kolsch maya için ürünler (2)

Vodka Turbo Maya

Vodka Turbo Maya

Bu uzman aktif kuru vodka damıtım mayası, sakkaroz veya glikoz gibi rafine şekerleri %14 ABV'ye kadar fermente etmek için kullanılabilen tam bir besin kompleksi ile harmanlanmıştır; ancak en iyi sonuçlar buğday tahılı veya patates kullanıldığında elde edilir. Bu Turbo Maya için seçilen damıtım suşu, yüksek saflıkta ruhun fermente edilmesi için benzersiz bir 'düşük konjenere' suşudur ve vodka ruhu için optimal 'temiz' konjenere profili üretir. Ek bir avantaj, verimi maksimize eden mükemmel bir şekerden etanol dönüşümüdür.
Meyve Turbo Maya

Meyve Turbo Maya

Meyve schnapps veya brendi yapmak için tasarlanmış, bir şarap suşuna dayanan Turbo Maya. Meyve Turbo Mayası, meyvenin besin içeriğinden bağımsız olarak güvenilir ve tam bir fermantasyon sağlamak için eksiksiz bir besin kompleksi içerir. Bu Turbo Mayadaki aktif kuru şarap mayası suşu, %18 ABV'ye kadar etanol toleransına sahiptir ve 10—35°C geniş sıcaklık aralığında fermantasyon yapabilme yeteneğine sahiptir (yüksek sıcaklıklarda etanol toleransının azaldığını unutmayın). Bu suş ayrıca zor fermantasyon koşullarına toleranslıdır, yüksek SO2 toleransına sahiptir, düşük uçucu asidite üretir ve düşük köpürme özelliğine sahiptir.