mojave çölü için ürünler (4)

Cordilina

Cordilina

Cordyline bitkileri, aynı zamanda Dracaena Indivisa olarak da bilinir, Asparagaceae familyasına ait çok yıllık bitkilerden oluşan bir cinstir. Cordyline bitkilerinin yaprakları uzun, dar ve tür ile çeşide bağlı olarak renkte değişiklik gösterebilir. Yeşil, kırmızı, mor veya çok renkli olabilirler. Uygun koşullarda, Cordyline bitkileri küçük ve hoş kokulu çiçekler üretebilir. Çiçeklenmeden sonra, bazı Cordyline türleri kırmızı, siyah veya koyu mavi renkte küçük etli meyveler üretebilir. Bu bitkiler, renkli yaprakları ve egzotik görünümleri nedeniyle değerlidir ve iklim koşullarına ve belirli çeşitlere bağlı olarak hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda yetiştirilebilir.
Terraje 2018

Terraje 2018

Saflık, Doku, Bir Terroir'in İfadesi Büyük Saflık ve Dokuya Sahip Taze Şarap, Çam ve Jumillano Dağı Aromalarıyla 13 ºC Servis Sıcaklığı ŞARAP BAĞI YAŞI: 30 yıldan fazla ÜRETİM: Fudre'de fermente edilmiş ve olgunlaştırılmış ÜZÜM ÇEŞİDİ: Monastrell kendi kökünde
Kırmızı hasat

Kırmızı hasat

Renk: Koyu kırmızımsı, tuğla rengi kenarlarıyla morumsu detaylar içeren, parlak ve net. Koku: Hafif siyah meyve dokunuşu ile güçlü bir aroma, kavrulmuş kabuk notaları ve alt ormanları hatırlatan otumsu tonlar, tatlı anılar ve uzun süre kalıcı aromatik bir iz bırakıyor. Tat: Ağızda yoğun, güçlü ve ince çikolata hatırası ile zarif. Oldukça tatlı ve hoş tanenler, meyan kökü nüansları ile birlikte. Uzun ve kalıcı. Ağız ve burun arasında mükemmel bir denge. Anchurón, İspanya'nın Granada ilinde yer almaktadır. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır, bu nedenle Yüksek Endülüs'e aittir. Üretim süreçleri, İspanyol geleneğini en son teknolojik gelişmeler, yenilenebilir enerji kaynakları ve çevre dostu uygulamalarla birleştirir.
Şarap - KIRMIZI Şarap

Şarap - KIRMIZI Şarap

MENŞE ADI: CIGALES Üzüm hasadı ekim ayının başlarında yapıldı, nazik bir ezme ve sap ayırma işlemine tabi tutuldu. Kontrol edilen bir sıcaklıkta fermente edildi. Ardından malolaktik fermentasyon gerçekleştirildi. Sonrasında ise berraklaştırıldı, stabilize edildi ve şişelendi.