lama deltex için ürünler (3)

FERTALGA - Alg bazlı sıvı biyostimülan (Ascophyllum Nodosum)

FERTALGA - Alg bazlı sıvı biyostimülan (Ascophyllum Nodosum)

N + K + deniz yosunu özleri + humik asitler + fulvik asitler + amino asitler + EDTA Demir + EDTA Çinko + EDTA Manganez. FERTALGA, deniz yosunu özleri, humik ve fulvik asitler ile mikro besin maddeleri (demir, çinko ve manganez) içeren tamamen EDTA ile şelatlenmiş organik sıvı bir biyostimülandır. Bu özel kombinasyon, tüm tarım ürünlerinin gelişimini destekler. Bitki kökenli amino asitler açısından zengin organik azot, tedavi edilen bitkiler üzerinde besleyici bir etki gösterir ve ayrıca bitkinin biyokimyasal performanslarını iyileştirerek fizyolojik süreçleri üzerinde de etki eder. Kahverengi deniz yosunu (Ascophyllum Nodosum), betain, vitaminler, doğal büyüme destekleyicileri, polisakaritler açısından zengin olup, humik ve fulvik asitler ile EDTA mikro elementleri ile birleştiğinde bitkiye atmosferik streslere (sıcaklık değişimleri gibi) ve/veya fizyolojik streslere (meyve dökümü, mikro besin maddeleri eksiklikleri) karşı daha büyük bir direnç kazandırır. Görünüm: Koyu kahverengi sıvı Uygulama: Foliar ve Fertirrigation Ambalaj: 1L - 5L - 20L - 1000L
AMELFLEX

AMELFLEX

Bağ dokularının temel bileşeni. Eklem içinde bulunan sinovyal sıvının bileşenidir, kıkırdakları aşınmadan ve aşırı yüklerden korur, beslenmelerini sağlar, onarım süreçlerini hızlandırır ve mükemmel bir nem, hacim, viskozite ve plastiklik seviyesi sunar. Dokuların şeklini ve tonunu korur – Enfeksiyon ajanlarını veya dokulara zarar verebilecek diğer maddeleri filtreler. Eklem yaşlanması, sinovyal sıvının azalmasına ve hyaluronik asit üretiminin düşmesine yol açar; bu da eklem yüzeyleri arasındaki sürtünmelerin artmasına ve osteoartrit ve artrit gibi rahatsızlıkların ortaya çıkmasına neden olur. Bu nedenle, hyaluronik asit alımı, osteoartrit ve orta ile hafif şiddetteki travmatik eklem olaylarının tedavisinde ve önlenmesinde özellikle etkilidir. Ambalaj: 30 tablet
Alici Salatası

Alici Salatası

Sadece en iyi taze yakalanmış hamsileri seçiyoruz, geleneksel zanaat gereği işlenmek için en uygun olanları, tuz altında olgunlaşmanın Cetara'nın en otantik tadını vermesiyle.