Diafood GmbH, yüksek kaliteli kuru sebzeler, aromatik bitkiler ve organik ürünler konusunda uzmanlaşmış, bitkisel hammaddelerin işlenmesinde lider bir şirkettir. 35 yılı aşkın deneyimi ile Diafood, kalite ve sürdürülebilirlik sayesinde mükemmel bir üne kavuşmuştur. Şirket, yalnızca sıkı organik kalite standartlarını karşılayan sertifikalı tedarikçilerle çalışmaktadır.
Özellikle gıda endüstrisinde...
Organik "Cep Boletus Edulis" 2-6 mm HT, yüksek kaliteli, yüksek sıcaklıkta işlenmiş bir mantardır ve gurme yemeklerde lezzeti artırmak için mükemmeldir. İnce dokusu, soslar, çorbalar ve marine işlemleri için idealdir.
Shiitake Toz Ekstraktı %30 Polisakarit
Kalite: gıda için
İşlenmiş Bitki Parçası: Meyve vücudu
Ekstraksiyon Aracı: Etanol & Su
Taşıyıcı Madde: Maltodekstrin
Bilimsel Adı: Lentinus edodes
Shiitake mantarları, geleneksel tıpta potansiyel bağışıklık güçlendirici ve iltihap önleyici özellikleri nedeniyle değerlidir.
Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir.
Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonundan itibaren DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasına sahiptir.
Ayrıca aşağıdaki ürünleri sunmaktayız:
Acerola
Tarla Fasulyesi
Tarla Atkuyruğu
Afrika Siyah Fasulyesi
Alant
Alfa-Lipoik Asit
Amla
Enginar
Ashwagandha
Astaksantin
Valerian
Bambu
Beta Glukan
ORGANİK Huş Yaprağı
ORGANİK Brezilya Mandelegerlingi
ORGANİK Isırgan Otu
ORGANİK Brokoli
ORGANİK Chaga
ORGANİK Chlorella
Türkiye Kuyruğu, bilimsel adıyla Trametes versicolor, bir mantar türüdür ve benzersiz görünümü ile bir hindinin kuyruk tüylerini andırmaktadır. Geleneksel tıptaki zengin geçmişi ile özellikle Asya kültürlerinde, potansiyel sağlık yararları için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Genellikle çay şeklinde veya besin takviyesi olarak tüketilir ve şifalı özelliklerinden faydalanmak için kullanılır.
Meyan kökü, Orta Doğu ve Orta Asya'ya özgü tatlı, kurutulmuş bir köktür. Çeşitli mutfak uygulamalarında kullanılmak üzere hasat edilir, temizlenir ve kurutulur. Meyan, keklere, fırın ürünlerine ve dondurma ile panna cotta gibi tatlılara tatlı bir lezzet katar. Ayrıca, kahve karışımlarında doğal bir tatlandırıcı olarak ve av etlerinin tatlılığını artırmak için de kullanılır. Meyan kökünün lezzetini korumak için, hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzak bir yerde saklanmalıdır.
18 yaş altına satış yasaktır. Tohum satın almak, hatıra, koleksiyon ve biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla izinlidir. Evde kullanım, gıda veya tarımsal amaçlar, ayrıca filizlenme ve yetiştirme yasadışıdır ve yasal takibe tabi olabilir.
Bloom Farm Groupe ve satıcılar, üçüncü şahısların yürürlükteki ulusal yasaları ihlal eden kullanımlarından sorumlu tutulamaz.
Ürün özellikleri:
(Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Hindistan Cevizi Lifinin Faydalarını Keşfedin
Hindistan cevizi lifi, aynı zamanda coir olarak da bilinir, hindistan cevizi kabuğundan elde edilen doğal bir malzemedir. Bu sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynak, çok sayıda faydası ve uygulaması nedeniyle çeşitli endüstrilerde popülerlik kazanmıştır.
Donmuş mini mantar karışımımız şunlardan oluşmaktadır: şampiyon mantarları, istiridye mantarları, enoki mantarları, chanterelle ve porcini.
AMBALAJ: 5 x 1 kg
Bu mantarlar, bir asırdan fazla bir süredir yoğun bir şekilde yetiştirildiği için en bilinenler arasındadır. Mağaralarda yetiştirildiklerinde "Paris mantarları" olarak da adlandırılır.
Hazırlama İpuçları
Eğer bütünlerse, pişirmeden önce mantarları fırçalayın. İnce doğranmış ve "hazır kullanıma" uygun olanlar sadece pişirilmelidir.
Saklama İpuçları
Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan film kaplı tepsilerde satılmaktadır. Depolama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için tepsinin etrafındaki bu filmi korumanızı öneririz. Mantarları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ile 4°C arasında, en fazla 3 gün saklayın.
Mevcut Sunumlar
Bütün Mantarlar
150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
İnce Doğranmış Mantarlar
150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Yerli porcini mantarları (boletus edulis) taze olarak Aliste (Zamora), İspanya bölgesinden. Faundez Gourmet'te, bunları toplayarak taze, dondurulmuş, kurutulmuş ve konservelenmiş ürünlere dönüştürmek için seçimlerini sağlıyoruz. Biz toptancıyız.
Kurutulmuş mantar çeşitleri:
Boletus edulis
Chantallela_Rebozuelo
Níscalo.
Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha fazla tercih edilen bir seçenek, kurutulmuş mantarların kullanımıdır; çünkü bunların son kullanma tarihi 2 yılı aşabilir. Bu da günümüzde yıl boyunca birçok yenilebilir mantar türünün tadını çıkarabilmemizi sağlıyor.
Bazen Altın İstiridye olarak adlandırılan, bir buket güzel sarı çiçeklere benziyorlar ve taze dilimlenmiş karpuz gibi kokuyorlar. Yağda sote edildiğinde kavrulmuş kaju fıstığına benzer bir tada sahiptirler. Sarı renk, altın kahverengiye dönüşerek pişirilirken kaybolur, ancak mantarlar hassas ve ince etlidir, çiğ olarak yenilebilir ve gerçekten çarpıcı bir yenilebilir garnitür yapabilirler.
Mantarlar, çeşitli şekil, boyut ve renklere sahip olan mantarlardır. Klorofilden yoksundurlar ve çürüyen maddeler veya diğer organik materyallerle beslenirler. Mantarlar, dünya genelinde farklı yaşam alanlarında bulunur ve ekosistemlerde önemli bir rol oynayarak ölü bitki materyalini parçalar ve besin maddelerini geri dönüştürürler. Bazı mantar türleri yenilebilir ve yemek pişirmede kullanılırken, diğerleri zehirli ve potansiyel olarak tehlikelidir. Belirli mantarlar tıbbi özelliklere sahiptir ve geleneksel tedavi amaçları için kullanılır. Ayrıca, mantarlar çevre ve sağlık üzerindeki potansiyel faydaları nedeniyle bilimsel araştırmalarda ilgi uyandırmıştır.
Spitzmorcheln, hasat edildikten hemen sonra özenle temizlenip kurutulmaktadır. Bu sayede mantarlar, benzersiz aromalarını ve petek yapısını korurlar. Ardından, kurutulmuş Spitzmorcheln elle sıralanıp paketlenir.
Spitzmorchel, en tanınmış ve gurmeler tarafından en çok aranan orman mantarlarından biridir. Hafif baharatlı aroması ile etli dokusu arasındaki nazik denge, özellikle Fransız mutfağında çok değer verilen ince bir lezzet oluşturur. Bu zarif mantarlar, özel bir lezzet sunar ve mükemmel bir başlangıç yemeği, sosları zenginleştirmek için, tavada pişirilen yemekler için ve ince risottolar hazırlamak için harika bir seçimdir.
Kullanımdan önce, kurutulmuş mantarları su ile ıslatın ve yaklaşık 30 dakika bekletin. Mantarlar, biraz sıvıyı emerek büyüyüp daha sulu hale gelecektir. Daha sonra sudan çıkarın ve tarifinize göre hazırlayın.
Ürün numarası: 7001
Enerji: 1028 kJ / 289 kcal
Yağ: 5 g
Doymuş yağ asitleri: 0.42 g
Karbonhidrat: 17.3 g
Şeker: 1.84 g
Protein: 29.6 g
Tuz: 0.04 g
Ağırlık: 15 g
İçindekiler: Tam baş Spitzmorcheln
Alerjenler: Yok
Menşei: Bosna-Hersek
Marka: Dr. Ana Collection
Üretici: AnaVita Naturkost GmbH
Yayıncıların döşeme kumaşları
Tüm konut veya otel projeleriniz için kumaş seçiminizde size yardımcı oluyoruz.
Yastık dikimi
Mobilya dikimi
Akustik paneller
Duvar kaplaması
Perde ve tül dikimi
veya metre olarak satış
Beyaz kristal şeker, topaksız, lekesiz ve yabancı safsızlıklardan arındırılmıştır. Şeker tatlıdır, yabancı bir koku ve tat içermez. Şeker çözüldüğünde şeffaftır, çözünmeyen tortu, mekanik ve diğer safsızlıklar içermez. GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMEMİŞTİR.
Nem kütle oranı: %0.08
Çözeltide renk ICUMSA birimleri: 43.0
Sakaroz kütle oranı, %: en az %99.82