nufri moller için ürünler (44)

Beyaz Trüfler

Beyaz Trüfler

Beyaz Trüfler
Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası
Mantarlar - Moreller

Mantarlar - Moreller

Moreller, açık kahverengi, alveolu bir şapka, beyaz bir sap ve beyazımsı bir et ile bahar mantarlarıdır. Moreller, yeterince pişirildiği takdirde mükemmel yenilebilirler. Hazırlama İpuçları Doğadan gelen orman mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmelidir: - Saplardan 2-3 mm kesmek - Mantarları, şapka ve lamelleri küçük bir fırça ile nazikçe fırçalayarak üzerindeki diken veya dal parçalarından arındırmak. - Sadece gerekli ise (toprak varlığı) mantarları suyun altında durulayarak veya nazikçe silerek yıkamak. Pişirme: Her zaman “yüksek ateşte” soteleyerek pişirin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. Koruma İpuçları Moreller, hasat dönemi veya kökenine göre farklı özellikler gösterebilir. Bu nedenle her zaman çaba gösteriyoruz...
Çemen Tohumu

Çemen Tohumu

Trigonella foenum-graecum Köken: Hindistan
Organik Makademya Cevizi

Organik Makademya Cevizi

Kenya menşeli en iyi organik kalitede organik makademya fındıkları.
Darısı

Darısı

Köpek tohumu ihraç ediyoruz. Teslimat, kendi teslimat temeliyle veya alıcıya olan teslimatımızla, kara ve demiryolu ile mümkündür. Anlaşmaya göre, çeşitli ambalaj seçenekleri mümkündür: 20, 25, 40 kg'lık torbalar, 1000 kg'lık büyük torbalar, euro paletler.
Kurabiye Parçaları

Kurabiye Parçaları

Hamur işleri ve kurabiye parçaları: - çeşitli boyutlar: damlalar, parçalar, granül, kesilmiş kurabiyeler, çıtır - çeşitli türler: açık, koyu veya acı tatlı, amarettini, karamel veya spekulatius, kaplanmış vb. - meyve, çikolata, fındık ile infüze edilmiş - şekersiz / Helal / Koşer / alerjen içermeyen vb. - Müşteri özel formülasyonları - Tuzlu: biber, soğan, otlarla.
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Maltit

Maltit

Maltit - kalori azaltıcı şeker ikamesi Maltit (E965), şekerle benzer bir tat profiline sahip kalori azaltıcı bir şeker ikamesidir. Şekerin yaklaşık %90'ı kadar tatlılık sunan Maltit, neredeyse 1:1 oranında şekerin yerine kullanılabilir. Maltit tüketimi, kan şekeri ve insülin seviyelerinde yalnızca çok az bir artışa neden olur ve şekerden yaklaşık yarı kadar kalori içerir. Maltit, şekerlemeler, kurabiyeler, çikolata, her türlü tatlı, dondurma, reçel, sakız vb. ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır. Günlük 30-50 g'dan fazla tüketim, yetişkinlerde müshil etkisi yaratabilir. Bu nedenle, günlük maksimum 30-50 g tüketim önerilmektedir.
Tuber brumale

Tuber brumale

Premium Trüfler
Tuber Aestivum

Tuber Aestivum

Yüksek kaliteli siyah trüfler
Haşlanmış midye eti

Haşlanmış midye eti

Pişirilmiş midye eti
Enoki Mantarı

Enoki Mantarı

Enoki, minik beyaz veya bej bir şapka ve 10 santimetreye kadar uzayabilen uzun bir sap ile oluşur. Enoki, demetler halinde büyür ve odun artıkları veya talaş bazlı bir ortamda yetiştirilir. Özellikle Japonya'da yetiştirilir. Enoki, hafif tatlı, meyvemsi bir lezzete ve hafif çıtır bir dokuya sahiptir. Enoki mantarları, salatalarda çiğ olarak veya hızlıca pişirilerek mükemmeldir. Kullanıma hazır. Hazırlama İpuçları Asya mantarlarının temizlenmesi çok fazla zaman almaz. Onları nemli bir bezle silmek yeterlidir (bol su ile yıkamak, lezzetlerinin bir kısmını alır). Enoki'de her şey değerlidir. "Kullanıma hazır". Sadece substratla kaplı ucunu kesmenizi öneririz. Enoki çiğ olarak lezzetlidir. Salataları ve sandviçleri süsler ve tatlandırır. Çorbalara (şehriye gibi kullanılır) ve doğu tarzı pişirilmiş yemeklere eklenir, böylece ince lezzetini korumak için pişirme işleminin sonunda eklenir. İpuçları...