kur'an'ın lütfu için ürünler (12)

FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

Geleneksel fırın hazırlığı: Koruyucu filmi çıkarın ve fırınınızı 7. derece/240°C'ye önceden ısıtın. Ardından fırın sıcaklığını 5. derece/150°C'ye (5. derece) düşürün ve "cassole"'unuzu aşağıdaki sürelerde pişirin: 20 dakika 1 kişilik format için 45 dakika 2 kişilik format için 1 saat 15 dakika 4 kişilik format için
Lüksemburg - Mum Fenerleri

Lüksemburg - Mum Fenerleri

Silindirik (veya aplikler için yarı silindirik) formuyla dikkat çeken Luxembourg koleksiyonu, kentsel, kırsal ve hatta dağlık veya kıyı mimarilerine uyum sağlayacaktır! Yuvarlak hatları, kapı ve pencereler tam daire olduğunda doğal bir şekilde meşru kılacaktır. Referans: 1017/B Boyutlar: Y 50cm x G 25cm D 25cm Malzemeler: Pirinç veya pirinç ve masif çinko Üretim süresi: 6 haftadan itibaren, sipariş onayında teyit edilecektir.
El Yapımı Kestane Reçeli

El Yapımı Kestane Reçeli

kestane reçeli el yapımı içindekiler: %100 Ardèche kestaneleri, vanilya, şeker 320 g kavanoz Ağırlık: 500 g
Beyaz İncir, Ucciani Safran

Beyaz İncir, Ucciani Safran

100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 196 erji(Kj)= 828 yağlar(g)= 0.2 bunlardan doymuş yağ asitleri(g)=0 karbonhidratlar(g)=47 bunlardan şekerler(g)=48 protein(g)=0.8 tuz(g)=0.1 Durum: Yeni İÇERİKLER: Beyaz İncirler Korsika %62.1, şeker, su, taze limon suyu, pektin, UCCIANI safranı Net ağırlık: 220 g Menşei: Korsika
Üzüm Pekmezi ile Hardal - 110 g Cam Kavanoz

Üzüm Pekmezi ile Hardal - 110 g Cam Kavanoz

L'artisan Popol Üzüm suyu hardalı. İçindekiler: üzüm suyu, hardal tohumu, su, sirke, tuz, şeker, baharatlar, antosiyanin renklendirici, sodyum bisülfit koruyucu.
Yaban Mersinli Nougat - El Yapımı Nougaterie

Yaban Mersinli Nougat - El Yapımı Nougaterie

Provence'de üretilen otantik yumuşak nougat.
Siyah Zeytinli Dijon Hardalı - LEONY

Siyah Zeytinli Dijon Hardalı - LEONY

Malzemeler: - Hardal Tohumları* - Alkol Sirkesi* - Tuz - %4 Siyah Zeytin* - Su * organik tarım ürünleri Kullanım Tavsiyeleri: Bu hardal, domates salatası için bir sos olarak veya mangalda etler ve beyaz etler için kullanılır. Aperatif olarak bir dilim ekmek üzerine sürün... Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Pain Okin 1994

Pain Okin 1994

OKIN 1994 ekmeği, Okin'in en ikonik ekmeğidir; tüm karşılaştırmalı tadımlarda fark yaratan ekmektir. Varlığı, tadı, dokusu ve saklama süresi ile çok sadık bir ekmek. Kalite ile fark yaratmak için güvenilir bir tercih. Hafif ekşi bir lezzet, çok çıtır bir kabuk ve yumuşak, gözenekli bir iç yapıya sahiptir. REF:C407F EAN-13:8436017106664 EAN-14:18436017106661 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):460 g PİŞİRME AĞIRLIĞI:400 g UZUNLUK (CM):53 cm GENİŞLİK (CM):9 cm ÇÖZÜLME SÜRESİ:20 dk. | ODA SICAKLIĞI PİŞİRME:20 dk. | 200ºC BOYUTLAR:598x398x309 BİRİM:21 Birim/Karton | 24 Karton/Palet ENERJİ DEĞERİ (KCAL/KJ):1105 / 264 PROTEİNLER (G):8,18 KARBONHİDRATLAR (G):53,30 ŞEKERLER (G):1,02 YAĞLAR (G):1,14 LİF (G):3,98 TUZ (G):1,25
Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir. Yağ: 3,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Karbonhidrat: 5,2 g Şeker: 1,5 g Protein: 5,8 g Tuz: 0,56 g
Baharatlı Sosis Rougail - Bira Fabrikası

Baharatlı Sosis Rougail - Bira Fabrikası

Bu lezzetli Rougail'i Montbéliard sosisleri ve Réunion'un L’Oiseau biberi ile birlikte tadın. En iyi bira fabrikalarından ilham alan bu tarif, renklendirici, yapay aromalar ve koruyucu maddeler içermez.
Bal Badem Nougat - El Yapımı Nougaterie

Bal Badem Nougat - El Yapımı Nougaterie

Provence'de üretilen otantik yumuşak nougat
Kızılcık Nougat - El Yapımı Nougaterie

Kızılcık Nougat - El Yapımı Nougaterie

Provence'de üretilen otantik yumuşak nougat.