Makarna hattı - Kısa makarna hattı - kapasite 250'den 2000 kg/saat.
{"- high quality of the product due to mixing and pressing is made in vacuum conditions":"- karıştırma ve presleme işlemleri vakum koşullarında yapıldığı için ürünün kalitesi yüksektir.","- flexible system for the adjustment of product dimensions is foreseen":"- ürün boyutlarının ayarlanması için esnek bir sistem öngörülmüştür.","- press":"- pres","- automatic batching system of raw materials is foreseen":"- hammadde için otomatik tartım sistemi öngörülmüştür.","- humidity and temperature in the dryer are maintained automatically":"- kurutucudaki nem ve sıcaklık otomatik olarak korunur.","Control system":"Kontrol sistemi, kontrol cihazı ve DOKUNMATIK ekran ile gerçekleştirilir.","Key features of the production line":"Üretim hattının ana özellikleri:","- bag tilting device":"- torba eğme cihazı","- press is completely automatic":"- pres tamamen otomatiktir.","Raw materials":"Hammadde: un, irmik","Energy source":"Enerji kaynağı: sıvı yakıt, katı yakıt, elektrik, gaz","- drying chamber":"- kurutma odası","- apart of short cut pasta it is possible to produce potato pellets on the same line":"- kısa kesim makarnanın yanı sıra aynı hat üzerinde patates peletleri üretmek mümkündür.","- flour sifter-batcher":"- un eleği-tartım cihazı","Capacity":"Kapasite: 250-2000 kg/saat","Thickness of product":"Ürün kalınlığı: 0,9-1,1 mm","- elevator":"- asansör","- different recipe can be use":"- farklı tarifler kullanılabilir.","- cooling chamber":"- soğutma odası","- storage hoppers":"- depolama hoppers","- design of lines can be developed according to customer’s production premises":"- hatların tasarımı, müşterinin üretim alanına göre geliştirilebilir.","Equipment set of the line":"Hattın ekipman seti:","- trabatto":"- trabatto","- machinery provides homogeneity of mixing of components":"- makineler, bileşenlerin karışımında homojenlik sağlar."}