Geleneksel fırın hazırlığı: Koruyucu filmi çıkarın ve fırınınızı 7. derece/240°C'ye önceden ısıtın. Ardından fırın sıcaklığını 5. derece/150°C'ye (5. derece) düşürün ve "cassole"'unuzu aşağıdaki sürelerde pişirin:
20 dakika 1 kişilik format için
45 dakika 2 kişilik format için
1 saat 15 dakika 4 kişilik format için
Malzemeler:
- Hardal Tohumları*
- Alkol Sirkesi*
- Tuz
- %4 Siyah Zeytin*
- Su
* organik tarım ürünleri
Kullanım Tavsiyeleri:
Bu hardal, domates salatası için bir sos olarak veya mangalda etler ve beyaz etler için kullanılır.
Aperatif olarak bir dilim ekmek üzerine sürün...
Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir.
Yağ: 3,1 g
Doymuş yağ asitleri: 0,8 g
Karbonhidrat: 5,2 g
Şeker: 1,5 g
Protein: 5,8 g
Tuz: 0,56 g
Bu lezzetli Rougail'i Montbéliard sosisleri ve Réunion'un L’Oiseau biberi ile birlikte tadın. En iyi bira fabrikalarından ilham alan bu tarif, renklendirici, yapay aromalar ve koruyucu maddeler içermez.