Langhe'den 'Nocciola Piemonte IGP' makarnası
Sadece Langhe bölgesinin Nocciola Piemonte IGP fındığı ile üretilen pasta. Kavurma - Langhe tepelerinde yetiştirilen Nocciole Piemonte IGP ile üretilmiştir. Fındık kreması, dondurma ve tuzlu yemekler için idealdir. Mikrometrik granülometrik öğütme işlemine tabi tutulmuş ve kabuk kalıntılarını temizlemek için elenmiştir. Orta kavurma. Farklı kavurma dereceleri ile talep üzerine mevcuttur.
Diğer kabuklu meyveler ve süt izleri içerebilir.
Serin ve kuru bir yerde, ışıkta korunarak en fazla 12 ay süreyle saklayın.
100g ürün için Besin Değerleri:
Enerji 671 kcal / 2807 kj
Yağ 64g
Bunlardan doymuş 4g
Karbonhidrat 17g
Bunlardan şeker 4g
Protein 14g
Lif 8g