Makarna
Pasta hakkında konuşmak için saatlerimiz olmalı. Ailemizi, Palena değirmeninde, Aventino nehrinin sularını kullanarak, pasta yapımının asil sanatıyla tanıştıran büyük büyükbabamdır. Sonra savaş geldi... Ardından, İtalya'nın yeniden inşası döneminde, bu altınla, sert buğday irmiğinden, su ve sabırla ilgilenen büyükbabam oldu. Başka bir şey yok. Ve ben, Di Cecco ailesinin tutkusuyla, bu mirası sürdürmek istiyorum; bu, gururla taşınması gereken bir İtalyanlık sembolü. İrmikleri, eskisi gibi aynı dikkatle seçiyoruz, onları el yapımı olarak işliyoruz, Maiella'nın sularıyla yoğuruyoruz ve iki gün boyunca kuruması için bekletiyoruz. Acele etmemek lazım. Bazı şeylerin iyi yapılması için sakin bir şekilde yapılması gerekir. İşte bizim pastamız. Benim için en iyisi.