makarnada için ürünler (2)

Barilla makarna spagetti ve makarna 250g-500g. - Taze malzemeler Barilla makarna spagetti ve makarna 250g-500g.

Barilla makarna spagetti ve makarna 250g-500g. - Taze malzemeler Barilla makarna spagetti ve makarna 250g-500g.

taze Barilla makarna spagetti ve makarna 250g-500g. Toplu siparişle makarna tedarik edebiliriz, 10 kg / 5 gk, 1 kg ve 500 g poşet başına çok uygun fiyatla, İçindekiler: buğday unu. Yumurta işleyen bir tesiste üretilmiştir. Son kullanma tarihi: tarih folyo üzerine yerleştirilmiştir. Tarih ve kod ayrıca parti numarasıdır. Kuru, iyi havalandırılan ve karanlık bir yerde saklayın. Pişirme süresi: 6-8 dakika. Net ağırlık: 250g, 300g, 400g ve 500g (özel markalama için) ambalaj detayları: - 100 kg çuval veya 200 kg çuval, MOQ: 26 ton olarak 1x20FT konteyner, Spagetti / Makarna / Makaroni 300-400 ABD Doları / metrik ton | 27 metrik ton / metrik ton (Min. Sipariş) Ambalaj detayları 1 * 20 F konteyner konfigürasyonu aşağıdaki gibidir: 1 * 20 ayak konteyner yükleri 27 MT 1 MT (100 karton * 10 kg) 1 karton (20 adet * 500 GM poşet) Toplam: (2700 Karton * 10KG) / 20 FT konteyner Ayrıca 250 G, 300 G, 350 G, 450 G, 500 G, 1 KG ve 10 kg'lık toplu ambalajda da mevcuttur.
Makarna hattı - Kısa makarna hattı - kapasite 250'den 2000 kg/saat.

Makarna hattı - Kısa makarna hattı - kapasite 250'den 2000 kg/saat.

{"- high quality of the product due to mixing and pressing is made in vacuum conditions":"- karıştırma ve presleme işlemleri vakum koşullarında yapıldığı için ürünün kalitesi yüksektir.","- flexible system for the adjustment of product dimensions is foreseen":"- ürün boyutlarının ayarlanması için esnek bir sistem öngörülmüştür.","- press":"- pres","- automatic batching system of raw materials is foreseen":"- hammadde için otomatik tartım sistemi öngörülmüştür.","- humidity and temperature in the dryer are maintained automatically":"- kurutucudaki nem ve sıcaklık otomatik olarak korunur.","Control system":"Kontrol sistemi, kontrol cihazı ve DOKUNMATIK ekran ile gerçekleştirilir.","Key features of the production line":"Üretim hattının ana özellikleri:","- bag tilting device":"- torba eğme cihazı","- press is completely automatic":"- pres tamamen otomatiktir.","Raw materials":"Hammadde: un, irmik","Energy source":"Enerji kaynağı: sıvı yakıt, katı yakıt, elektrik, gaz","- drying chamber":"- kurutma odası","- apart of short cut pasta it is possible to produce potato pellets on the same line":"- kısa kesim makarnanın yanı sıra aynı hat üzerinde patates peletleri üretmek mümkündür.","- flour sifter-batcher":"- un eleği-tartım cihazı","Capacity":"Kapasite: 250-2000 kg/saat","Thickness of product":"Ürün kalınlığı: 0,9-1,1 mm","- elevator":"- asansör","- different recipe can be use":"- farklı tarifler kullanılabilir.","- cooling chamber":"- soğutma odası","- storage hoppers":"- depolama hoppers","- design of lines can be developed according to customer’s production premises":"- hatların tasarımı, müşterinin üretim alanına göre geliştirilebilir.","Equipment set of the line":"Hattın ekipman seti:","- trabatto":"- trabatto","- machinery provides homogeneity of mixing of components":"- makineler, bileşenlerin karışımında homojenlik sağlar."}