pascoe vitamin b12 için ürünler (4)

Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, genel iyilik hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihapları yatıştırır. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini ve çeşitli hastalıkların olasılığını geciktirir. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalorilidir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içermektedirler. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar. Ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan bol miktarda diyet lifi içerirler. Antep fıstıkları, vücutta nitrik okside dönüşen L-arginin açısından zengindir.
Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biyotin veya vitamin B7, bağırsak bakteriyel florası tarafından üretilen, doğru glukoz dönüşümü için gerekli bir besin maddesidir. Bu nedenle, diyabetle mücadele eden insanlar için son derece önemlidir. Ayrıca, biyotin yağ asitlerinin sentezinde ve dışsal amino asitler grubuna ait olan lösin metabolizmasında önemli bir rol oynamaktadır ve vücudun doğru gelişimini ve cildin durumunu da etkilemektedir. Biyotin eksikliğinin belirtileri şunlardır: <ul> <li> uyku hali </li> <li> isteksizlik </li> <li> sinirlilik </li> <li> kaygı ve depresyon </li> <li> saç dökülmesi </li> <li> çatlak tırnaklar </li> <li> konjonktivit </li> </ul> Vitamin B7, et (domuz, sığır, kümes hayvanları), yumurta sarısı, peynir, kepek, koyu pirinç, kanola ve ayçiçeği yağı ile birlikte muz, kavun, greyfurt, üzüm ve şeftali gibi meyvelerde bulunabilir. Teknolojik işlemler ve ısıl işlem, gıda ürünlerinde bulunan biyotinin kısmi veya tam olarak kaybolmasına neden olur, bu nedenle önemlidir.
BİO kuru üzüm 1000g

BİO kuru üzüm 1000g

Ekolojik tarımlardan elde edilen Sultan kuru üzümleri sulu ve tatlı bir lezzete sahiptir. Çok tatlıdırlar, yalnızca doğal şekerler içerirler. Kuru üzüm gibi bölümler, birçok şifa özelliği ve besin değeri taşır; bu nedenle daha sağlıklı atıştırmalıklardan biridir. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistemin işleyişini iyileştirir, kolesterolü düşürür ve osteoporozu önler. Ayrıca, kuru üzümler iyot içerir - tiroid bezinin işleyişini olumlu yönde etkileyen bir mineral. Bunun yanı sıra, kuru meyve ve kuruyemişler arasında bor içeriği ile öne çıkarlar - gri hücrelerin işleyişini destekleyen ve konsantrasyon yeteneklerini artıran bir elementtir. Üzümler gibi, hücreleri hasardan koruyan antioksidan olan resveratrol içerirler. Sultan kuru üzümleri, lif açısından mükemmel bir kaynak olup, C ve E vitamini ile çinko, potasyum ve demir açısından zengindir. & Nbsp; <strong> İçerik: </strong> %99.5 organik Sultan kuru üzümleri, %0.
Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, ruh hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihabı hafifletir. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallere karşı savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini geciktirir ve çeşitli hastalıkların olasılığını azaltır. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalori içerir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içeriğine sahiptir. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar.