nobilia kuche için ürünler (10)

Melomakarono

Melomakarono

Kırmızı renkte, zengin bal ve kek aromasıyla bitkisel bazlı kokulu mum! Toplam ağırlık: 430 gr Net ağırlık: 180 gr Yükseklik: 8 cm Çap: 7,2 cm
Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan cevizi parçaları, öncelikle hindistan cevizi palmiyesinin meyve etinden elde edilir; bu et önce kurutulur, ardından ince parçalar haline getirilir. Meyve eti, C, E, K vitaminleri ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; ayrıca çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve onun türevleri (parçalar, hindistan cevizi cipsleri, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Hayvansal kaynaklı doymuş yağ asitlerinin günlük diyette sınırlandırılması önerilir; ancak hindistan cevizinden elde edilenler, çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak depolanmadan doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi parçaları, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük miktarda lif içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini korumaya yardımcı olan küçük miktarlarda protein ve elektrolitler de bulunur.<strong>İçindekiler:</strong> hindistan cevizi parçaları&nbsp;<strong>100g'daki besin değeri</strong>Enerji değeri 2695kJ/655k
BUFALA

BUFALA

Farina "00", su, maya Madre (doğal maya, un, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, cherry domates, domates, bufalo mozzarella, sızma zeytinyağı.
Aubel Tereyağı

Aubel Tereyağı

250g Aubel Pasta kağıdı Yığın Yumuşak Yarı Tuzlu
Tagliatelles - Nominettes

Tagliatelles - Nominettes

Uzun makarna severler için lezzetli tagliatelle'yi seçin! Her lokmada sizi şaşırtacak zarafetleri ve tatlarıyla kendinize hayran bırakın.
Hollanda bisküvisi

Hollanda bisküvisi

Satış için kurabiye, bisküvi ve hamur işleri tedarikçisi
Organik kaju fıstığı 250g Vivio

Organik kaju fıstığı 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Vibio'nun organik kaju fıstıkları yüksek kalite, tazelik ve mükemmel tat ile karakterizedir. Vietnam'daki ekolojik tarımlardan gelmektedir. </ Span> Kaju fıstıkları, Batı Naner veya Batı Kaju olarak adlandırılan bir ağaç meyvesinin tohumlarıdır. Mango ve antep fıstığı ile akrabadırlar ve tropikal bölgedeki çoğu ülkede yetiştirilirler. Kaju fıstığı edinmek karmaşık ve zaman alıcıdır. Kaju fıstıkları gerçek bir mineral kaynağıdır - magnezyum, fosfor, çinko, manganez, bakır, demir, selenyum, potasyum, kalsiyum ve vitaminler - K1, E ve B grubu vitaminleri. B grubu vitaminlerinin ve magnezyumun yüksek içeriği sayesinde kaju fıstıkları, sinir sistemi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Yüksek potasyum içeriği, kaju fıstıklarının vücuttaki su ve elektrolit dengesinin korunmasına olumlu katkıda bulunduğu ve vücutta aşırı su birikimini önlediği anlamına gelir (bu sayede ayak, el ve yüz şişkinliklerini, su selülitini vb. azaltırlar).
Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi flakaları, önce kurutulan ve ardından küçük parçalar haline getirilen hindistan cevizi palmiyesi etinden elde edilir. Et, C, E, K ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve türevleri (flakalar, hindistan cevizi parçaları, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Doymuş hayvansal yağ asitleri günlük diyette sınırlanmalıdır, ancak hindistan cevizinden elde edilenler çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak birikmeden doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi lifleri, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük lif kaynakları içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini sağlayan küçük miktarlarda protein ve elektrolit de bulacaksınız. <strong> İçerik: </strong> Hindistan cevizi flakaları &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 2695KJ/655kcal - %33 RWS *63g yağ - %90 Doymuş yağ asitleri 53g - %265 karbonhidrat
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.