En iyi tedarikçi mantar kompost

... veya daha fazla dökme ürün besleme cihazı; • bir veya daha fazla azot takviyeli ürün dağıtım sistemi; • bir sulama cihazı. SERMATEC, Paris mantarlarının kültür kompost yığınlarını oluşturmak ve çevirmek için hareketli makineler tasarlamakta ve üretmektedir. Bu makineler, kaliteli bir kompost elde edilmesini teşvik eder. Elde edilecek yığın boyutuna göre boyutlandırılmıştır.

mantar kompost için ürünler (31)

kurutulmuş istiridye mantarı

kurutulmuş istiridye mantarı

kurutulmuş istiridye mantarı
Hindistan cevizi lifi

Hindistan cevizi lifi

Hindistan Cevizi Lifinin Faydalarını Keşfedin Hindistan cevizi lifi, aynı zamanda coir olarak da bilinir, hindistan cevizi kabuğundan elde edilen doğal bir malzemedir. Bu sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynak, çok sayıda faydası ve uygulaması nedeniyle çeşitli endüstrilerde popülerlik kazanmıştır.
AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ YEMEĞİ
Mantar Yetiştirme Makineleri - Kompost - Mantar Yetiştirme Kompostu için Tesisler

Mantar Yetiştirme Makineleri - Kompost - Mantar Yetiştirme Kompostu için Tesisler

SERMATEC tarafından tasarlanan ve üretilen giriş hatları, Paris mantarının yetiştirilmesi için kompostun ilk aşamasında kullanılan çeşitli bileşenlerden oluşmaktadır. Bu makineler, kaliteli bir kültür substratı elde etmek için gerekli olan temel bileşenleri tanıtmak, hazırlamak ve karıştırmak için kullanılır. Aşağıdakilerden oluşabilir: • saman balyalarının tanıtım ve hazırlama makinesi; • bir veya daha fazla dökme ürün besleme cihazı; • bir veya daha fazla azot takviyeli ürün dağıtım sistemi; • bir sulama cihazı. SERMATEC, Paris mantarlarının kültür kompost yığınlarını oluşturmak ve çevirmek için hareketli makineler tasarlamakta ve üretmektedir. Bu makineler, kaliteli bir kompost elde edilmesini teşvik eder. Elde edilecek yığın boyutuna göre boyutlandırılmıştır.
Ot mantarları

Ot mantarları

Pleurotus eryngii, Dilimler, Ot mantarları dilim, granül ve toz halinde mevcuttur.
Mantarlar - Moreller

Mantarlar - Moreller

Moreller, açık kahverengi, alveolu bir şapka, beyaz bir sap ve beyazımsı bir et ile bahar mantarlarıdır. Moreller, yeterince pişirildiği takdirde mükemmel yenilebilirler. Hazırlama İpuçları Doğadan gelen orman mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmelidir: - Saplardan 2-3 mm kesmek - Mantarları, şapka ve lamelleri küçük bir fırça ile nazikçe fırçalayarak üzerindeki diken veya dal parçalarından arındırmak. - Sadece gerekli ise (toprak varlığı) mantarları suyun altında durulayarak veya nazikçe silerek yıkamak. Pişirme: Her zaman “yüksek ateşte” soteleyerek pişirin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. Koruma İpuçları Moreller, hasat dönemi veya kökenine göre farklı özellikler gösterebilir. Bu nedenle her zaman çaba gösteriyoruz...
Taze Porcini Mantarı - Boletus Edulis, cep, taze porcini

Taze Porcini Mantarı - Boletus Edulis, cep, taze porcini

Yerli porcini mantarları (boletus edulis) taze olarak Aliste (Zamora), İspanya bölgesinden. Faundez Gourmet'te, bunları toplayarak taze, dondurulmuş, kurutulmuş ve konservelenmiş ürünlere dönüştürmek için seçimlerini sağlıyoruz. Biz toptancıyız.
İstiridye mantarı  - Mantar

İstiridye mantarı - Mantar

Kurutulmuş mantar,paket mantar, dondurulmuş mantar Porçini edulis,chanterallus cibarius,oyster,sampion
Mantarlar

Mantarlar

taze porcini mantarları, chanterelle mantarları, buton mantarları, istiridye mantarları, enoki mantarları, shiitake krema mantarları, kral istiridye mantarları
Kurutulmuş mantarlar

Kurutulmuş mantarlar

Kurutulmuş mantar çeşitleri: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha fazla tercih edilen bir seçenek, kurutulmuş mantarların kullanımıdır; çünkü bunların son kullanma tarihi 2 yılı aşabilir. Bu da günümüzde yıl boyunca birçok yenilebilir mantar türünün tadını çıkarabilmemizi sağlıyor.
Mantarlar

Mantarlar

Yenilemeyecek olsalar da, birçok kişi mantarlarımızı topluyor ve bahçelerine yerleştiriyor.
Mantarlar

Mantarlar

Mantarlar, çeşitli şekil, boyut ve renklere sahip olan mantarlardır. Klorofilden yoksundurlar ve çürüyen maddeler veya diğer organik materyallerle beslenirler. Mantarlar, dünya genelinde farklı yaşam alanlarında bulunur ve ekosistemlerde önemli bir rol oynayarak ölü bitki materyalini parçalar ve besin maddelerini geri dönüştürürler. Bazı mantar türleri yenilebilir ve yemek pişirmede kullanılırken, diğerleri zehirli ve potansiyel olarak tehlikelidir. Belirli mantarlar tıbbi özelliklere sahiptir ve geleneksel tedavi amaçları için kullanılır. Ayrıca, mantarlar çevre ve sağlık üzerindeki potansiyel faydaları nedeniyle bilimsel araştırmalarda ilgi uyandırmıştır.
Bitki substratı

Bitki substratı

Toprak, Bitki substratı
Kurutulmuş devedikeni kökü

Kurutulmuş devedikeni kökü

Kurutulmuş devedikeni kökü
Eleme toprağı

Eleme toprağı

Eleme Toprağı Temiz ve kaliteli 0/8 ve 0/2 beton kumu, farklı boyutlarda çakıl taneleri, eleme toprağı, dolgu kumu, duvar kumu, oyun kumu, mineral karışımları, ince ve kalın ağaç kabuğu mulç ve daha fazlası... 35 yıldan fazla bir süredir müşterilerimize doğal taşlar ve inşaat malzemeleri temin ediyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Bahçeniz için fikir mi arıyorsunuz? Uygun çakıl veya kum mu? Doğal taş parkımızı ziyaret edin ve 2.000 m²'lik bir sergiyi keşfedin. Beton kumu, oyun kumu veya diğer inşaat malzemelerine mi ihtiyacınız var ve malzemeyi almak mı istiyorsunuz? Depo alanımızda istediğiniz zaman malzeme alabilirsiniz. Olmaz yoktur! Horn Nakliyat
Ateşli Füme Kırmızı Biber

Ateşli Füme Kırmızı Biber

Faydaları: sıcak tütsülenmiş paprika, tüm yemeklere derin ve zengin bir tat katar. Yemeğinize baharatlı bir nota eklemek istediğinizde tatlı kırmızı paprika yerine kullanılabilir veya pul biber veya acı biber yerine tercih edilebilir. Sıcak tütsülenmiş paprika, diğer paprika tozları gibi, tütsülenmiş, kurutulmuş ve toz haline getirilmiş biberlerden üretilir. Bu süreç, renge ve lezzete katkıda bulunur. Renk, hafif kırmızı-turuncudan koyu kırmızıya kadar değişebilir ve tat da acıdan tatlıya kadar her şey olabilir. Kullanım alanları: sıcak tütsülenmiş paprika, genellikle sebzeler, soğanlar, patatesler ve yemeğin üstünde son dokunuş olarak eklenen ekşi krema ile birlikte yavaş pişirilmiş kırmızı et güveci olan gulyas gibi yemeklerde kullanılır. Baharatın doğal tadını ortaya çıkarmak için, zeytinyağı ile bir dakika kadar düşük ateşte ısıtmak iyi bir fikirdir. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Kara biber tanesi

Kara biber tanesi

Mekanik bir kurutucu ile kurutulmuş yeşil meyveler, derinin buruştuğu ve siyahlaştığı yer.
Üst toprak

Üst toprak

İnşaat projeniz için elenmiş ve elenmemiş toprak temin ediyoruz veya inşaat projenizden çıkan toprağın dikkatli ve profesyonel depolanması ve bertaraf edilmesi ile ilgileniyoruz.
ayçiçeği keki

ayçiçeği keki

Bu, ayçiçeği tohumlarından yağ çıkarımına dayalı bir yan üründür ve hayvan beslenmesi için kullanılır. Fransa'da, özellikle geviş getiren hayvanlar için protein içeriği nedeniyle hayvan yemlerinde sıkça kullanılmaktadır. Ürünümüz sertifikalıdır ve yetiştiricilere yönelik bir üründür.
Kabuk mulch

Kabuk mulch

Kabuk mulch'umuz, özel doğal yapısıyla öne çıkmakta ve yapay maddeler eklenmeden sunulmaktadır. Kabuk Mulch Kabuk mulch'umuz, özel doğal yapısıyla öne çıkmakta ve yapay maddeler eklenmeden sunulmaktadır. Örneğin, mikroorganizmalar ve küçük canlıların birikmesiyle toprak kalitesinin önemli ölçüde iyileşmesine katkıda bulunmaktadır. Yaz aylarında, genellikle yaklaşık 10 cm kalınlık yeterli olmak üzere, toprağı kuruma karşı korumaktadır.
Mısır

Mısır

La Perla Mısır Koçanı (4 adet), Vakumlu Paket, 1.062 ml Tedarikçi ayrıntılı ürün açıklaması sağlamamaktadır. BOYUT: 1.062 ml MARKA: La Perla TİP: Mısır Koçanı 4 adet, Vakumlu Paket AMBALAJ: 12
Tavuklar için Yem

Tavuklar için Yem

Et yönlü 50 günden kesime kadar ekstrüde tavuk yemi (üretim oranı: 200 g/baş/gün) İÇERİK: Buğday, Tam yağlı soya, Et ve kemik unu, Balık unu, Ayçiçek yağı VİTAMİN kompleksi: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleksi: demir, bakır, manganez, iyot, selenyum Genel olarak, 50 günden kesime kadar genç broylerler ve diğer et ırkları için besleme sürecinin son aşamasında kullanılan granül, ekstrüde yemdir. Tam bir yemdir ve ısı işlemi uygulanmadığı sürece bir karışımın parçası olarak da kullanılabilir.
kurutulmuş istiridye mantarı

kurutulmuş istiridye mantarı

kurutulmuş istiridye mantarı
kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar
kurutulmuş istiridye mantarı

kurutulmuş istiridye mantarı

kurutulmuş istiridye mantarları
Yığın Kompostörü - Mantarlar - Mantar Yetiştirme Makineleri

Yığın Kompostörü - Mantarlar - Mantar Yetiştirme Makineleri

SERMATEC, Paris mantarlarının yetiştirilmesi için kompost yığınlarını oluşturup döndüren hareketli makineler tasarlayıp üretmektedir. Bu makineler, kaliteli bir kompost elde edilmesini teşvik eder. Elde edilecek yığın boyutuna göre boyutlandırılmıştır ve 2 versiyonu bulunmaktadır: •yığın oluşturma kompostörü: bu, bir yükleyici yardımıyla doldurulur. Yığın oluşturmak için yavaş yavaş hareket eder; •döndürme kompostörü: bu, yığının başlangıcına yerleştirilir. Otonom olarak, bu cihaz ürünü çalışma ekseninde döndürür.
Enoki Mantarı

Enoki Mantarı

Enoki, minik beyaz veya bej bir şapka ve 10 santimetreye kadar uzayabilen uzun bir sap ile oluşur. Enoki, demetler halinde büyür ve odun artıkları veya talaş bazlı bir ortamda yetiştirilir. Özellikle Japonya'da yetiştirilir. Enoki, hafif tatlı, meyvemsi bir lezzete ve hafif çıtır bir dokuya sahiptir. Enoki mantarları, salatalarda çiğ olarak veya hızlıca pişirilerek mükemmeldir. Kullanıma hazır. Hazırlama İpuçları Asya mantarlarının temizlenmesi çok fazla zaman almaz. Onları nemli bir bezle silmek yeterlidir (bol su ile yıkamak, lezzetlerinin bir kısmını alır). Enoki'de her şey değerlidir. "Kullanıma hazır". Sadece substratla kaplı ucunu kesmenizi öneririz. Enoki çiğ olarak lezzetlidir. Salataları ve sandviçleri süsler ve tatlandırır. Çorbalara (şehriye gibi kullanılır) ve doğu tarzı pişirilmiş yemeklere eklenir, böylece ince lezzetini korumak için pişirme işleminin sonunda eklenir. İpuçları...
Sebzeler - Chanterelles

Sebzeler - Chanterelles

Koyu gri veya parlak sarı tonlarında bir huni şapkası ile tanınırlar. Etleri sarımsı ve aromalıdır. Genellikle karışımlarda kullanılırlar. Hazırlama İpuçları Doğadan toplanan chanterelle mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmelidir: 2 ila 3 mm ayak kısmını kesin. Mantarları, şapka ve lamelleri küçük bir fırça ile nazikçe fırçalayarak, varsa diken veya dal parçalarından arındırın. Sadece gerekli ise (toprak varsa) mantarları suyun altında yıkayarak veya nazikçe silerek temizleyin. Pişirme: Her zaman “yüksek ateşte” soteleyin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. Doğranmış ve “hazır kullanıma” uygun mantarların elbette sadece pişirilmesi yeterlidir. Saklama İpuçları Chanterelle mantarları, hasat dönemi veya diğer faktörlere bağlı olarak farklı özellikler gösterebilir.
Lavanta

Lavanta

Faydalar: lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, genellikle anksiyete, stres ve uykusuzluğa karşı kullanılır. Ayrıca depresyon, demans, ameliyat sonrası ağrı ve birçok başka durum için de kullanılır. Bu bitki, güzellik tedavileri ve cilt için çok değerlidir ve genellikle cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Kullanım: Lavanda en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay için ve yemek pişirmede de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
Granül Soğan

Granül Soğan

Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir. Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme