kapsül tadısimo için ürünler (25)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kolostrum Kapsülleri - Kapsüller ve tabletler

Kolostrum Kapsülleri - Kapsüller ve tabletler

Kolostrum, ön süt olarak da bilinir, memelilerin yeni doğanlara ilk birkaç günde optimal beslenme sağlamak için verdikleri ilk süttür. Kolostrum, immünoglobulin G (IgG) gibi birçok biyolojik olarak aktif molekül içerir. Kapsüllerimizde kullanılan kolostrum, yalnızca buzağıların doğumundan sonraki ilk 24 saat içinde kontrol edilen inek stoklarından elde edilmektedir. Bir inek genellikle buzağının ihtiyaç duyduğundan daha fazla kolostrum üretir. Sadece fazlası Kolostrum Kapsülleri üretiminde kullanılabilir. Her kapsül, en az %18 immünoglobulin G (IgG) içeren 400mg Kolostrum içerir. Art. No.:819
Testoluten - Peptid ürünleri

Testoluten - Peptid ürünleri

Testis peptitleri. Peptitler, erkek üreme sistemi hücreleri üzerinde seçici bir etkiye sahiptir, fonksiyonel aktivitelerini artırır ve spermatozoaların hareketliliğini artırır. Toplu: 60 kapsül, 0,215 g. Marka: Cytomaxes Katalog ürünü: Testoluten Son kullanma tarihi: 28.02.2027 Barkod: 4603423006268
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Denier 70

Denier 70

İpliklerimiz dokuma, örgü ve triko ürünlerinde, kadın/erkek giyimde, askeri, güvenlik ve dış giyimde, ayrıca dantel, çorap, dikişsiz giyim, spor giyimi ve teknik tekstillerde kullanılmaktadır. Poliamid (naylon) iplikler, doğal veya diğer sentetik ipliklerle birlikte kumaş üretiminde de kullanılmaktadır. Denye: 70 Filament: 34 İplik Türü: FDY İplik Türü: Tekstüre İplik kesit şekli: yuvarlak Renk: yarı mat Renk: tam mat Renk: Dope Boya
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
veterinary medicines - veterinary medicines

veterinary medicines - veterinary medicines

S-Methoprene, Albendazole, Amitraz, Amoxicillin Trihydrate, Atropine Sulph, Boric Acid, Buparvaquone, Butaphosphan, Caffeine, Calcium Acetate & Gluconate, Cefalexin monohydrate, Cefquinome Sulph., Ceftiofur HCI & HCL, Clorsulon, Cyfluthrin, Cypermethrin, Diclofenac Sod., Doxycycline Hyclate, Enrofloxacin, Erthromycin Thiocyanate, Fenbendazole, Fipronil, Florfenicol, Flumethrin, Flunixin Meglumine, Gentamicin Sulph., Imidocarb Dipropionate, Ivermectin, Kanamycin Monosulph., Ketoprofen, Levamisole HCI, Lidocaine HCI, Magnesium Hypophosphite Hexahydrate, Marbofloxacin, Metamizole Sod. Monohydrate, Neomycin Sulph., Oxfendazole, Oxyclozanid, Oxytetracycline Dilhydrate & HCI, Oxytocin, Potassium Clavulanate, Praziquantel, Ricobendazole, Simeticone, Dimethypolysiloxane, Sod. Ascorbate Vitamin C, Sod. Bicarbonate & Selenite, Spiramycin, Sulfadiazine Sod., Sulfadimidine Sod., Sulfamethoxazole, Tilmicosin, Toldimfos Sod.
Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Domates Sosları - Domates Sosu

Domates Sosları - Domates Sosu

Domates sosları
Tapiyoka Nişastası 300g

Tapiyoka Nişastası 300g

Tapioka nişastası, ürünün rengini değiştirmeden viskozitesini artırmasıyla öne çıkar. Tapioka nişastasının özellikleri, patates nişastasının özelliklerine çok benzer. Birçok glütensiz fırın tarifinde, yemeğin görünümünü iyileştirmek veya altın rengi bir kabuk elde etmek için kullanılır. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar. Ağırlık: 300 g
Calgonit Des-HE

Calgonit Des-HE

Ethanol bazlı kullanıma hazır el dezenfektanı Gıda ve diğer sanayilerin hijyenik olarak özellikle hassas alanlarında, el dezenfeksiyonu PERSONEL HİJYENİ'nin önemli ve vazgeçilmez bir parçasıdır. Üretim ve ambalajlama alanında gerekli mikroorganizma azaltımı, bir el dezenfektanı kullanılarak sağlanır. Bu ürünlerden, iyi cilt uyumluluğu, kısa etki süresi ve geniş etki spektrumu gibi yüksek gereksinimler beklenmektedir. calgonit Des-HE bu gereksinimleri karşılamaktadır. Bakterileri, mayaları ve koronavirüs gibi zarflı virüsleri güvenilir bir şekilde öldürmektedir. Ürün, WHO tarafından önerilen bir formüle dayanmaktadır. calgonit Des-HE, biyolojik kökenli etanol içerir ve üretim sürecine bağlı olarak karakteristik bir kokuya sahiptir. GHS: GHS02 / GHS07 Uyarı kelimesi: Tehlike Ağırlık: 9 kg
Domates Püresi - KETCHUP & MAYONEZ

Domates Püresi - KETCHUP & MAYONEZ

Domates Salçası KETCHUP VE MAYONEZ Hardal
Emart Grubu

Emart Grubu

2020 yılında kurulan EMART GROUP şirketimiz, kuruluşundan bu yana Türkiye ve dünya genelinde ihracat sektöründe en çok tercih edilen firma olmaya devam etmektedir. Aynı zamanda, kaliteli malzemelerle kamera bağlantı kutuları ve CCTV aksesuarları üreten bir üretici firmayız. Dünyada ve Türkiye'de hizmet veren şirketimiz, Türkiye'deki 48'den fazla ilde tüketicilere sahiptir. Hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarında hakimiyet kuran şirketimiz, birçok ülkede bayiliklere sahiptir. Bu ülkeler arasında Rusya (Kazan ve Krasnoyarsk), Filistin, İsrail, Özbekistan, Mısır, Cezayir, Kazakistan, Kenya ve Irak bulunmaktadır.
Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macun Çeşitlerimiz için web sitemizi ziyaret ediniz.
Kapari - 2650 gramlık şişe

Kapari - 2650 gramlık şişe

En iyi kaliteye ek olarak taze kapari
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyoelementlerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, kan, sindirim ve kemik sisteminin verimli çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı aktivitesini veya böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, esmer pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bu ürünlerin zengin olmadığı bir diyete sahip olanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül şeklinde alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre, bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Denier 90-100

Denier 90-100

İpliklerimiz dokuma, örme ve örme giysilerde, ayrıca kadın / erkek giyimi, askeri, güvenlik ve dış giyim, dantel, çorap, dikişsiz giysiler, spor giyimi ve teknik tekstillerde kullanılmaktadır. Poliamid (naylon) iplikler, doğal veya diğer sentetik ipliklerle birlikte kumaş üretiminde de kullanılmaktadır. Denye: 90-100 Filament: 48 İplik Türü: FDY İplik Türü: Tekstüre İplik kesit şekli: yuvarlak Renk: yarı mat Renk: tam mat Renk: Dope Boya
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Tarhun - HoReCa

Tarhun - HoReCa

Tarhun, kendi içinde benzersizdir: güçlü bir acılık içermeyen tek pelin otu türüdür. Ot, güçlü bir keskin ve ekşi aromaya, ferahlatıcı bir tada sahiptir ve Fransız şefler bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanarak birçok yemek tarifi oluşturmuşlardır. Hem taze hem de kuru tarhun, çeşitli yemeklere baharat olarak eklenir: omletleri, birçok sos türünü iyi bir şekilde tamamlar. Kullanım Alanları Salatalar, meze, çorbalar, ana yemekler, içecekler, tatlılar hazırlamak için kullanılır. Tat baharatlı, hafif baharatlı, ferahlatıcı Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 23 Yağ (g / 100g)… 7,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 50 Enerji değeri (kcal / 100g)… 360
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g