kontinental tohum için ürünler (3)

Susam tohumu

Susam tohumu

Susam tohumları, Sesamum indicum bitkisinden elde edilen küçük, yağ açısından zengin tohumlardır. Binlerce yıldır yetiştirilmektedirler ve dünya genelinde çeşitli mutfaklarda yaygın olarak kullanılmaktadırlar. Bu tohumlar küçük ve düz olup, fındıksı bir lezzete ve hafif bir çıtırlığa sahiptir. Susam tohumları beyaz, siyah ve kahverengi gibi farklı renklerde gelir. Genellikle ekmek, hamur işleri ve simitlerin üzerine serpilmekte, ayrıca kurabiye ve kek gibi şekerleme ürünlerinde de kullanılmaktadır. Susam tohumları, Orta Doğu mutfağında kullanılan tahin adlı bir pastanın da ana bileşenidir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, susam tohumları sağlıklı yağlar, protein, lif, vitaminler ve mineraller açısından zengin olmalarıyla bilinir.
Organik Kırılmış Keten Tohumu - Organik Kırılmış Keten Tohumu

Organik Kırılmış Keten Tohumu - Organik Kırılmış Keten Tohumu

Biyolojik Olarak Kırılmış Keten Tohumu Keten tohumu, keten bitkisinin tohumudur. Bu nedenle keten tohumu aynı zamanda keten tohumu olarak da adlandırılır. Tohumdan yağ elde etmek için bir yağ presi kullanılarak keten tohumu yağı için hammadde olarak kullanılır. Keten tohumu, fındıksı bir tada sahiptir ve bol miktarda besin maddesi içerir, bunlar arasında yüksek lif (27,3 g / 100g) bulunmaktadır. Bütün mü yoksa kırılmış mı keten tohumu? Keten tohumu, bütün tohumlar ve kırılmış tohumlar olarak temin edilebilir. Bütün keten tohumu tohumları vücut tarafından iyi sindirilmez. Bu nedenle, keten tohumundaki tüm maddelerin gerçekten emilmesi için kırılmış keten tohumu kullanılması önerilir. Kırılmış keten tohumu, örneğin smoothielere, yoğurtlara, salatalara veya hamur işlerine eklenerek harika bir lezzet katar.
Ayçiçeği Tohumu 1kg Torba

Ayçiçeği Tohumu 1kg Torba

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 24.000 Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 kutu x 10 x 1 Kg E-posta ile sorgu gönderin Telefon numarasını göster 1 kutu x 10 x 1 Kg