Panatella
Organik tarıma geçiş. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Sık sık delme, Düzenli karıştırma. Şarap için meşe fıçısında olgunlaşma, Paslanmaz çelik tankta olgunlaşma, Karıştırma, Geleneksel mantar tıpa, Düzenli karıştırma. Kilolu-kalkerli topraklar.
Göz
Parlak, purpura rengi, nar çiçeği yansımaları.
Burun
Ahşap, zarif, meyvemsi.
Ağız
Harmonik, nazik, kadifemsi, ince siyah trüf notaları, böğürtlen notaları, kızarmış ekmek notaları, cömert ahşap notaları, ince tanenler, kesin tanenler, yuvarlak, hafif mineral, yapılı gövde, uzun kalıcılık.
Yemek & Şarap Eşleşmeleri
Soslu kırmızı etler, Cassoulet
Servis sıcaklığı: 8° - 10°
Renk: Kırmızı
Üzüm çeşidi: Grenache, Syrah
Alkol: %14,5
Hacim: 75 cl (Şişe)