Fourme D'Ambert ile Mantar Kreması - Aperatifler için Peynirli Yaymalar
Şampiyonlar*(pleurote) (45%), patates*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (pastörize inek sütü*, tuz, laktik ve olgunlaşma kültürleri), pişirme suyu, ayçiçek yağı*, pirinç unu*, sarımsak*, karabiber*.
* Organik Tarım ürünüdür - Alerjen
Tarifin arkasındaki üreticiler
Şampiyonlar: La Ferme de Fons des Ores
Patates: Les Jardins d'Ys ve Auvabio
Fourme d'Ambert: Société Laitière de Laqueille
Ayçiçek yağı: GAEC Dou Chonlai
Kullanım önerileri
Kırsal ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı ceviz veya trüf gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz.
Tüketimden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin.
Açıldıktan sonra serin bir yerde saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin.
Enerji: 479 kJ (115 kcal)
Yağlar: 8,0g
Doymuş yağ asitleri: 3,1g
Karbonhidratlar: 5,4g
Şekerler: 0,6g
Proteinler: 4,6g
Tuz: 1,1g