kuru serase için ürünler (3)

Meyan kökü

Meyan kökü

Meyan kökü, Orta Doğu ve Orta Asya'ya özgü tatlı, kurutulmuş bir köktür. Çeşitli mutfak uygulamalarında kullanılmak üzere hasat edilir, temizlenir ve kurutulur. Meyan, keklere, fırın ürünlerine ve dondurma ile panna cotta gibi tatlılara tatlı bir lezzet katar. Ayrıca, kahve karışımlarında doğal bir tatlandırıcı olarak ve av etlerinin tatlılığını artırmak için de kullanılır. Meyan kökünün lezzetini korumak için, hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzak bir yerde saklanmalıdır.
Soya unu

Soya unu

Talep Edilen Öğeler Standart Sonuç Görünüm Açık sarıdan açık kahverengiye Uygun Ham protein %46 min %46.15 Ham Yağ %1.0 min %1.10 Ham Lif %3.0 max %2.20 Nem %10 max %8.22 Kalsiyum %0.20 Fosfor %0.65 Toplam amino asit %4.50 Toplam Sindirilebilir Besinler %73 min %78.00
BALIK UNU

BALIK UNU

{"Storage":"Serin ve kuru bir yerde saklayın, doğrudan güneş ışığından kaçının","Fish meal feeds":"Balık unu yemleri","Packing":"25kg / Torba","Crude Ash":"Ham Kül 18% Maks","Moisture":"Nem 10% Maks","Purity":"Saflık","Crude Fat":"Ham Yağ 10% Maks","Shelf Life":"12 ay","Appearance":"Sarı toz, Balık unu benzersiz aroması","Salt and Sand":"Tuz ve Kum 5% Maks"}