kırmızı lettuce için ürünler (4)

Maydanoz 4mm std

Maydanoz 4mm std

Maydanoz 4mm STD, taze, yeşil bir lezzete sahip, kurutulmuş, iri doğranmış maydanozdur. Genellikle çorba, salata ve soslar için süsleme ve baharat olarak kullanılır.
Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz harika taze, aromatik baharatlı ve hafif acı bir nota taşır. Genellikle maydanoz, yemekleri süslemek için kullanılır. Özellikle ev mutfağında ve Fransız mutfağında çok yönlü bir malzemedir. Maydanozun aroması, baharatlı ve muskat benzeri notalarla taze bir ot buketi sunar. Yapraklar ve saplar, narenciye meyvelerinden daha fazla C vitamini içerir. Doğudan gelen tabbouleh, Provence'dan pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577
BİO Kara Lahana Tozu; Kara Lahana Tozu Ekstresi 4:1; Kara Lahana Tozu Ekstresi %5 - Chem2Market GmbH

BİO Kara Lahana Tozu; Kara Lahana Tozu Ekstresi 4:1; Kara Lahana Tozu Ekstresi %5 - Chem2Market GmbH

Kalite: gıda için İşlenmiş bitki kısmı: Yaprak Ekstraksiyon aracı: Etanol & Su Taşıyıcı madde: Maltodekstrin Bilimsel adı: Brassica oleracea var Kale, koyu yeşil bir yaprak sebzesidir ve yüksek vitamin, mineral ve antioksidan içeriği nedeniyle süper gıda olarak kabul edilmektedir. Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir. Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonu itibarıyla DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasını almıştır. Ayrıca şu ürünleri sunmaktayız: Acerola Tarım fasulyesi Tarım sığır otu Afrika siyah fasulyesi Alant Alfa-lipoik asit Amla Enginar Ashwagandha Astaksantin Valerian Bambu Beta Glukan ORGANİK Huş yaprağı ORGANİK Brezilya fındığı ORGANİK Isırgan otu ORGANİK Brokoli ORGANİK Chaga ORGANİK Chlorella ORGANİK Yaban mersini
Organik Kesilmiş Isırgan Otu Yaprakları

Organik Kesilmiş Isırgan Otu Yaprakları

Dikenli Ot Herkes muhtemelen dikenli böğürtlenlerden (dikenli ot) zarar görmüştür. Batıcıdır ve bu yüzden dikenli böğürtlenler bir ot olarak adlandırılır. Ancak bitkinin başka bir yönü de vardır. Onu yiyebilirsiniz! Pişirilmiş böğürtlen, ıspanak ve salatalık tadını andıran bir lezzete sahiptir. Dikenli Otun Sağlıklı Özellikleri Dikenli ot, C vitamini ve çeşitli B vitaminleri, E ve K vitaminleri dahil olmak üzere birçok farklı sağlıklı madde içerir. Özellikle demir, silikon ve kalsiyum gibi mineraller. Ayrıca klorofilin önemli bir kaynağıdır. Ancak, dikenli ot ayrıca tanenler, proteinler, flavonoidler (antioksidanlar), mukilajlar ve lifler de içerir. Dikenli ot ile ne yapabilirsiniz? Dikenli ot, polenta, pesto, püre, böğürtlen çorbası veya bitki çayı tariflerinde kullanılır. Anti-inflamatuar özelliklere sahiptir, idrar yollarını ve karaciğeri temizlemek için iyidir ve stres ve yorgunlukla daha iyi başa çıkmanıza yardımcı olur. Böğürtlen yaprağı doğal olarak hafif, bitkisel bir lezzete sahiptir. Kurutulmuş böğürtlen...