Meyve Suyu - Konsantre, konsantre değil, doğal
ÜZÜM SUYU
Beyaz Konsantre Musto: 65ºBrix ile 68ºBrix arasında bir brix derecesine sahip aseptik bidonlarda.
Kırmızı Konsantre Musto: 65ºBrix ile 68ºBrix arasında bir brix derecesine ve 100 ile 2000 renk puanı arasında bir renk yoğunluğuna sahip aseptik bidonlarda.
Doğrudan Üzüm Suları (NFC).
Düzeltme yapılmış, diyonize edilmiş konsantre musto.
DOMATES
Pizza Sosu 10/12º Brix, Hot Break, 12/14º Brix, Hot Break, 14/16º Brix, Cold veya Hot Break.
Aseptik bidonlarda paketlenmiş 28/30 Cold Break veya Hot Break domates konsantresi.
Aseptik bidonlarda 36/38 domates konsantresi.
1.000 litrelik gıda konteynerinde veya aseptik bidonlarda paketlenmiş doğrudan domates suyu (NFC).
DOMATES
28/30Brix-36/38Brix Cold Break veya Hot Break domates konsantresi.
Konsantre olmayan domates.