nufri moller için ürünler (7)

Pane kaplamalı surimi tarakları

Pane kaplamalı surimi tarakları

Pane kaplanmış surimi tarakları
Timut Biber - Biberler

Timut Biber - Biberler

Grapefruit ile benzer bir aromaya sahip olan bu Timut biberine hayran kalacaksınız. Özellikle balıkla kombinlendiğinde, kendine has tadı mükemmel bir uyum sağlıyor ve şefler arasında çikolatalı tatlılarda oldukça popüler. Nepal'de, Timut biberi patates ve domates bazlı popüler yemeklerde kullanılıyor. Köken: Nepal Kalite: A1
NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG Paket yapılandırması: 5x1kg Palet yapılandırması: 120 paket/palet Saklama: -18°C
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası
Haşlanmış midye eti

Haşlanmış midye eti

Pişirilmiş midye eti
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu