AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ İÇİN MASTERCHEF - PİRİNÇ VE PAELLA OKULU
Tam ekipmanlar sağlanacaktır (10/12 kişilik paella, gaz brülörü, bıçaklar, kesme tahtaları, karıştırma spatulaları, servis spatulaları, mutfak bezleri, kesme aletleri, çorba tadım kaşıkları ve pişirme aletleri) ve tüm malzemeleri (et, balık, sebzeler, yağ, tuz, safran, su... her şey) ile birlikte, 10/12/14 kişilik gruplar halinde, bir paella ustası eşliğinde gerçek bir Valencia paellasının veya farklı çeşitlerin tarifini hazırlamayı öğreneceklerdir.
Tüm malzemeleri, makineleri, ocakları, butanı, pişirme gereçlerini, tek kullanımlık tadım gereçlerini, destek masalarını vb. sağlayacağız ve Valencia paellasası veya diğer çeşitlerin (sebzeli, siyah pirinçli, balıklı vb.) hazırlanması için gereken tüm montaj ve demontaj işlemlerini gerçekleştireceğiz. Böylece, birbirleriyle etkileşimde bulunacaklar ve yapılan tüm paellalardan tadacaklar.