kolsch maya için ürünler (11)

Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahvenin elde edildiği rahatsız edici kakao çekirdekleridir. Soluk açık yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra kavurma işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, kafeinin yanı sıra yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asit de bulunmaktadır. Yeşil kahve, değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. Bileşiminde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko yer almaktadır. <strong> Enerji değeri 1588KJ/381 kcal - %19 RDA* Yağ 13G - %19 doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4 Karbonhidrat 40G - %15 şeker dahil 0g - %0 Protein 11g - %22 Lif 30g - %0 *RDA - Referans Gıda ve &nbsp; <strong> Kullanım </strong> Yeşil kahve, doğru suyu düşünün.
Un ambalajı

Un ambalajı

Piyasada birçok çeşit ve türde un bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde ambalaj üreteceğiz. Ürünü sergilemeye olanak tanıyan yarı saydam ambalajı veya güneş ışığından koruyan bir katmanla tamamen baskılı ambalajı öneriyoruz.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan cevizi parçaları, öncelikle hindistan cevizi palmiyesinin meyve etinden elde edilir; bu et önce kurutulur, ardından ince parçalar haline getirilir. Meyve eti, C, E, K vitaminleri ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; ayrıca çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve onun türevleri (parçalar, hindistan cevizi cipsleri, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Hayvansal kaynaklı doymuş yağ asitlerinin günlük diyette sınırlandırılması önerilir; ancak hindistan cevizinden elde edilenler, çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak depolanmadan doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi parçaları, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük miktarda lif içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini korumaya yardımcı olan küçük miktarlarda protein ve elektrolitler de bulunur.<strong>İçindekiler:</strong> hindistan cevizi parçaları&nbsp;<strong>100g'daki besin değeri</strong>Enerji değeri 2695kJ/655k
Öğütülmüş Yeşil Kahve 250g Vivio

Öğütülmüş Yeşil Kahve 250g Vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahve elde edilen rahatsız edici fasulyelerdir. Soluk yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra tütsüleme işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, uyarıcı kafeinin yanı sıra, yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asit de bulunmaktadır. Yeşil kahve ayrıca değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. İçeriğinde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko bulunmaktadır. <strong> Enerji değeri 1588kJ/381kcal - %19RWS*yağ 13G - %19doymuş yağ asitleri 0.8g - %4karbonhidrat 40g - %15şekerler 0g - %0protein 11g - %22lif 30g - %0*RWS - Referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanın </strong> yeşil kahveyi, doğru su hakkında unutmayın. Sıcaklık (optimal sıcaklık yaklaşık ...
Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Tip 750 buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady çiftliklerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday, protein (gluten) içeriği sayesinde hamura elastikiyet kazandırır ve daha az kırılmasını sağlar. <strong> İçerik: </strong> buğday <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1450KJ/342kcal - %17 RWS*yağ 1.8g - %2.6doymuş yağ asitleri 0.7g - %3.5karbonhidrat 68g - %26şekerler 0.5g - %0.6lif 2.9g - %12protein 12g - %24tuz 0.01g - %0.2*referans gıda değeri <strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbaların ve sosların koyulaştırıcısı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> Kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış ambalajda saklayın.
Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi flakaları, önce kurutulan ve ardından küçük parçalar haline getirilen hindistan cevizi palmiyesi etinden elde edilir. Et, C, E, K ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve türevleri (flakalar, hindistan cevizi parçaları, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Doymuş hayvansal yağ asitleri günlük diyette sınırlanmalıdır, ancak hindistan cevizinden elde edilenler çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak birikmeden doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi lifleri, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük lif kaynakları içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini sağlayan küçük miktarlarda protein ve elektrolit de bulacaksınız. <strong> İçerik: </strong> Hindistan cevizi flakaları &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 2695KJ/655kcal - %33 RWS *63g yağ - %90 Doymuş yağ asitleri 53g - %265 karbonhidrat
Öğütülmüş yeşil kahve 500g vivio

Öğütülmüş yeşil kahve 500g vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahvenin de elde edildiği rahatsız edici kakao çekirdekleridir. Soluk yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra tütsüleme işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, uyarıcı kafeinin yanı sıra, yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asidi de buluruz. Yeşil kahve ayrıca değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. İçeriğinde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko bulunmaktadır. <strong> Enerji değeri 1588KJ/381kcal - %19RWS*Yağ 13g - %19doymuş yağ asitleri 0.8g - %4karbonhidrat 40g - %15şekerler 0g - %0protein 11g - %22lif 30g - %0sodyum 0g - %0 %*RWS - referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanım </strong> yeşil kahve demlemek için, doğru su sıcaklığını (optimal sıcaklık yaklaşık 90 derece) hatırlayın, çünkü suyun taşması
Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.
Nohut Unu 1000g

Nohut Unu 1000g

Nohut, nohut veya saç nohut olarak bilinir ve baklagiller grubuna aittir. Nohut, mükemmel bir protein kaynağı ve gerekli amino asitler içerdiği için etin yerini alabilir. Aynı zamanda karmaşık karbonhidratlar ve lif kaynağıdır. Nohut, vücuda önemli miktarda fosfor, B9 vitamini, demir, çinko, magnezyum ve potasyum dahil olmak üzere çeşitli vitaminler ve mineraller sağlar. Ayrıca doymamış yağ asitleri de içerir. Nohut, düşük kalorili ve düşük glisemik indekse sahiptir; içerdiği lif, trigliserit seviyesini ve "kötü" kolesterol seviyesini azaltmaya yardımcı olur. Nohut, veganlar ve alerji hastaları tarafından özellikle takdir edilmektedir. Nohut unu, baklagillerden elde edilir ve bu un, benzersiz bir protein içeriği ile karakterizedir; tadı ise umami tadına benzer. Bu unun glisemik indeksi, buğday ununun neredeyse yarısı kadar ve sadece 35'tir.
Bulgur Ambalajı

Bulgur Ambalajı

Teklifimizde, kinoa, arpa, darı, irmik gibi çeşitli türde tahıl için ambalajlar bulabilirsiniz. Uygulamaya bağlı olarak, ürünün sergilenmesine olanak tanıyan yarı saydam ambalajlar veya güneş ışığından koruyan tamamen baskılı ambalajlar sunuyoruz. Antistatik katkılar içeren LDPE, tozlu ürünlerin ambalajı üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. KULLANILAN YAPILAR: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE