileşenler barbeküye eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Malzemeler Deniz tuzu, kişniş, kimyon, toz kırmızı biber, hardal (tohum), karabiber, kuru sarımsak, kuru domates, kırmızı acı biber. Kullanım için Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 34,0 Yağ (g / 100g)… 5,9 Karbonhidrat (g / 100g)… 10,6 Enerji değeri (kcal / 100g)… 232
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Biftek ve barbekü baharatı - HoReCa

Biftek ve barbekü baharatı - HoReCa

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve adı, Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. "Kraliyet baharatı" adlı mangal baharatının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşmaktadır; bu baharat, mangala eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Kullanım Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Tat Orta derecede acılık verir. İçindekiler Deniz tuzu, toz kırmızı biber, ezilmiş kişniş, hardal tohumları, kimyon, ezilmiş karabiber, kırmızı acı biber dilimleri, kuru sarımsak, kuru domates. Besin değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 9,0 Yağ (g / 100g)… 9,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 27 Enerji değeri (kcal / 100g)… 229
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240