Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi
Mung Fasulyesinin Kökeni
Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmiyor, ancak Hindistan ve Çin'de binlerce yıldır kullanılmakta ve yine de neredeyse herkes bir kez de olsa onlarla temas etmiştir.
Mung Fasulyesi Üretim Süreci
Fasulye filizi, sonunda bakla (mung fasulyesi ile dolu) haline gelecek bir bitkinin filizidir. Mung fasulyeleri ile temas ettiğiniz tek yol fasulye filizi değildir. Cam erişteler gibi bazı gıdalar da bu fasulyeden yapılmaktadır. Hafif sindirilebilir olmalarının yanı sıra son derece besleyicidirler.
Mung Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri
Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve az kalori içerir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve damarlar için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir.