mega kalıp için ürünler (9)

Öğütülmüş Yeşil Kahve 250g Vivio

Öğütülmüş Yeşil Kahve 250g Vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahve elde edilen rahatsız edici fasulyelerdir. Soluk yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra tütsüleme işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, uyarıcı kafeinin yanı sıra, yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asit de bulunmaktadır. Yeşil kahve ayrıca değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. İçeriğinde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko bulunmaktadır. <strong> Enerji değeri 1588kJ/381kcal - %19RWS*yağ 13G - %19doymuş yağ asitleri 0.8g - %4karbonhidrat 40g - %15şekerler 0g - %0protein 11g - %22lif 30g - %0*RWS - Referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanın </strong> yeşil kahveyi, doğru su hakkında unutmayın. Sıcaklık (optimal sıcaklık yaklaşık ...
Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahvenin elde edildiği rahatsız edici kakao çekirdekleridir. Soluk açık yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra kavurma işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, kafeinin yanı sıra yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asit de bulunmaktadır. Yeşil kahve, değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. Bileşiminde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko yer almaktadır. <strong> Enerji değeri 1588KJ/381 kcal - %19 RDA* Yağ 13G - %19 doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4 Karbonhidrat 40G - %15 şeker dahil 0g - %0 Protein 11g - %22 Lif 30g - %0 *RDA - Referans Gıda ve &nbsp; <strong> Kullanım </strong> Yeşil kahve, doğru suyu düşünün.
Darısı unu 1000g vivio

Darısı unu 1000g vivio

Hirseküspesi, öğütülmüş hirsekörlerinden oluşur - birçok sağlıklı faydası olan en eski tahıllardan biridir. Proso, glütensiz ve temel oluşturucu bir tahıldır, vücuttaki doğal asit-baz dengesini yeniden sağlar, temizler, serbest radikallerle ve mantarlarla savaşır. Un, kolay sindirilebilir, alerjik değildir, hafif fındıksı bir tat profiline sahiptir ve "Süper Gıdalar" grubundaki diğer ürünlerden daha ucuzdur. Lif, magnezyum, doymamış yağ asitleri, çinko ve demir ile B vitaminleri açısından zengin bir kaynaktır. Hirseküspesi, yararlı maddelerin gerçek bir enjekte edilmesi ve vücut için sağlam bir detoksifikasyondur. Hillet unu, günümüzde sindirim sistemini düzenlediği ve kan şekeri seviyesinin stabilizasyonunu olumlu etkilediği için genel olarak ürün taşıyıcı olarak bilinen zengin bir lif kaynağıdır. Tüm bunlar, tokluk hissine ve daha az istek duymaya yol açar. %*RWS - Referans Değeri Gıda &nbsp; <strong>Kullanım</strong> Hirseküspesi, ...
Mil 1000g

Mil 1000g

Millet, darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu önlemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda maddesidir. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoietik demir ve bakır içeriğidir. Lif, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan kompleks karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoietik özelliklere sahiptir. Darı, vücuttaki iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtıcı bir etki gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Yüksek kalsiyum ve silika bileşenleri içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4%, doymuş yağ asitleri 0,4 g - 2% karbonhidrat 72,1 g - 28%, şekerler 0,8
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio - Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio - Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyominerallerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlara katılır, sinir, kan, sindirim, kemikler, kan aşırı aktivitesi veya böbrek taşı oluşumu gibi sistemlerin etkili çalışması için kritik öneme sahiptir, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15 ila %40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, kahverengi pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bahsedilen ürünler açısından zengin bir diyeti olmayanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül formunda alabilir veya bu elementi cilt yoluyla tamamlayabilirsiniz.
Badem Pulcuğu 250g

Badem Pulcuğu 250g

Badem parçaları ve bademler, besin açısından zengindir. Vitaminler, mineraller, proteinler ve lifler içerirler, bu nedenle sağlık üzerinde olumlu etkileri vardır. Sağlıklı doymamış yağlar açısından yüksektirler. Doymamış yağlar, sağlıklı bir diyetin vazgeçilmez bir bileşenidir. Düzenli tüketimlerinin toplam kolesterol seviyesini azaltabileceği düşünülmektedir. Bademler, iyi bilinen bir antioksidan olan E vitamini açısından zengindir; bu madde oksidasyon süreçlerini durdurarak damarları temizler, kalp hastalıklarını önler ve hücresel yaşlanmayı yavaşlatır. Bademlerin, kalsiyum, magnezyum, manganez, bakır, K vitamini, protein ve çinko aracılığıyla sağlıklı kemiklerin korunmasına katkıda bulunduğu düşünülmektedir. Ayrıca, bademler B vitaminleri, lif ve fosfor içerir. & Nbsp; <strong> İçerik: </strong> badem & nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> enerji değeri
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyoelementlerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, kan, sindirim ve kemik sisteminin verimli çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı aktivitesini veya böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, esmer pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bu ürünlerin zengin olmadığı bir diyete sahip olanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül şeklinde alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre, bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
Nohut Unu 1000g

Nohut Unu 1000g

Nohut, nohut veya saç nohut olarak bilinir ve baklagiller grubuna aittir. Nohut, mükemmel bir protein kaynağı ve gerekli amino asitler içerdiği için etin yerini alabilir. Aynı zamanda karmaşık karbonhidratlar ve lif kaynağıdır. Nohut, vücuda önemli miktarda fosfor, B9 vitamini, demir, çinko, magnezyum ve potasyum dahil olmak üzere çeşitli vitaminler ve mineraller sağlar. Ayrıca doymamış yağ asitleri de içerir. Nohut, düşük kalorili ve düşük glisemik indekse sahiptir; içerdiği lif, trigliserit seviyesini ve "kötü" kolesterol seviyesini azaltmaya yardımcı olur. Nohut, veganlar ve alerji hastaları tarafından özellikle takdir edilmektedir. Nohut unu, baklagillerden elde edilir ve bu un, benzersiz bir protein içeriği ile karakterizedir; tadı ise umami tadına benzer. Bu unun glisemik indeksi, buğday ununun neredeyse yarısı kadar ve sadece 35'tir.