Limon otu
Limon Otu, keskin bir narenciye tadına sahip bir bitkidir - bu yüzden limon otu olarak adlandırılmaktadır. Asya mutfağında ve dünya genelinde tıbbi amaçlarla yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, genellikle çaylarda kullanılır ve kuru formu, ister toz ister parçalar halinde olsun, günlük veya ara sıra kullanım için kolayca saklanabilir.
Kuru formunda, et ovma karışımlarında kullanılır. Köri ve güveçlere olağanüstü derinlik katar ve Asya Kıtası'ndan gelen yemeklerde oldukça popülerdir. Limon otunun kümes hayvanları, et, balık ve deniz ürünleri ile kullanılması, tatlara asidite ekler. Afrika ülkelerinde ise genellikle çay olarak kullanılmaktadır. Yağ ekstraktları, gıdaların korunmasında kullanılır.
Saflık:
%100 saf, makine ile temizlenmiş, yabancı madde yok
Ambalaj:
20kg polipropilen torbalarda veya talep üzerine kağıt torbalarda