paraew kuru meyve için ürünler (4)

Kuru Parwan Erik - Meyve Koleksiyonu

Kuru Parwan Erik - Meyve Koleksiyonu

Parwan kuru erikleri veya Farsça'da Alu boukhala, tadı ile sıradışı bir kuru meyvedir. Bu erik, Parwan bölgesinden gelmektedir ve bu çeşit sadece Afganistan'da yetiştirilmektedir. Tadı ekşi ve benzersizdir. Bu eriği yemeklerde kullanarak yiyeceklerin tadını artırabilirsiniz. Ayrıca yemeklerinize daha fazla lezzet katmaktadır. Aperatif olarak da tüketebilirsiniz.
Kabkab Hurması - Kurutulmuş Meyveler

Kabkab Hurması - Kurutulmuş Meyveler

Kabkab hurması, İran'ın güneyinde Ahvaz şehri yakınlarında yetişmektedir. Çalışmaya karar verdiğimiz üretici, nesilden nesile aktarılan bir hurma bahçesinin sahibidir. Üretici, farklı hurma çeşitleri yetiştirmektedir, ancak sizin için Kabkab'ı seçtik. Bu, Fransız topraklarında bulamadığımız veya çok az bulduğumuz olağanüstü bir hurmadır. Hasat sırasında, hurmalar seçilir, sapları kesilir, sınıflandırılır, yıkanır ve ardından kurutulur. Kurutma sırasında, hurmanın suyu yoğunlaşır ve neredeyse karamelleşmiş tüm aromalarını geliştirir. Daha sonra, üretici Kabkab hurmalarını kovalar içine yerleştirir. Ardından, bir kısmının suyunun çıkması için onları sıkıştırır. Kullanım: Kabkab hurmasının tüm aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, onu doğal haliyle bir atıştırmalık, tatlı olarak veya tahin (susam ezmesi) içinde batırarak tatmanızı öneririz. Kova: 4Kg
Kuru incir Ghazni'den - Meyve koleksiyonu

Kuru incir Ghazni'den - Meyve koleksiyonu

Ghazni inciri, Afganistan'ın vadilerinde yetiştirilen bir incir çeşididir. Tadı benzersizdir, Ghazni kuru inciri doğal olarak tatlıdır. Ayrıca çekirdeksizdir ve kremsi bir dokuya sahiptir. Toplandıktan sonra, üreticiler inciri güneşte kurutmak için asarlar, bu oldukça el yapımı bir yöntemdir. Bu nedenle doğal ve koruyucu madde içermez. Son derece besleyici bir meyve olan incir, sporcular için gerçek bir dosttur, vücut için birçok faydası vardır.
Kuru Kayısı Pechak - Meyve Koleksiyonu

Kuru Kayısı Pechak - Meyve Koleksiyonu

Kuru kayısı pechak, Afganistan'a özgü bir kuru kayısı çeşididir. Kayısı toplandıktan sonra, çiftçi meyveyi elde elle sıkarak bu uzun formu elde eder. Ardından, meyveyi doğal olarak güneşte kurutmak için asar, böylece tüm besin değerlerini ve doğal, tatlı tadını korur. Eşsiz görünümü ve doğal olarak tatlı tadı, geleneksel bir ustalığı yansıtır. Kuru kayısının kalori içeriği düşük kalır, bu nedenle sporcular için gerçek bir dosttur.