l glutamine solgar için ürünler (12)

Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
L-Karnitin Bazı

L-Karnitin Bazı

Spor ve diyetle kilo kaybı hedefleniyorsa, yağ asitlerinin daha iyi bir şekilde kullanılabilmesi için karnitin takviyesi önerilmektedir. Spor ve diyetle kilo kaybı hedefleniyorsa, karnitin takviyesi önerilmektedir, çünkü obez bireylerde metabolizma genellikle fiziksel performansa uyum sağlamaz. Özellikle dayanıklılık sporcuları, L-karnitini sıklıkla bir besin takviyesi olarak alırlar, çünkü L-karnitin alımı ile performans artışları sağlanabilir. Bu performans artışı, büyük bir spor çabasından sonra iyileşme ile ilgilidir. Bu nedenle, karnitin spor dünyasında en etkili performans artırıcı ve yağ yakıcı olarak değerlendirilmektedir.
Koenzim Q10 – 30 mg 30 kapsül - ÖZEL TAKVİYELER

Koenzim Q10 – 30 mg 30 kapsül - ÖZEL TAKVİYELER

KOENZİM Q-10 TEMELLİ GIDA TAKVİYESİ Sunum: 30 kapsül içeren ambalaj Bileşim: Ağırlık artırıcı (Kalsiyum fosfatı), Koenzim Q10 (Ubikinon), Maltodekstrin, Topaklanma önleyiciler Kullanım şekli: Günde 1 kapsül, yemekle birlikte alın
L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin HCl, fermente, topaklanmayı önleyici
Gentamisin Sülfat Sodyum

Gentamisin Sülfat Sodyum

laboratuvar kullanımı için.
Transglutaminaz - gıda katkı maddesi ve gıda enzimi

Transglutaminaz - gıda katkı maddesi ve gıda enzimi

Transglutaminaz, bir gıda katkı maddesidir; protein molekülleri arasında çapraz bağlar oluşturan bir enzimdir. Transglutaminaz kullanarak elde edilen ana ürün grupları: et ürünleri, sosis/şarküteri ürünleri, deniz ürünleri, fırın ürünleri, süt ürünleri ve vegan ürünlerdir. TG kullanmanın faydaları vardır: * Et dokusunu ve et parçaları arasındaki bağlanmayı iyileştirir * Fosfatları azaltır * Pişirme süreçlerinde su kaybını azaltır * Düşük sodyumlu ürünlerde son dokuyu artırır * Doku ve elastikiyeti iyileştirir * Jel gücünü artırır, protein kaybını kolaylaştırır * Sakız ve jelatin içeriğini azaltır vb. En çok uygulama alanı: et ürünleri, süt ürünleri, deniz ürünleri, fırın ürünleri, peynir/lor ürünleri, vegan ürünlerdir.
Süper Kolajen +C - Sağlıklı Beslenme

Süper Kolajen +C - Sağlıklı Beslenme

6000 mg tip 1 ve 3 kolajen Saç, cilt, tırnaklar, eklemler ve kemikler Klini̇k olarak test edilmiş NeoCell kolajeni %92'si cildin daha iyi nemlendiğini gözlemliyor† GDO'suz ve glütensiz Besin takviyesi Sağlıklı eklemler Işıldayan cilt Sağlıklı kemikler BPF sertifikalı Güçlendirilmiş tırnaklar ve saçlar Kolajen, vücudun gücünü ve esnekliğini sağlayan karmaşık bir yapısal proteindir. Yaşlandıkça, kolajen azalması cilt, saç, tırnak, kas, tendon, bağ ve kemiklerin yaşlanma belirtilerini ortaya çıkarabilir. Süper Kolajen, vücutta iyi kolajen oluşumunu destekleyen BioActive NeoCell kolajenini (klinik olarak test edilmiş) içerir. NeoCell'in ileri hidrolozi sürecinde, enzimler büyük molekülleri insan vücudunda biyoyararlanımı yüksek ve biyolojik olarak aktif küçük peptitlere hidrolize eder. İçermez: soya, buğday, laktoz, nişasta, maya, GDO, yapay tatlandırıcılar. Glütensiz. Alerji uyarısı: Doğal sülfite ait kalıntılar içerebilir.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
L-Selenometiyonin

L-Selenometiyonin

L-Selenometiyonin %0,5
L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin, temel bir proteinojenik amino asittir.