makarnada için ürünler (802)

Curls - durum buğday irmiği

Curls - durum buğday irmiği

Kıvrımlarımız, İtalyanca'da "horozun tepesi" anlamına gelen Creste di gallo makarnasına benzemektedir. Eğri kenarları ve boş ortası ile dikkat çeken bu çeşit, minyatür horoz tepelerine benzeyen kendine özgü şekli ile bilinir. Yüksek kaliteli durum buğdayı irmiğinden üretilen bu makarna, zengin bir dokuya ve çiğnenebilir bir yapıya sahiptir; bu da onu eşlik eden sosların lezzetlerini mükemmel bir şekilde emip sergilemesini sağlar. Zengin bir domates bazlı sos, kremalı peynirli bir tarif veya hafif bir sebze suyu ile karıştırıldığında, kıvrımlarımız zarafet ve yaratıcılık katmakta, mutfak yaratımlarını geliştirmek isteyen makarna tutkunları arasında popüler bir tercih haline gelmektedir. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi organik ve vegan özelliklere sahiptir. Porsiyon boyutu: 100g Enerji içeriği: 1555kj / 366,2 kcal Toplam yağ: 1,09g Doymuş yağ: 0,25g TOPLAM KARBONHİDRAT: 77,02g Şekerler: 4,82g Lif: 1,17g Protein: 11,89g Tuz: 0,07g
Havuç ve Yumurta Coquillettes - 250g - Havuç

Havuç ve Yumurta Coquillettes - 250g - Havuç

Günlük makarna! Çocuklara havuç yedirmek için mükemmel!
VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

Bireysel kalıpların veya kalıp bloklarının çıkarılması Peynirlerin tutulması ve emme pedleri ile transfer edilmesi
Otomatik Pil Ters Çevirici

Otomatik Pil Ters Çevirici

Tam bir yığınının, taban ayağının yerde kalmasıyla ters çevrilmesi Pnömatik silindirle sıkıştırma ve kaldırma Manuel veya mekanize edilmiş ters çevirme
BAC SAUMURE

BAC SAUMURE

Sıvı ile peynir tuzlama işlemi için tank Boyutlar yığın sayısına göre ayarlanmalıdır Taşma çıkışında filtrasyon Tuz doygunluk tampon tankı Tankın alt kısmında dağıtım yapan sirkülasyon pompası Yığın tutma için vinç yapısı Soğutma imkanı
Açık Yarım Silindirik Tank

Açık Yarım Silindirik Tank

Peynir teknolojisine uygun salınımlı karıştırma Yumuşak peynir için geometrik kesim ve nazik karıştırma ile yarım silindirik kazan 1000'den 4000 litreye kadar hacim Manuel veya otomatik yan ve uzunlamasına kesim Bölmelerle kalıplama imkanı Üretim tariflerinin entegrasyonu imkanı Alt kısımdan doldurma imkanı
TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

Bireysel kalıplarda veya blok kalıplarda sürekli döküm 90 ila 300 mm çapında peynirler Serum altında döküm Formatına uygun döküm hızı Basit format değişimi
Havuz Eğici

Havuz Eğici

Yumuşak kırılgan hamurun peynir kazanını eğerek şekillendirilmesi Ürün ve hız için uygun hacimde kazan Otomatik pıhtılaşma ve karıştırma imkanı Şekillendirme dağıtıcıları üzerinde kazanı eğmek
SPREY KABİN

SPREY KABİN

Penisilium püskürtme için tasarlanmış kabin Püskürtme için basınçlı silindir Homojen bir dağılım ve düşük ürün tüketimi sağlayan memeleri olan yukarı-aşağı hareketli ray Sarılabilir polyester kapı
HAVALANDIRMA İLE KALIP ÇIKARICI

HAVALANDIRMA İLE KALIP ÇIKARICI

Bireysel kalıpların veya kalıp bloklarının, kalıbın tabanına üfleme pistonunun uygulanmasıyla çıkarılması
ÇİFT AÇIK PEYNİR KOVASI - YUMUŞAK PEYNİR

ÇİFT AÇIK PEYNİR KOVASI - YUMUŞAK PEYNİR

Peynir teknolojisine uygun, homojen karıştırma ve kesme işlemleri ile peynir altı suyunun tahliyesini sağlamak 2000 ila 10.000 litre hacim Sıcak su veya buhar ile ısıtma Manuel serum boşaltma Üretim tariflerinin entegrasyonu imkanı Alt kısımdan doldurma imkanı
Kapalı Yarım Silindirik Tank

Kapalı Yarım Silindirik Tank

Peynir teknolojisine uygun salınımlı karıştırma Yarım silindirik tank, geometrik kesim ve nazik karıştırma 2000 ila 6000 litre hacim Otomatik yan ve uzunlamasına kesim Otomatik serum boşaltma imkanı Ağırlıklar veya basınç sensörleri ile yönetilen üretim tarifleri Yerinde Temizlik (NEP) Alt kısımdan doldurma imkanı
TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

Ön dolum ile hacimsel döküm, peynirlerin ağırlık hassasiyetini sağlar Sürekli blok kalıplarda döküm Peynirler 60 ile 150 mm çapında Ana kalıp ile guillotinler arasında otomatik ayar Formatına uygun döküm hızı Kalıp formatı değiştirme imkanı Yerinde Temizlik (NEP)
ÇİFT KAPALI TANK

ÇİFT KAPALI TANK

Peynir teknolojisine uygun, homojen karıştırma ve ayrıştırma işlemleri ile lor tanelerinin süzülmesini sağlama 3000 ila 10.000 litre hacim Sıcak su veya buhar ile ısıtma Manuel veya otomatik serum boşaltma Tartım veya basınç sensörleri ile yönetim ile üretim tarifleri Yerinde temizlik Alt kısımdan doldurma imkanı
Yumuşak Peynirler

Yumuşak Peynirler

Küçük hacimler için üretim kalıpları, boru kalıplama makineleri, kalıplama konveyörleri veya damlama bantları gibi ürünlerimiz, yumuşak hamur teknolojisine uygundur. Formatları, müşterilerimizin projelerine ve üretim kapasitelerine göre kesin bir şekilde tanımlanmıştır.
DRENAJ MEKANİZASYONU

DRENAJ MEKANİZASYONU

Statik yığın döndürücü Taban ayağı yerde kalacak şekilde tam bir yığının döndürülmesi Pnomatik silindirle sıkıştırma ve kaldırma Manuel veya mekanize döndürme
Tbos-Line - Tbos-Line Kaplama Makinesi

Tbos-Line - Tbos-Line Kaplama Makinesi

Özel ürün, 2D, 3D ürünler (2D figürler), doldurulmuş ve içi dolu ürünler oluşturma imkanı sunar. Doldurulmuş ürünlerde bir obturator kullanma seçeneği.
Lollipops - Lolipop

Lollipops - Lolipop

in various patterns and flavors
Elektrikli Makarna Pişirici - 3 Sepet - Makarna Pişirici

Elektrikli Makarna Pişirici - 3 Sepet - Makarna Pişirici

Elektrikli Makarna Haşlama Makinesi - 3 Sepetli Casselin AISI 304 Paslanmaz Çelik AISI 430 Paslanmaz Çelik Kova Kova Boyutları: U 240 x D 300 x Y 200 mm Incoly 820 Direnci Sıcaklık: 30°C - 110°C Güvenlik Termostatı Güç: 3 400 W / 230 V Boyutlar: U 270 x D 420 x Y 300 mm Ağırlık: 12 Kg 1 sepetli versiyonu mevcuttur (aşağıda ilgili ürünlerimizi görebilirsiniz). Ref:CCAP3P
Çorba eriştesi - spelta unu

Çorba eriştesi - spelta unu

Çorba erişteleri, çorbanın lezzetlerini tamamlamak için özel olarak tasarlanmış ince, uzun ve düz makarna şeritleridir. Spelt unundan yapılmış olup, kendine özgü fındıksı bir lezzet ve tatmin edici bir doku sunar. Bu erişteler, çorbanın lezzetlerini ve aromalarını emmek için tasarlanmıştır ve aynı zamanda bir dolgunluk ve konfor hissi ekler. Çorbaya eklendiğinde, yumuşar ancak narin bir çiğneme hissini korur. Erişte ve çorbanın bu klasik kombinasyonu, dünya genelinde sevilmekte olup, her lokmada tatmin ve sıcaklık sunar. İster geleneksel bir et çorbası hazırlıyor olun, ister farklı tatlarla denemeler yapıyor olun, bu spelt bazlı erişteler mükemmel bir seçimdir. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi organik ve vegan dostu olup, sağlıklı ve vicdan rahatlığıyla bir yemek deneyimi sunar. Porsiyon boyutu: 100g Enerji içeriği: 1439kj / 341 kcal Toplam yağ: 3,0g Doymuş yağ: 0,4g TOPLAM KARBONHİDRAT: 60,0g Şekerler: 0,8g Lif: 8,8g Protein: 14,0g Tuz: 0,01g
Panter B/150 Borulu Taş Tabanlı Katlı Fırın

Panter B/150 Borulu Taş Tabanlı Katlı Fırın

Özel ocak sistemi ile ısı alma yüzeyinin yüksek oluşu, yakıt ısısından maksimum - Her türlü yakıtı ( Katı, Sıvı, Gaz ) yakabilme özelliği, en ucuzu seçme olanağı sağlar. Mekanik arıza yapma ihtimalinin olmamasından dolayı bakım masrafı yoktur. Elektrik masrafı çok azdır. Sirkülasyon fanı yoktur ve soğutma gerektirmez. Yüksek ısıl besleme özelliği, seri üretim imkanı vererek birim maliyetleri düşürür. Kaplı devre (RİNG) boru sistemi fırının her noktasının ısınmasını ve dengeli pişmeyi sağlar. Özel otomatik kapak dizaynı sayesinde yükleme boşaltma sırasında zaman kaybı olmaz.Isıya dayanıklı cam kapakları sayesinde pişme süreci kapak açıp kapatmadan izlenir. Selenoid buhar vanalarına fırının her iki tarafındaki düğmelerinden kumanda edebildiği için pişiriciye büyük kolaylık sağlar. Buhar sistemi, yaş buhar (Yumuşak buhar) ürettiği için, en ideal renkte pişirme sağlanır. Özel döküm taş tabanlar sayesinde mükemmel pişirme sağlar. Ocak ve Borularda oluşan ısı potansiyeli elektrik kesintilerinde üretimi aksatmaz.