makarnada için ürünler (22)

BAC MANUEL DRENAJ

BAC MANUEL DRENAJ

Yarı manuel presleme – manuel peynir blok kesimi Hacim 2000 ile 5000 litre arasında Peynirin manuel doldurulması Presleme silindirlerinin manuel konumlandırılması Havuz boyunca kalıplara manuel yerleştirme
Preslenmiş Makarna

Preslenmiş Makarna

Tanklarımızın hacmi ortalama 3.000 ile 12.000 litre arasında değişmektedir ve ihtiyaçlara göre artırılabilir. Gerekirse yerinde temizlik cihazı ile otomatik bir drenaj tankı geliştirdik. Küçük üreticilerden büyük sanayicilere kadar müşterilerimizin kapasitesine uygun kalıplar üretiyoruz.
OTOMATİK DAĞITIM KALIBI

OTOMATİK DAĞITIM KALIBI

Otomatik sıyırma ile aşırı doldurma kalıp doldurma Sürekli blok kalıplama 60 ila 150 mm çapında peynirler Blok kalıpların yükseklik konumlandırması ile otomatik ayar Formata uygun kalıplama hızı Kalıp formatı değiştirme imkanı Hassas pıhtılar için uygun kalıplama Yerinde kısmi temizlik
Yarı Otomatik Drenaj Havuzu

Yarı Otomatik Drenaj Havuzu

Yarı manuel presleme – otomatik lor blok kesimi Hacim 3000 ila 5000 l Lorun manuel doldurulması Presleme silindirlerinin manuel konumlandırılması Tankın sonunda lorun otomatik transferi ve kesimi Manuel kalıplama
HORIZONTAL PRES

HORIZONTAL PRES

Bireysel kalıp presleme Tanımlanacak kanal sayısı Serumun kanallar aracılığıyla geri kazanımı Otomatik basınç artışı
Delgi

Delgi

Pénicillium'un optimum gelişimini sağlayan inokülasyon Yatay veya dik inokülasyon Peynir teknolojisine uygun iğne sayısı ve türü Pnömatik veya mekanik inokülasyon İstenilen hıza uygun çalışma, otomatik kutulama imkanı ile
DİKEY PRES

DİKEY PRES

Bireysel kalıp presleme veya istiflenmiş blok kalıplar Belirlenmesi gereken istif sayısı Serum geri kazanımı Otomatik basınç artışı
Otomatik Drenaj Havuzu

Otomatik Drenaj Havuzu

Peynir altı suyu presleme, otomatik kesim ve yıkama Hacim 3000 ile 10.000 l arasında Peynir altı suyunun manuel veya otomatik doldurulması Otomatik presleme Peynir altı suyunun havuzun ucunda otomatik transferi ve kesimi Kalıplara manuel yerleştirme veya otomatik konveyörle transfer Üretim tarifleri Yerinde Temizlik (NEP) için kapaklama
VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

Bireysel kalıpların veya kalıp bloklarının çıkarılması Peynirlerin tutulması ve emme pedleri ile transfer edilmesi
Otomatik Pil Ters Çevirici

Otomatik Pil Ters Çevirici

Tam bir yığınının, taban ayağının yerde kalmasıyla ters çevrilmesi Pnömatik silindirle sıkıştırma ve kaldırma Manuel veya mekanize edilmiş ters çevirme
BAC SAUMURE

BAC SAUMURE

Sıvı ile peynir tuzlama işlemi için tank Boyutlar yığın sayısına göre ayarlanmalıdır Taşma çıkışında filtrasyon Tuz doygunluk tampon tankı Tankın alt kısmında dağıtım yapan sirkülasyon pompası Yığın tutma için vinç yapısı Soğutma imkanı
Açık Yarım Silindirik Tank

Açık Yarım Silindirik Tank

Peynir teknolojisine uygun salınımlı karıştırma Yumuşak peynir için geometrik kesim ve nazik karıştırma ile yarım silindirik kazan 1000'den 4000 litreye kadar hacim Manuel veya otomatik yan ve uzunlamasına kesim Bölmelerle kalıplama imkanı Üretim tariflerinin entegrasyonu imkanı Alt kısımdan doldurma imkanı
TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

Bireysel kalıplarda veya blok kalıplarda sürekli döküm 90 ila 300 mm çapında peynirler Serum altında döküm Formatına uygun döküm hızı Basit format değişimi
Havuz Eğici

Havuz Eğici

Yumuşak kırılgan hamurun peynir kazanını eğerek şekillendirilmesi Ürün ve hız için uygun hacimde kazan Otomatik pıhtılaşma ve karıştırma imkanı Şekillendirme dağıtıcıları üzerinde kazanı eğmek
SPREY KABİN

SPREY KABİN

Penisilium püskürtme için tasarlanmış kabin Püskürtme için basınçlı silindir Homojen bir dağılım ve düşük ürün tüketimi sağlayan memeleri olan yukarı-aşağı hareketli ray Sarılabilir polyester kapı
HAVALANDIRMA İLE KALIP ÇIKARICI

HAVALANDIRMA İLE KALIP ÇIKARICI

Bireysel kalıpların veya kalıp bloklarının, kalıbın tabanına üfleme pistonunun uygulanmasıyla çıkarılması
ÇİFT AÇIK PEYNİR KOVASI - YUMUŞAK PEYNİR

ÇİFT AÇIK PEYNİR KOVASI - YUMUŞAK PEYNİR

Peynir teknolojisine uygun, homojen karıştırma ve kesme işlemleri ile peynir altı suyunun tahliyesini sağlamak 2000 ila 10.000 litre hacim Sıcak su veya buhar ile ısıtma Manuel serum boşaltma Üretim tariflerinin entegrasyonu imkanı Alt kısımdan doldurma imkanı
Kapalı Yarım Silindirik Tank

Kapalı Yarım Silindirik Tank

Peynir teknolojisine uygun salınımlı karıştırma Yarım silindirik tank, geometrik kesim ve nazik karıştırma 2000 ila 6000 litre hacim Otomatik yan ve uzunlamasına kesim Otomatik serum boşaltma imkanı Ağırlıklar veya basınç sensörleri ile yönetilen üretim tarifleri Yerinde Temizlik (NEP) Alt kısımdan doldurma imkanı
TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

Ön dolum ile hacimsel döküm, peynirlerin ağırlık hassasiyetini sağlar Sürekli blok kalıplarda döküm Peynirler 60 ile 150 mm çapında Ana kalıp ile guillotinler arasında otomatik ayar Formatına uygun döküm hızı Kalıp formatı değiştirme imkanı Yerinde Temizlik (NEP)
ÇİFT KAPALI TANK

ÇİFT KAPALI TANK

Peynir teknolojisine uygun, homojen karıştırma ve ayrıştırma işlemleri ile lor tanelerinin süzülmesini sağlama 3000 ila 10.000 litre hacim Sıcak su veya buhar ile ısıtma Manuel veya otomatik serum boşaltma Tartım veya basınç sensörleri ile yönetim ile üretim tarifleri Yerinde temizlik Alt kısımdan doldurma imkanı
Yumuşak Peynirler

Yumuşak Peynirler

Küçük hacimler için üretim kalıpları, boru kalıplama makineleri, kalıplama konveyörleri veya damlama bantları gibi ürünlerimiz, yumuşak hamur teknolojisine uygundur. Formatları, müşterilerimizin projelerine ve üretim kapasitelerine göre kesin bir şekilde tanımlanmıştır.
DRENAJ MEKANİZASYONU

DRENAJ MEKANİZASYONU

Statik yığın döndürücü Taban ayağı yerde kalacak şekilde tam bir yığının döndürülmesi Pnomatik silindirle sıkıştırma ve kaldırma Manuel veya mekanize döndürme