Karamel Fermentatif Şurup (K-400) / Mısır şurubu - Karamel Fermentatif Şurup (K-400)
Mısır tohumundan, amilolitik fermente edici maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiştir. Ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatma işlemleri gerçekleştirilmiştir.
Kuru Maddeler 100g'da, en az: 77,6/g
Karbonhidratlar, %, en az: 100
Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4
Bileşim: Şurup %100
Kuru maddeler, %, min: 78
pH: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40mg/kg
Kuru madde cinsinden azaltıcı maddelerin kütle oranı (glukoz eşdeğeri), %: 36,0-44,0
Glukoz %: 5-27
Maltoz %: 10-25
Maltotrioz %: 11-18
En yüksek şekerler %: 40-60