kaba köpek yemek için ürünler (46)

Soya unu

Soya unu

Soya Meal, soya fasulyesi yağının çıkarılmasından elde edilen besin açısından zengin bir üründür. Yüksek protein içeriği ile tanınan Soya Meal, hayvancılıkta temel bir yem maddesi olarak önemli bir bileşendir. Kalitesini ve dayanıklılığını sağlamak için Soya Meal'i nem, toz ve mikroplardan koruyan gıda sınıfı malzemelerle paketliyoruz, böylece bozulmayı önlüyoruz. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen Soya Meal, uzun bir raf ömrü sunar ve çeşitli uygulamalar için güvenilir bir protein kaynağı olmaya devam eder. EG olarak, müşterilerimize en kaliteli Soya Meal'i sunma taahhüdümüz var ve taleplerini mükemmel bir şekilde karşılıyoruz. Bugün siparişinizi verin ve besin değerinden faydalanın.
Soyulmuş susam tohumları

Soyulmuş susam tohumları

Premium kalitede soyulmuş susam tohumları. Susam tohumları birçok iyi şey sunar: İçerdikleri doymamış yağ asitleri, lifler, mineraller ve vitaminler değerli bileşenler olarak değerlendirilir. Susam, birçok yemeği zenginleştirmek için kullanılır.
Kurutulmuş Brokoli

Kurutulmuş Brokoli

KURUTULMUŞ BROKOLİ Renk: ham maddenin rengi Boyut: en az 5 mm'lik talaşlar Nem: %14,0'dan fazla olmamalıdır Bileşim: brokoli
Antep fıstığı kırıntıları

Antep fıstığı kırıntıları

Doğranmış antep fıstığı, 2/4 mm, köken Kaliforniya
Mısır

Mısır

Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağırlığı 60g'dır. Leo'nun bagel'lerinin tamamı vegan olup, yalnızca 3 lezzet istisnadır: - Beyaz Çikolatalı Kızılcık. - Jalapeño'lu Cheddar Peyniri. - Beyaz Çikolatalı Yaban Mersini.
Susam Tohumu

Susam Tohumu

Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Kara buğday

Kara buğday

Açıklama : Kara buğday (Fagopyrum esculentum), aynı zamanda "kara buğday" olarak da bilinir, Asya kökenli bir yıllık bitkidir. Geleneksel tahılların aksine, graminlere değil, polygonaceae familyasına aittir. Bu, ona glüten içermemesi gibi benzersiz besin özellikleri kazandırır. Kara buğday taneleri küçük, üçgen şeklinde olup, beyaz bir çekirdeği saran kahverengi ile siyah arasında bir kabukla kaplıdır. Kara buğdayımızı, stabil bir kalite ve yüksek besin zenginliği sağlamak için optimal koşullarda yetiştiriyoruz. Köken : Ukrayna.
Hindistan cevizi lifi

Hindistan cevizi lifi

Hindistan Cevizi Lifinin Faydalarını Keşfedin Hindistan cevizi lifi, aynı zamanda coir olarak da bilinir, hindistan cevizi kabuğundan elde edilen doğal bir malzemedir. Bu sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynak, çok sayıda faydası ve uygulaması nedeniyle çeşitli endüstrilerde popülerlik kazanmıştır.
AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ YEMEĞİ
Susam tohumu

Susam tohumu

Susam tohumları, Sesamum indicum bitkisinden elde edilen küçük, yağ açısından zengin tohumlardır. Binlerce yıldır yetiştirilmektedirler ve dünya genelinde çeşitli mutfaklarda yaygın olarak kullanılmaktadırlar. Bu tohumlar küçük ve düz olup, fındıksı bir lezzete ve hafif bir çıtırlığa sahiptir. Susam tohumları beyaz, siyah ve kahverengi gibi farklı renklerde gelir. Genellikle ekmek, hamur işleri ve simitlerin üzerine serpilmekte, ayrıca kurabiye ve kek gibi şekerleme ürünlerinde de kullanılmaktadır. Susam tohumları, Orta Doğu mutfağında kullanılan tahin adlı bir pastanın da ana bileşenidir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, susam tohumları sağlıklı yağlar, protein, lif, vitaminler ve mineraller açısından zengin olmalarıyla bilinir.
Mısır - Tahıllar

Mısır - Tahıllar

Mısır, bazı İngilizce konuşulan ülkelerde "corn" olarak bilinen, eski zamanlarda evcilleştirilmiş büyük bir tahıl bitkisidir. Yapraklı sap, taneyi içeren koçanlar üretir; bu tanecikler "çekirdek" olarak adlandırılır. Mısır çekirdekleri genellikle nişasta olarak yemek pişirmede kullanılır. Mısırın altı ana türü dent, flint, pod, patlamış mısır, un ve tatlıdır. Protein: %12.5 Nem: %14 Mineral Karışımı: %0.5 maksimum Toplam Atık Kirleticiler: %2 maksimum Kırık Tahıl: %5 maksimum Tahıl Cinsleri: %4 Filizlenmiş Tahıl: %3 Radyasyon: normal Canlı Böcek: yok
Soya unu

Soya unu

Talep Edilen Öğeler Standart Sonuç Görünüm Açık sarıdan açık kahverengiye Uygun Ham protein %46 min %46.15 Ham Yağ %1.0 min %1.10 Ham Lif %3.0 max %2.20 Nem %10 max %8.22 Kalsiyum %0.20 Fosfor %0.65 Toplam amino asit %4.50 Toplam Sindirilebilir Besinler %73 min %78.00
Tahıllar

Tahıllar

Buğday Pirinç Ruşeym Arpa Mısır Fıstık vb …
Granül Soğan

Granül Soğan

Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir. Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
SUSAM - SOYULMUŞ SUSAM

SUSAM - SOYULMUŞ SUSAM

SOYULMUŞ SUSAM ÜRETİMİ
Spelt - Tahıllar

Spelt - Tahıllar

Bu bir tahıl ürünüdür. Olgunlaşma süreci, birçok fungal hastalığa karşı dayanıklıdır, bakıma ihtiyaç duymaz. Başak, kirden kapalıdır, biriken nemi kaybetmez, zararlılardan korunur. İçeriğinde bol miktarda protein, az kalori ve değiştirilemeyen birçok amino asit bulunmaktadır. Ayrıca diğer vitaminler ve çeşitli makro ile mikro besin maddeleri içerir. Ondan ekmek, lapalar, çorbalar, krakerler, soslar ve kremler, balık, et için garnitürler ve tatlılar gibi birçok farklı yemek hazırlanabilir.
Tavuklar için Yem

Tavuklar için Yem

Et yönlü 50 günden kesime kadar ekstrüde tavuk yemi (üretim oranı: 200 g/baş/gün) İÇERİK: Buğday, Tam yağlı soya, Et ve kemik unu, Balık unu, Ayçiçek yağı VİTAMİN kompleksi: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleksi: demir, bakır, manganez, iyot, selenyum Genel olarak, 50 günden kesime kadar genç broylerler ve diğer et ırkları için besleme sürecinin son aşamasında kullanılan granül, ekstrüde yemdir. Tam bir yemdir ve ısı işlemi uygulanmadığı sürece bir karışımın parçası olarak da kullanılabilir.
Döner Özel

Döner Özel

Kaba Kıyılmış Kuzu Döneri Özel Baharatlar Su Tuz 8, 10 ve 15 kg olarak mevcut, 5 kg artışlarla 120 kg'a kadar
Galeta unu

Galeta unu

Ayrıca, lezzet, görünüm ve granülasyon açısından özelleştirebileceğimiz mükemmel ekstrüde pane harçları alacaksınız.
yiyecek

yiyecek

Gıda ürünlerinin korunması gerekmektedir. Basit bir otomat torbasından üç katmanlı kompozit malzemeye kadar - size çeşitli ambalaj çözümleri sunuyoruz. Gıda ambalajlarında güvenlik ve tazelik kesinlikle zorunludur - kaliteli dokusu ve görünümü kadar önemlidir. Tüm gereksinimleri mükemmel bir şekilde karşılıyoruz. Farklı malzemelerden üretilen ambalaj çözümlerimiz ve geniş stok yelpazemiz ile gıda ürünlerinizin başarılı bir şekilde dağıtımını destekliyoruz - ister sadece bir otomat rulosu, isterse paketlenmiş torba ile. Ürünlerin aromalarını koruma ve iyi bir dayanıklılık sağlama konusunda optimal malzeme özellikleri ve bireysel bariyer fonksiyonları ile yardımcı oluyoruz. KARL'da, BRC Ambalaj sertifikalı hijyen yönetimimiz ile güvenlik, tazelik ve kalite konusundaki sorumluluğumuzu vurguluyoruz. Almanya'da ÜRETİLMİŞ olan uzmanlığımıza ve kalitemize güvenin.
Doğal Lifler

Doğal Lifler

biyolojik olarak parçalanabilir plastikler için Lif türleri: Sisal Lif türleri: Sisal
Kırılmış buğday

Kırılmış buğday

Kırılmış buğday
Sesame Seeds

Sesame Seeds

Harbiyeli
Kıtır Domuz Yağı

Kıtır Domuz Yağı

Kıtır kıtır yağlarımız ismini hak ediyor - taze ve kıtır kıtır. En iyi sırt yağından dikkatlice eritilmiştir. Saf ve doğaldır. Tarifler: Ev yapımı yağlı köfteler Fırınlanmış yağlı köfteler Yağlı hamur işleri
Dilimlenmiş Badem

Dilimlenmiş Badem

Görünüm ve Doku Beyaz/bej rengi, çubuk şeklinde; Nazik ve hafif çıtır bir doku. Kullanım Enerji barları ve protein takviyeleri, çikolatalar ve hamur işleri, salatalar, yoğurt ve yulaf kaplamaları, tahıllar ve granola için idealdir.
yumuşak buğday

yumuşak buğday

Yumuşak beyaz buğday, düşük kül ve düşük nişasta hasarı ile yüksek kırılma ve düz sınıf un verimleri sergiler. Unları düşük su emilimine ve düşük su, karbonat ve sakkaroz çözücü tutma kapasitelerine sahiptir.
Beyaz Karabuğday

Beyaz Karabuğday

Soyulmuş doğal kara buğday tohumlarından elde edilen beyaz karabuğday, hafif tadı ve zengin besin değerleri ile öne çıkmaktadır. Tohum, ısıl işleme tabi tutulmamıştır. Ürünün tüketimi ile birlikte, diyetimizi antioksidanlar, magnezyum, kalsiyum, demir ve silis gibi değerli sağlık yararları ile zenginleştirmiş oluyoruz. Lif kaynağı olan beyaz karabuğday, özellikle ana yemeklerde pirinç, patates veya makarna yerine kullanılabilecek doyurucu bir ek olarak mükemmel bir seçimdir.
Gıda kalitesi

Gıda kalitesi

Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kaliteye sahiptir. Gerçekten de, bu azot protoksidi formu saflaştırılmıştır ve %99,7 saflık derecesine sahiptir. Gıda kalitesindeki azot protoksidi (N2O), özellikle krema şanti yükleyicilerinde kullanılmaktadır. Bu gaz, krema şanti yükleyicilerinde satılabilir ve krema şanti siphonuna yerleştirilebilir veya iyi bilinen krema şanti kartuşları aracılığıyla da temin edilebilir. Azot protoksidi (N2O), krema şanti siphonuna eklenen yağlı maddelerle karışarak bir köpük, krema veya şanti oluşturabilir. Bu avantajın yanı sıra, gıda endüstrisindeki azot protoksidinin (N2O) bir diğer avantajı da antibakteriyel özelliklere sahip olmasıdır. Bu sayede, krema şanti buzdolabında 10 güne kadar taze kalır.
Ekstra susam

Ekstra susam

Susam, tohumları için yaygın olarak yetiştirilen, Pedaliaceae familyasına ait yıllık bir bitkidir. Tanınmış faydaları: Besin açısından zengin Antioksidan Lif ve vitamin kaynağı Kolestrerole karşı mücadele Aroması Kavrulduğunda, susam tohumları lezzetli bir fındık tadı bırakır. Tanınmış faydaları Lif açısından zengin Bağırsak transitini destekler Kolestrerolün azalmasına yardımcı olur. Kardiyovasküler hastalıklarla mücadelede yardımcı olur Kullanım Gıda