Kavrulmuş Kabuklu Fındık
Lezzetli kabukları soyulmuş ve kavrulmuş fındıkları, muhteşem kokusuyla hemen tanırsınız. Gerçekten birçok çeşidi vardır ve özel şekilleri yuvarlak veya uzun olabilir.
Ancak tüm fındıkların ortak bir paydası vardır: damağınızı şımartır ve mutfakta gerçek birer yıldızdırlar; hem tatlı hem de tuzlu yemeklerde mükemmel bir şekilde kullanılabilirler.
Onları tahıllara, salatalara, soslara, pudinglere ekleyebilir veya ana yemeklere, balık ve et yemeklerine çıtırlık ve lezzet katmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, pastacılık ve dondurmacılıkta gerçekten değerlidirler çünkü birçok yaratımın temel malzemesini oluştururlar; kremler, dondurmalar ve pastalar gibi.
Kabukları soyulmuş ve kavrulmuş fındıklar, sadece lezzetli ve karşı konulmaz olmakla kalmaz, aynı zamanda vücudumuz için de faydalıdır: E vitamini açısından zengindirler, bu da bazı kanser türlerinin önlenmesinde yararlı bir antioksidandır ve fosfor, potasyum, kalsiyum ve protein açısından mükemmel bir kaynaktır.