nufri moller için ürünler (35)

Kakao Fasulyesi

Kakao Fasulyesi

Çiğ kakao çekirdekleri
Trüfler

Trüfler

Yunanistan'dan premium beyaz ve siyah trüfler
Polvorones

Polvorones

İçindekiler BUĞDAY unu*, Badem unu*, hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), kamış şekeri*, Ayçiçeği yağı* ve tarçın. DİREK İçindekiler DİRİ BUĞDAY unu*, Badem unu*, hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), kamış şekeri*, Ayçiçeği yağı* ve tarçın. Buğday Referansı: Poecp38 Buğday Ean: 8413115003477 Buğday Referansı: Poec-g Buğday Ean: 8413115003460 Diri Referansı: Poeecp2 Diri Ean: 8413115005228 Diri Referansı: Poeecg Diri Ean: 8413115005235 Buğday Enerji Değeri: 2079 Kj/496 Kcal Buğday Yağ: 26,2 G İçinde Doymuş 8,8 G Buğday Karbonhidratlar: 56,8 G. İçinde Şekerler 9,33 G Buğday Protein: 8,4 G Buğday Tuz: 0,1 G Diri Enerji Değeri: 2079 Kj/496 Kcal Diri Yağ: 26,2 G İçinde Doymuş 8,8 G Diri Karbonhidratlar: 56,8 G. İçinde Şekerler 9,33 G Diri Protein: 8,4 G Diri Tuz: 0,1 G Buğday Paketleri: 8 Paketlik 300 G'lık Kutu Buğday Toplu: 2 Kg'lık Kutu. Neto Diri Paketleri: 8 Paketlik 300 G'lık Kutu Diri Toplu: 2 Kg'lık Kutu. Neto
Kişniş Tohumu

Kişniş Tohumu

Kişniş tohumları, kullanım açısından biberden sonra gelen, dünya çapında sevilen bir baharattır. Bu tohumlar dünya genelinde yetiştirilmekte ve işlenmektedir; Mısır ise önemli bir üretici konumundadır. Kişniş tohumları, en yaygın olarak toz halinde kullanılan sıcak, yoğun ve aromatik bir lezzet sunar. Hint mutfağının temel taşlarından biridir ve yemeklere tatlılık ve baharatlılık katmaktadır. Endonezya mutfağında kişniş, tempeh tariflerinde ve fasulye yemeklerinde kullanılmaktadır. Tohumlar, lahana, mısır, chutney ve sosları zenginleştirir ve ayrıca sebze turşusu yapımında da kullanılır, bu da onları her mutfak için çok yönlü bir ek haline getirir.
Tam yaz trüfü

Tam yaz trüfü

Yaz trüfleri ekstra fırçalanmış. Yaz trüfleri, zarif toprak aromasıyla bilinen bütün trüfler, hafif ceviz tadı ve kış trüflerine kıyasla daha hafif profili ile değerli kılınmaktadır. Bu trüflerin dış yüzeyi, koyu kahverengi ile siyah arasında dokulu bir yapıya sahip olup, iç kısmı açık bej renginde damarlarla bezeli olup, kalitelerini gösteren karmaşık damarlar barındırır. Yaz trüfleri genellikle Mayıs'tan Ağustos'a kadar hasat edilir ve sıcak mevsimin terroir özünü yakalar. Makarna, risotto, etler veya salatalar üzerine rendelenmek için mükemmel olan bu trüfler, baskın olmadan geniş bir yemek yelpazesini tamamlayan yumuşak ama belirgin bir trüf tadı sunar. Bütün yaz trüfleri, herhangi bir yemeğe şık ve gurme bir dokunuş eklemek için idealdir.
Kuruyemiş deniz hıyarı

Kuruyemiş deniz hıyarı

Nem < %5 Kum yok Tuzluluk < %2 Renk: Siyah veya Kahverengi Ağırlık: 80-100 adet/kg veya 160-200 adet/kg Boyut: 4.5-7.5 cm Raf ömrü: Oda sıcaklığında serin, kuru bir yerde saklandığında 2 yıl boyunca korunur Şeker yok, koruyucu yok ve kimyasallar yok. Besin maddeleri insanların daha kolay emebilmesi için daha uygundur.
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

18 yaş altına satış yasaktır. Tohum satın almak, hatıra, koleksiyon ve biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla izinlidir. Evde kullanım, gıda veya tarımsal amaçlar, ayrıca filizlenme ve yetiştirme yasadışıdır ve yasal takibe tabi olabilir. Bloom Farm Groupe ve satıcılar, üçüncü şahısların yürürlükteki ulusal yasaları ihlal eden kullanımlarından sorumlu tutulamaz. Ürün özellikleri: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Kuru Hurma

Kuru Hurma

Kuru hurmalar, doğal bir enerji ve tatlılık kaynağı.
Puglia Salyangozları - Puglia Salyangozları

Puglia Salyangozları - Puglia Salyangozları

Helix Aperta türüne ait, tipik beyaz operküllü salyangozlardır. Apulia'da çok aranan ve lezzetli bir gıda olarak kabul edilen bu salyangoz, birçok yöresel yemeğin malzemesidir. En yaygın varyasyonlardan biri şudur: Salyangozlar yıkanır, operkülleri çıkarılır ve su içinde bekletilir. Bir tencerede bolca dilimlenmiş soğanı sızma zeytinyağında kavurun; ardından tuz, karabiber, iyice süzülmüş salyangozlar ve birkaç defne yaprağı ekleyin. Yüksek ateşte pişirin ve yağ yüzeye çıkmaya başladığında bir bardak pembe şarap ekleyip buharlaşmasını bekleyin. Tuz ile tatlandırın ve sıcak servis edin. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal salyangozlar, temizlenmiş ve hazırlanmış, tüketmeye hazır İndirim dönemi: yıl boyunca mevcut 1 kg'dan 5 kg'a kadar kutularda paketlenmiştir. Minimum sipariş: 500 kg
Hindistan cevizi lifleri

Hindistan cevizi lifleri

Hindistan cevizi lifi, çevresel sürdürülebilirlikten toprak sağlığının iyileştirilmesine ve ürünlerin dayanıklılığına kadar birçok faydası olan doğal bir kaynaktır. Çok yönlülüğü, onu tarım, inşaat ve ev eşyası üretimi gibi çeşitli endüstrilerde faydalı kılar. Hindistan cevizi lifini tercih ederek, sadece yüksek kaliteli ve dayanıklı bir malzeme seçmekle kalmıyor, aynı zamanda daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunuyor ve yerel toplulukları destekliyorsunuz. Uzun lifler şunlar için kullanılır: 1. Evcil Hayvan Ürünleri: Dayanıklılığı ve doğallığı nedeniyle yataklar ve oyuncaklar üretmek için. 2. Günlük Kullanım Eşyaları: Dayanıklılığı ve etkili süpürme kapasitesi nedeniyle fırçalar ve süpürgeler üretiminde kullanılır. 3. Su Filtreleri: Özellikle akvaryumlarda, parçacıkları tutma kapasitesi nedeniyle su filtreleme sistemlerinde kullanılır.
Yer fıstığı

Yer fıstığı

Ürün: Fıstık çekirdekleri; Hasat: 2023; Renk: Açık kırmızı; Mal kalitesi: MC; Boyut: 50/60 CPO; Nem: max %16; Karışımlar: max %1; Defektif: max %5; Renk: Açık kırmızı Mal kalitesi: MC/HPS Boyut: 50/60 CPO Nem: max %14 Karışımlar: max %1 Defektif: max %5 Paket: 25/50/1000 kg PP torbalar
kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar
Ot mantarları

Ot mantarları

Pleurotus eryngii, Dilimler, Ot mantarları dilim, granül ve toz halinde mevcuttur.
Mantarlar - İstiridye Mantarı

Mantarlar - İstiridye Mantarı

Bu gri veya kahverengi mantarlar, beyaz eti ve hoş tadıyla her türlü yemeğe uygundur. Hazırlama İpuçları Eğer bütünlerse, mantarları pişirmeden önce fırçalayın. İnce doğranmış ve "hazır" olanlar sadece pişirilmelidir. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan filmli tepsilerde satılmaktadır. Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için tepsinin etrafındaki filmi korumanızı öneririz. Bunları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ile 4°C arasında, maksimum 3 gün saklayın. Mevcut Sunumlar Bütün Mantarlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre. İnce Doğranmış Mantarlar 150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Mantarlar

Mantarlar

taze porcini mantarları, chanterelle mantarları, buton mantarları, istiridye mantarları, enoki mantarları, shiitake krema mantarları, kral istiridye mantarları
Kenevir Kapsülleri

Kenevir Kapsülleri

Saç ve tırnaklar için vitaminler ve çinko içeren kenevir kapsülleri.
Biber tohumları

Biber tohumları

Capsicum annuum Menşei: Çin
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
Taraklı midye

Taraklı midye

Genişlik 6,5 cm Yükseklik 19,5 cm 130 g 4'lü set Siyah 2504N Beyaz 2504B Süt 2504L
Çikolata Trüfleri

Çikolata Trüfleri

Belçika çikolatasından yapılmış çikolata trüfleri, lezzetli kremsi praliné ile doldurulmuş.
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
Alfalfatohum

Alfalfatohum

ALFALFA SEBE Botanik İsim: Medicago sativa Net Ağırlık: 25 – 50 Kg / ÇANTA yeni mahsuller saflık: 99,9 % -
Kurutulmuş devedikeni kökü

Kurutulmuş devedikeni kökü

Kurutulmuş devedikeni kökü
Darısı

Darısı

Köpek tohumu ihraç ediyoruz. Teslimat, kendi teslimat temeliyle veya alıcıya olan teslimatımızla, kara ve demiryolu ile mümkündür. Anlaşmaya göre, çeşitli ambalaj seçenekleri mümkündür: 20, 25, 40 kg'lık torbalar, 1000 kg'lık büyük torbalar, euro paletler.
Kurabiye Parçaları

Kurabiye Parçaları

Hamur işleri ve kurabiye parçaları: - çeşitli boyutlar: damlalar, parçalar, granül, kesilmiş kurabiyeler, çıtır - çeşitli türler: açık, koyu veya acı tatlı, amarettini, karamel veya spekulatius, kaplanmış vb. - meyve, çikolata, fındık ile infüze edilmiş - şekersiz / Helal / Koşer / alerjen içermeyen vb. - Müşteri özel formülasyonları - Tuzlu: biber, soğan, otlarla.
kestaneler

kestaneler

Taze ürünler konusunda geniş bir yelpaze sunuyoruz; narenciye, üzüm, karpuz, domates, kiraz, incir, şeftali, salatalık, biber, kestane, elma, nektarin, nar ve daha birçok sebze ile yıl boyunca hizmet vermekteyiz. Şirketin kendi soğuk depolu paketleme evi bulunmaktadır. Ayrıca GLOBAL GAP ve ISO 22000 sertifikalarına sahiptir. munevvercelebiAThirafood.com
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Maltit

Maltit

Maltit - kalori azaltıcı şeker ikamesi Maltit (E965), şekerle benzer bir tat profiline sahip kalori azaltıcı bir şeker ikamesidir. Şekerin yaklaşık %90'ı kadar tatlılık sunan Maltit, neredeyse 1:1 oranında şekerin yerine kullanılabilir. Maltit tüketimi, kan şekeri ve insülin seviyelerinde yalnızca çok az bir artışa neden olur ve şekerden yaklaşık yarı kadar kalori içerir. Maltit, şekerlemeler, kurabiyeler, çikolata, her türlü tatlı, dondurma, reçel, sakız vb. ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır. Günlük 30-50 g'dan fazla tüketim, yetişkinlerde müshil etkisi yaratabilir. Bu nedenle, günlük maksimum 30-50 g tüketim önerilmektedir.
Beyaz Trüfler

Beyaz Trüfler

Beyaz Trüfler