luxembourg kabuğu için ürünler (4)

Toulouse Sosisleri Pişirilmiş Mercimek ile - Yerel Pişirilmiş Mercimek

Toulouse Sosisleri Pişirilmiş Mercimek ile - Yerel Pişirilmiş Mercimek

Bu özel lezzeti takdir etmek için, kutunun içeriğini bir kaba dökün, üzerini kapatın ve kısık ateşte pişirin. Zaman zaman karıştırmayı unutmayın. 1 porsiyon için yaklaşık 10 dakika 2 porsiyon için 15 dakika Yağlar: 9,0 g Doymuş yağ asitleri: 3,9 g Karbonhidratlar: 8,7 g Şekerler: <0,5 g Lifler: 2,0 g Proteinler: 8,4 g Tuz: 0,76 g
Çilek Rabarba - KIRMIZI MEYVELER

Çilek Rabarba - KIRMIZI MEYVELER

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"100 g bitmiş ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır.","Dont sucres 43 g":"Şeker 43 g","Ingrédients et allergens:":"İçindekiler ve alerjenler:","Poids:335g":"Ağırlık: 335g","Glucides 57 g":"Karbonhidrat 57 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Yağ < 0.5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Doymuş yağ asitleri < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Meyve toplam içeriği:","Fraise, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Çilek, ruşeym, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri.","Energie 995/234 kJ kcal":"Enerji 995/234 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Tuz 0.01 g","Proteins 0.6 g":"Protein 0.6 g","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"100 g için ortalama besin değerleri","La texture de la confiture de fraise et de rhubarbe établit un équilibre entre l’onctuosité et la texture naturelle des morceaux de fruits. Cela préserve l’authenticité des ingrédients, vous permettant de savourer la délicieuse combinaison de fraise et de rhubarbe à chaque bouchée.":"Çilek ve ruşeym reçelinin dokusu, kremsi bir yapı ile meyve parçalarının doğal dokusu arasında bir denge kurar. Bu, malzemelerin özgünlüğünü korur ve her lokmada çilek ve ruşeymin lezzetli kombinasyonunu tatmanızı sağlar.","UGS:3 455 149 000 720":"UGS: 3 455 149 000 720"}
FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

Geleneksel fırın hazırlığı: Koruyucu filmi çıkarın ve fırınınızı 7. derece/240°C'ye önceden ısıtın. Ardından fırın sıcaklığını 5. derece/150°C'ye (5. derece) düşürün ve "cassole"'unuzu aşağıdaki sürelerde pişirin: 20 dakika 1 kişilik format için 45 dakika 2 kişilik format için 1 saat 15 dakika 4 kişilik format için
Jambonneau - Yerel Konserveler

Jambonneau - Yerel Konserveler

Taze olarak, sebze garnitürü ile veya seçtiğiniz bir salatada servis edin: roka, mesclun, meşe yaprağı…