nobilia kuche için ürünler (32)

Violetta - Çamaşır Esansları

Violetta - Çamaşır Esansları

Her damla Violetta Konsantre Esansı, tüm çamaşırları kokulandırmak için tasarlanmıştır. Baharın sembolü, güzel mevsimin ana esansıdır. Kokusu, giysilerde tutkulu ve yoğun bir parfüm yayar, çiçeksi notası baskındır ve uzun süre kalıcılığını korur. Eldivenle yıkanan çamaşırda yumuşatıcıya eklenmesi gereken bir sıvıdır, makinede son durulama sırasında kullanılabilir. Violetta Çamaşır Parfümü paraben ve nikel içermez.
Melomakarono

Melomakarono

Kırmızı renkte, zengin bal ve kek aromasıyla bitkisel bazlı kokulu mum! Toplam ağırlık: 430 gr Net ağırlık: 180 gr Yükseklik: 8 cm Çap: 7,2 cm
Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan cevizi parçaları, öncelikle hindistan cevizi palmiyesinin meyve etinden elde edilir; bu et önce kurutulur, ardından ince parçalar haline getirilir. Meyve eti, C, E, K vitaminleri ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; ayrıca çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve onun türevleri (parçalar, hindistan cevizi cipsleri, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Hayvansal kaynaklı doymuş yağ asitlerinin günlük diyette sınırlandırılması önerilir; ancak hindistan cevizinden elde edilenler, çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak depolanmadan doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi parçaları, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük miktarda lif içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini korumaya yardımcı olan küçük miktarlarda protein ve elektrolitler de bulunur.<strong>İçindekiler:</strong> hindistan cevizi parçaları&nbsp;<strong>100g'daki besin değeri</strong>Enerji değeri 2695kJ/655k
Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Ürün, polifenol organik konsantrasyonu yüksek olan zeytin ağaçlarından elde edilen zeytin ve yaprak suyu karışımıdır. Su ile çözünebilen zeytin bileşenlerinden oluşur ve öğütme süreci sırasında elde edilir. Daha sonra, ürünün stabilitesini, özelliklerini ve mikrobiyolojisini garanti altına almak için bir pastörizasyon ve konsantrasyon süreci uygulanır. Süreçler mekanik olarak ve kısa bir süre içinde gerçekleştirilir, böylece polifenoller bozulmaz. Arróniz çeşidi zeytin ağaçları, yapraklarda ve meyvelerde yüksek polifenol konsantrasyonuna sahiptir. Optimal olgunluk seviyesinde toplanır, böylece tüm aromalar ve tatlar korunur.
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Kod: TRG054 Çap: 18 cm
Aubel Tereyağı

Aubel Tereyağı

250g Aubel Pasta kağıdı Yığın Yumuşak Yarı Tuzlu
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Yumurtalı Tagliolini

Yumurtalı Tagliolini

Hızlı pişirilen yumurta tagliolini, bronzdan çekilmiş, %100 İtalyan buğdayı, taze İtalyan yumurtaları.
hindistancevizi - malzeme

hindistancevizi - malzeme

pastacılık ve fırıncılık için malzemeler
Tagliatelle - Makarna

Tagliatelle - Makarna

Tagliatelle - Makarna KG başına fiyat: 5,5€/KG dökme Enerji: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Protein: 12,3g/100g Karbonhidratlar: 67,4g/100g ŞEKERLER: 5,8g/100g Yağlar: 1,83g/100g Doymuş yağ asitleri: 0,4g/100g Tuz: 0,03g/100g Ağırlık: 0,300 kg
Hollanda bisküvisi

Hollanda bisküvisi

Satış için kurabiye, bisküvi ve hamur işleri tedarikçisi
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana %100 ZONA DI PRODUZIONE: Üzümler, efsanevi Sirmione'nin Garda Gölü'ndeki ilk killi kireçli bölgesinden, 68 mt rakımda gelmektedir. SESTO DI IMPIANTO: Guyot budama ile sıralı yetiştirme AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Kontrollü sıcaklıkta çelik tanklarda olgunlaştırma ve fermentasyon COLORE: Yoğun sarımsı renk, yeşilimsi yansımalarla NASO: Kavun ve mandalina ile hoş bir buket, nane ve birkaç çiçek notasıyla BOCCA: Belirgin bir astringens var ama neredeyse yok denecek kadar az ve mükemmel bir meyve tadı CIBO: Tüm balık yemekleri, çorbalar, makarna ve pirinçten yapılan ana yemekler, beyaz etler GRADO ALCOLICO: %13 vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
KOMEKO Ekmek Keyfi

KOMEKO Ekmek Keyfi

Ekmek, poğaça ve pizza hamuru gibi maya hamurları için pirinç unu karışımı
Sarımsak dişleri

Sarımsak dişleri

Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 15650 Gram: 320g
Sarmasak

Sarmasak

Aromalı Extra Yumuşak Sabun - Yıldız Çiçeği KULLANIM Su ile temas ettiğinde, sabun kremsi ve hafif bir köpük oluşturur, cildi esnek, yumuşak ve hafif parfümlü bırakır. NET AĞIRLIK 100 GR Tüm cilt tipleri için uygundur. Villefranche sur Mer'de el yapımı sabun. Gıda boyası. Kırmızı Çiçek özleri içerir. İÇERİK LİSTESİ sodyum palmat, sodyum palm çekirdeği, su, parfüm, calendula, palm çekirdeği asidi, gliserin, Avrupa zeytini, sodyum klorür, tetrasodyum etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/çiçek özü.
Black Olive Breadsticks

Black Olive Breadsticks

Black Olive Breadsticks
Komor Vanilyası Kökeni

Komor Vanilyası Kökeni

Komorlar, Mayotte ve Fransa'nın bağımsız üç adasından oluşan dört adadan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli) oluşturur. Büyük Komor, volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g
DIN Makalesi

DIN Makalesi

DIN maddeleri, Alman Endüstri Standartlarına (DIN) göre üretilen standartlaştırılmış bağlantı elemanlarıdır. Bu parçalar, en yüksek uyumluluk ve kaliteyi garanti eder, güvenilirlik ve hassasiyetin gerekli olduğu çeşitli endüstriyel uygulamalarda kullanıma idealdir.
Kakao çekirdekleri - doğal

Kakao çekirdekleri - doğal

Doğal organik ham kakao çekirdekleri Net ağırlık: 100 g 100 g başına enerji değeri: 565 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Doğranmış Nori

Doğranmış Nori

Kizami Nori, favori yemeklerinize eklemek için mükemmel olan, kavrulmuş rendelenmiş bir Nori türüdür; örneğin, erişte, pirinç, salata veya çorba.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Bovale Sardo üzümünün neredeyse saf bir işlenmesiyle elde edilen bu şarap, yerel olarak Muristellu olarak bilinen yerel bir çeşittir. Küçük çelik tanklarda yavaş bir fermantasyon ve 3 yıl boyunca Fransız meşe fıçılarda uzun bir olgunlaşma sürecinin ardından, bir yıl ve biraz daha fazla süreyle yatay şişede olgunlaşmıştır. Yoğun, mor tonlarıyla birlikte ruby kırmızı bir renge sahiptir; burunda çakmaktaşı, grafit ve küçük siyah meyve notalarıyla görkemli bir şekilde açılır. Damakta sıcaklığını sergileyen bu şarap, yumuşak ve sarıcı tanen dokusuyla birlikte siyah kakao notalarını ortaya çıkarır. Filtre edilmemiş bir şarap olup, olası tortular kaliteyi etkilemez; aksine, tipikliği artırır ve şarap yapım süreçlerimizin bütünlüğünü ve doğallığını kanıtlar. Av etleri, kırmızı etler ve olgun peynirler gibi zengin ve yapısal yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar.
Kurutulmuş Domates 200g - Kurutulmuş Domates

Kurutulmuş Domates 200g - Kurutulmuş Domates

Kurutulmuş Domatesler. Görünüm: kırmızı domatesler. Tat/Aroması: kırmızı kurutulmuş domateslere özgü, aromatik, güçlü bir tat ile, hoş bir şekilde yuvarlanmış.
Keçi Peyniri - Mudosu

Keçi Peyniri - Mudosu

Sardinya'nın özünü ve geleneğini barındıran bir keçi peyniri. Sarımsı beyaz renkteki hamuru, seyrek gözleri ve düzenli, granüle yapısıyla dikkat çeker; bu, el yapımı ve dikkatli bir işçiliğin sembolüdür. Bu peynirin aroması olgunlaştıkça yoğunlaşır ve zengin, davetkar bir koku deneyimi sunar. Mudosu'nun tadı, gençken tatlıdan olgunlaştıkça hoş bir baharatlılığa geçer ve zarafet ile yoğunluk arasında mükemmel bir denge sunar. Sadece Ogliastra bölgesinden gelen keçi sütü ile üretilen bu peynir, kaliteye ve Sardinya mükemmelliğine bir övgüdür. Silindirik bir şekle sahip olan Mudosu, açık kahverengiden koyu kahverengiye kadar değişen, pürüzsüz ve sağlam bir kabuğa ve yenmeyen bir kabuğa sahiptir. Mudosu, eşsiz bir tat arayanlar için mükemmel, zarafet ve incelikle dolu özel bir peynirdir.
KHALIFE

KHALIFE

Parfüm – %100 Fransa'da Üretilmiştir 50ml olarak mevcut «Kumulların arasında egzotik bir sis gizleniyor Tropik Bulvarı'nda karmaşık ve zengin bir karışım Hafif esintiler, rüya gibi bir yürüyüş sunuyor Kızıl Deniz'in üzerinde, sıcaklığın yükseldiği yerde» KOKU:doğulu Üst notalar: yaban mersini, anason Orta notalar: biberiye, kaşmir odunu, çiçeksi notalar Alt notalar: misk, amber, bal Ağırlık: 0.3 kg
Organik kaju fıstığı 250g Vivio

Organik kaju fıstığı 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Vibio'nun organik kaju fıstıkları yüksek kalite, tazelik ve mükemmel tat ile karakterizedir. Vietnam'daki ekolojik tarımlardan gelmektedir. </ Span> Kaju fıstıkları, Batı Naner veya Batı Kaju olarak adlandırılan bir ağaç meyvesinin tohumlarıdır. Mango ve antep fıstığı ile akrabadırlar ve tropikal bölgedeki çoğu ülkede yetiştirilirler. Kaju fıstığı edinmek karmaşık ve zaman alıcıdır. Kaju fıstıkları gerçek bir mineral kaynağıdır - magnezyum, fosfor, çinko, manganez, bakır, demir, selenyum, potasyum, kalsiyum ve vitaminler - K1, E ve B grubu vitaminleri. B grubu vitaminlerinin ve magnezyumun yüksek içeriği sayesinde kaju fıstıkları, sinir sistemi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Yüksek potasyum içeriği, kaju fıstıklarının vücuttaki su ve elektrolit dengesinin korunmasına olumlu katkıda bulunduğu ve vücutta aşırı su birikimini önlediği anlamına gelir (bu sayede ayak, el ve yüz şişkinliklerini, su selülitini vb. azaltırlar).
Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahvenin elde edildiği rahatsız edici kakao çekirdekleridir. Soluk açık yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra kavurma işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, kafeinin yanı sıra yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asit de bulunmaktadır. Yeşil kahve, değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. Bileşiminde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko yer almaktadır. <strong> Enerji değeri 1588KJ/381 kcal - %19 RDA* Yağ 13G - %19 doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4 Karbonhidrat 40G - %15 şeker dahil 0g - %0 Protein 11g - %22 Lif 30g - %0 *RDA - Referans Gıda ve &nbsp; <strong> Kullanım </strong> Yeşil kahve, doğru suyu düşünün.
Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi flakaları, önce kurutulan ve ardından küçük parçalar haline getirilen hindistan cevizi palmiyesi etinden elde edilir. Et, C, E, K ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve türevleri (flakalar, hindistan cevizi parçaları, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Doymuş hayvansal yağ asitleri günlük diyette sınırlanmalıdır, ancak hindistan cevizinden elde edilenler çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak birikmeden doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi lifleri, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük lif kaynakları içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini sağlayan küçük miktarlarda protein ve elektrolit de bulacaksınız. <strong> İçerik: </strong> Hindistan cevizi flakaları &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 2695KJ/655kcal - %33 RWS *63g yağ - %90 Doymuş yağ asitleri 53g - %265 karbonhidrat
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.