makarnada için ürünler (2)

Buğday Filizi - Buğdayın En Zengin Kısmı

Buğday Filizi - Buğdayın En Zengin Kısmı

Bu yüksek kaliteli hammaddeleri, nazik bir yöntemle altın buğday kepeği yağını elde etmek ve buğday kepeği unlarını ve granüllerini stabilize etmek için kullanıyoruz. Buğday kepeklerimiz, unlu mamuller, tahıllar, çikolata, şekerlemeler ve sporcu gıdaları gibi alanlarda kullanılmak üzere özellikle uygundur.
Çiğ Organik Kakao Pasta Wafleri

Çiğ Organik Kakao Pasta Wafleri

Tarih ve köken Kakao (Theobroma), M.Ö. 1000 yılından beri Meksika'daki Olmekler tarafından ilk kez hasat edilmiştir. O dönemde genellikle güçlendirici içecekler için kullanılıyordu. Yıllar içinde Maya ve Aztekler bu kullanımı kültürlerine dahil ettiler. Kakao, tören ritüellerinin bir parçası haline geldi ve kakao çekirdekleri bir ödeme aracı olarak kullanıldı. 16. yüzyılda İspanyollar kakao'yu Avrupa'ya getirdiler. 17. yüzyılın ortalarında popüler bir içecek haline geldi. Farklı Avrupa ülkelerinin kolonileri aracılığıyla kakao ağaçları Asya ve Batı Afrika'ya tanıtıldı, çünkü Avrupa'da çikolataya olan talep artıyordu. Kakao çekirdeği, çikolata üretiminin ham temelidir. Bu kakao çekirdekleri, Güney Amerika'nın tropikal iklimlerinden (Ekvador) gelmektedir. Theobroma cacao ağacı, Maya ve Aztekler arasında kutsaldır. Ağacın kakao çekirdekleri elle toplanır ve ham çekirdekler daha sonra doğal su ile temizlenir ve devam…